• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ziyaretçiler olarak ordasınız biliyorum zaten bu topiğin ziyaretçisi çok olmazdı herkes sessiz sedasız da olsa kendi olarak takip ederdi.
son 2 saattir topikte hiç paylaşım olmamış topik kapandı diye korktum ve ne yazıkki uzaklaştırma alanların sayısının daha da arttığını gördüm. saçma sapan biri yüzünden yaşanan bu şey adı her ne ise geçecek. biz kk için değil birbirimiz için tekrar paylaşımlara devam edeceğiz.
pek çoğumuzun bu ilk heyecanının her anını paylaşmaya fazlasıyla ihtiyacımız var.
çoğumuzun annesi babası arkadaşları hatta en önemlisi eşi bile bu dönemde yaşadıklarımızı ne yazık ki anlayamıyor. en saçma sapan problemimiz bile burada olay olup çözüme kavuşturulmaya çalışışıyor. eşiimiz arkadaşımız bu kadar destek olamıyor bazen. hiçbirinizi tanımıyorum belki de bi alışveriş merkezinde farketmeden yanyana geçiyoruz ama tanımak değil yüzler değil önemli olan anlamak önemli. biz birbirimizi herkeslerden çooook anlıyoruz..ama birbirini bu kadar iyi anlayan bir ekibi de kimsenin dağıtmaya gücü yooookkk. ben çoğu zaman eşimle tartıştığımda girip burda yazılanları saattlerce okuyorum. hepimizin bir sürü sıkıntısı var ve burasının pek çoğumuza bir nevi terapi olduğundan da adım gibi eminim. o yüzden hafta sonu tatilinden sonra görüşmek dileğiyle. herkese sonsuz sevgilerrrrrrrr.........
bu da sebep olanlara :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

gene ben kabus gibi olaylı başlıkları buluyorum ama kusura bakmayın hepinizin hormon dengesi kaymış.

kadın size çok güzel anlatmış ama yok koyun yok inek yok ben boşuna mı okudum. Anam okumuşsun okumasına da burada yazılanlarıda okusaydın.

kafaları çalıştığından mı konuyu siyasete bağladılar.

bence hormon dengelerinizi dengeleyin gene ceza alacağım ama böyle salakları görükçe dayanamıyorum.

sevgili arkadaşım.illa bişeylere muhalaefet olmak zorunda diilsin.olacaksan da git bi siyasi partiye üye ol.bizim harika bi topiğimiz var.çok güzel şeyler paylaşıyoruz.mide bulantılarımız için ne iyi gelir, bebeklerimiz için neler almalıyız,göğüslerimiz şiştiğinde nler yapmalıyız,nasıl beşikler almalıyız, moralimiz kötü olduğunda herkes moral vermeye çalışır, 2.gebeliklerini yaşayan anneler doğum hakkında bilgiler verir vs.vs.vs.... neden bu kadar tepki verdiğini anlamadık.arada bi konu dışı şeyler konuşuluyor evet.çok anormal mi geldi size.bu site yoksa askeri bi sitemi ? herkes hazır oldamı durmalı ? ayten nikli bayanın paylaştığı şeyleri bizde paylaşıyor ve okuyoruz.duamızı da yapıyoruz.burdaki bayanlar 25 yaş ve üstü bayanlar yani ergen çağını çoktan geçmiş kişilerdir.bu şekilde topiğe girip azarlamak hiç şık bir hareket değildir.biz başka topiklere girip hiç kimseyi rahatsız etme hakkını kendimizde görmüyoruz. biz ergenliği çoktan bırakmışız ama siz bu hakaretinizle sanırım bi ergensiniz.koskoca kadınlar böyle birbirlerine salaklar felan demez. ayrıca bu SANAL Bİ ALEM neden bu kadar ciddiye alıp bu kadar tantana yarattınız anlamadık yani.....kim ne derse kim ne yaparsa yapsın sizi neden bu kadar gerdi sevgili kardeşim anlamadık.allaha emanet ol kardeşim.bu kadar insanlara karşı da öfkeli olma.umarım gerçek yaşantında da böyle merhametsiz değilsindir hoşgörüsüz değilsindir.ha son bişey: bizim topiğimize giren insanlar kendilerine faydalı olan şeyleri alıyolardır buna emin ol.çünkü ziyaret edipte sonra dayanamayıp topiğe üye olan çok arkadaş oldu.sen canını sıkma.iyi günlerrr:49:

heyyyy selam ....geçmişi azcık kurcaladım ama birileri ceza almış sebeb diycem ama bana anlatacak varmı içizde???

