• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızzzzllaarr.neler kaynatıyosunuz bakalım.

dıktora gittim geldim.bebişim iyiymiş.300 gr olmuş. yine kuduruyodu valla.hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yani herşey yolundaymış çokkk şüüükür.şidi mamasını yediriyorum.amanin acayip dolu yağmaya başladı wwaaw.gökyüzü çıldırdı sanki.allah allahhhh.
:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahh kızımızaa kız dimi hala lan ben o göbekten sonra ikileme düştümde
kızlar topikte şuanda iki önemli konu konuşuluoyr biri düğün diğeri aytennnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60: hangi konunu daha baskın olduğunu gelecek sayfalarda göreceğiz
:60::60::60:
helal size kızlar yaa :1::1::1: ayten denen kişi artık buraya uğrayamaz herhalde sudan çıkmış balığa dönmüştür:60:
yok yokk biz sudan çıkmış balığaa döndük esramm:9:
valla ben neme lazım baştan seni kınıyım dedim, sonra biri girer topike, sizin yanınıda beni be boş şeylerden konuşuyo zannetmesin, ben entel bi mimarım, dügünden bmügünden konuşamam. gözümde siyah kemik gözlüklerim, gömlegimin yakasında fularım falan var, sürekli bach dinlerim, Times okurum. magazin ne demek bu arada, öyle bişden bahsediyosunuz ama anlamadı ben.
:60::60::60::60::60:
Anammm ben çok heyecanlandım yav,sanki prens beni öpecek balkonda:60::60::60:
:60::60::60::60:
biri bana balkonu kaçırmadığımı söylesinnnnnnnnnnnnnn
kaçırmadınnn daha halk saraya yrüorr en öndede ayten
oh oh maşallah bebişine çoks evindim iyi olmasına

melisim benim satımda yakın ama ekime :69::69::69:

aaaa hemde aytenle aynııııııııı:53::53::53::53::53: abovvvvvv ahahahahah sen kendini bir tutma lenn onlarla sabah inciyle bunu konuştuk öğlen topici bastılar görüormusun

kızlar ben ntv de izliiorumm atıl kutoğluda var seviyeyi yükseltiorr

buarada william ve kate in bu gece ne yapacağını biliorummmmm:52::52::52::52: elvinnnn sana ithaf ediorum son cümlemiiii :71:

Olur mu canım,kaç dakikadı atlıların yürüyüşünü izliyorum ben burda.
O da hakkım ama değil mi:23::23:

Ben de çok eğleniyorum valla:21::21:
Sağol varol ayten,önünde eğiliyorum demek isterdim ama hamileyim eğilemem ki:37:

:1::1::1::1::1:

hadi geçmiş olsun handecim
ağrı var şimdi ağrı??

şimdilik bişey yok canım

MLSFB;18956329[COLOR="red" .!.:
buarada william ve kate in bu gece ne yapacağını biliorummmmm[/COLOR]:52::52::52::52: elvinnnn sana ithaf ediorum son cümlemiiii :71:

Bildiğine emin misin kızım sen? Bi daha düşün bak:60::60::60::60::60::60:

ahahahhahahah melis demek ondandı bütün afra tafraaaaaaaaa kıskanmış demekkimmmmmmm
vay aytennnnnnnnnnn

saol melisim. la benim adam da aynı soruyu sordu.kızmıymış dedi.yuh len dedim.bende anlatıyom iyiymiş.oynuyodu zıplıyodu.sana selamı var falan fistan meğer adamın derdi başkaymış.kız mı dedi.ha dedim bunun için aradın sırf dimi dedim.gıcık şey. kızoğlan kız benim kızım...:21::21::21:

Back