• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Deme öyle ama cesimm,düğün böyle ihtişamlıysa sonrasını da görmek isterim şahsen:23::23:

valla ben neme lazım baştan seni kınıyım dedim, sonra biri girer topike, sizin yanınıda beni be boş şeylerden konuşuyo zannetmesin, ben entel bi mimarım, dügünden bmügünden konuşamam. gözümde siyah kemik gözlüklerim, gömlegimin yakasında fularım falan var, sürekli bach dinlerim, Times okurum. magazin ne demek bu arada, öyle bişden bahsediyosunuz ama anlamadı ben.

selam kızzzzllaarr.neler kaynatıyosunuz bakalım.

dıktora gittim geldim.bebişim iyiymiş.300 gr olmuş. yine kuduruyodu valla.hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yani herşey yolundaymış çokkk şüüükür.şidi mamasını yediriyorum.amanin acayip dolu yağmaya başladı wwaaw.gökyüzü çıldırdı sanki.allah allahhhh.
oh oh maşallah bebişine çoks evindim iyi olmasına
teee 15:15 miiiiii neyse beklicizz artık hem belki aytenide görürüz:60:

sat oalrak ekime baya yakındı demekki böle oluorr bu modeller:52:

ben gelinliğin üstüne bayıldım ama meme yok gerçekten müdürn haklı:9:

evet kesinlikle pahalı duruorr

bilmiorumkiiiiiiii :53:
melisim benim satımda yakın ama ekime :69::69::69:

Son düzenleme:
valla ben neme lazım baştan seni kınıyım dedim, sonra biri girer topike, sizin yanınıda beni be boş şeylerden konuşuyo zannetmesin, ben entel bi mimarım, dügünden bmügünden konuşamam. gözümde siyah kemik gözlüklerim, gömlegimin yakasında fularım falan var, sürekli bach dinlerim, Times okurum. magazin ne demek bu arada, öyle bişden bahsediyosunuz ama anlamadı ben.

Zaten adım da cessica dersin,ben yutmuştum,o da yutsun ne var:27::27:

$216179_10150170567829262_324113019261_6990075_321478_n.jpg

davidi gormek isteyenler icin ben karisini daha cok begeniyorum :9:

:42::42::42::42:
ces hayal ettim seni süpersin:60:

Esracım bırak genç çiftler başbaşa kalsın :1::1:

Kızlar biz aşımızı olduk gelişmeleri merakla bekliyoruz:1:

Olur mu canım,kaç dakikadı atlıların yürüyüşünü izliyorum ben burda.
O da hakkım ama değil mi:23::23:

kız esra allah iyiliğini versin beni çok güldürdün :60::60::60::60::60::60:

Ben de çok eğleniyorum valla:21::21:
Sağol varol ayten,önünde eğiliyorum demek isterdim ama hamileyim eğilemem ki:37:

Back