tubikcan herkesin selamı var teşekkür ediyolar melis ayrıca teşekkür ediyo

bu arada lilacım bi polemik yaşandı da bizim sayfa dışşı olan bi arkadaş girmiş bişeyler söylemiş bizim kızlarda dayanamamış cevap vermişler.şikayet felan derken siteden uzaklaştırıldılar.öyle işte.ama feyste görüşmeye devam tabi.:51::51:

heyyyy selam ....geçmişi azcık kurcaladım ama birileri ceza almış sebeb diycem ama bana anlatacak varmı içizde???

canım bende bikaç saat önce öğrendim.dışardan topiğe yeni katılan bir bayan burdaki üyelerin yazdıklarını çok boş gereksi görmüş ve konu baya uzamış..sonra şikayet edilmiş ama baya bir arkadaşımız ceza almış. bu nedenle pazartesiye kadar kimse burda yazmama kararı almış..anladığım kadarıyla kısacası bul geçmişe saat 12 den sonraki konuşmalara bakabilirsin istersen...

ayrıca bende bu sonradan aramıza gelipte ortalığı karıştıran bayanı çok haksız buluyorum. eğer burda konuşalanlı beğenmediysen boş geliyorsa sadece okumakla yetin cevap yazma veya tamamen git ve bu toğiğe katılma.daha ciddi konularda konuşan senin yapına uygun topiklerde vardır..burda bayanlar baya bir kaynaşmışlarki her konuda konuşuyorlar ..:20:

tubikcan herkesin selamı var teşekkür ediyolar melis ayrıca teşekkür ediyo

bu arada lilacım bi polemik yaşandı da bizim sayfa dışşı olan bi arkadaş girmiş bişeyler söylemiş bizim kızlarda dayanamamış cevap vermişler.şikayet felan derken siteden uzaklaştırıldılar.öyle işte.ama feyste görüşmeye devam tabi.:51::51:

melistemi cezalı???inanmıyorum yaaa...sayfa kaçlarda oldu bu olay bulamadım okuyayım bari merak ettim...kızlara benden selam söyle:)))

selam canım ben söylin 4154 te oluyo ama okumaya kalkma sinir olursun.gereksizin biri propaganda yapmış.o yüzden bi çoğu kapsana alanı dışında...

evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!

durumdan habersiz arkadaşlar için bugünkü tatsız konuşmadan bir bölümünü alıntı yaptım... ne kadar yanlış bir düşüncede bu şahıs...

canım bende bikaç saat önce öğrendim.dışardan topiğe yeni katılan bir bayan burdaki üyelerin yazdıklarını çok boş gereksi görmüş ve konu baya uzamış..sonra şikayet edilmiş ama baya bir arkadaşımız ceza almış. bu nedenle pazartesiye kadar kimse burda yazmama kararı almış..anladığım kadarıyla kısacası bul geçmişe saat 12 den sonraki konuşmalara bakabilirsin istersen...

ayrıca bende bu sonradan aramıza gelipte ortalığı karıştıran bayanı çok haksız buluyorum. eğer burda konuşalanlı beğenmediysen boş geliyorsa sadece okumakla yetin cevap yazma veya tamamen git ve bu toğiğe katılma.daha ciddi konularda konuşan senin yapına uygun topiklerde vardır..burda bayanlar baya bir kaynaşmışlarki her konuda konuşuyorlar ..:20:

yani kimse ona zorla okutmuyor sonuçta burda yazılanları...gereksiz buluyor olabilir okumak zorunda değil dediğin gibi...bu kk daki her konuşulan konu ve olaylar çok mu luzümlu şeyler sanki sonuçta kime ne hitap ediyorsa o sayfayı takip ediyor...bencede haksızlık ve ayıp etmiş...bu laf atan arkadaş başından beri bizimle olan içimizden biri yoksa yeni dışardan katılan birimi??

yani kimse ona zorla okutmuyor sonuçta burda yazılanları...gereksiz buluyor olabilir okumak zorunda değil dediğin gibi...bu kk daki her konuşulan konu ve olaylar çok mu luzümlu şeyler sanki sonuçta kime ne hitap ediyorsa o sayfayı takip ediyor...bencede haksızlık ve ayıp etmiş...bu laf atan arkadaş başından beri bizimle olan içimizden biri yoksa yeni dışardan katılan birimi??

ayten rumuzlu bayan ilk defa adını duyuyorum ve gebelik haftasına (18 hafta) bakılırsa bizden geride ...misafir olmak istemiş sanırım ama misafirliği becerememiş....

kızlar bazı arkadaşlar kendi isteğiyle atılmak istediler yani tepki amaçlı.melis gülay ....

özellikle melis diyo ki biz atılmadık kendimiz çıktık.:51::51::51::51: bi de bu ikonu istedi.hihihi

selma burdamısın tatlım.feyse gel

Back