• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özge balkona c25 mi yoksam c35 mi beton atılmış bu tartılaşımmmmm:34:
balkonun iki kişiyi taşıam kuvvetini tartışalım
bu boş dedikoduları bırak allah aşkına yaaa:34:

ahh ahh bizi hiç sormaa yaslardayız

:60::60::60: ay yazdığını okudum pc elimden düştü yaaaa ahahaha

yaa ben belgeselde izlemiştim ders alıorlar tüm parmakların kapalı olması ve bilektensağa sola sallanması lazımmm

toptan cvp vermek istiorummmmm bize ne zmn biri ayar vermeye kalksa cümleten ayarlarımız kopuyor yaaa:60::60::60::60::60: cess nerdeee o niyee azar işitmedii ebn anlamam iş miş falan anca beraber kanca beraber

geldim bacım geldim, bensiz azar olur mu, ben canlı degil ama banttan işittim azarımı, bizi 1 ay idare eder ekim analarından gelen olmadı ya su siralar bunu yolladilar heralde.

Ama ayten haklı ygs skandalı, istanbul projeleri varken siz neler konuştunuz böyle hiç yakışıkalmadı..... Benim arkadaşlarım ingiltere kraliyet ailesinin düğününü izlemez......

Valla biz müdürümle izliyoruz hatta gelinliğini beğenmedik ve memeleri yok gelinin...:1::1::1::1:

Ayten bişiler yazmış sizde oo süper harika alkış şak şak yapmadığınız için kızcağız hamile bide hassas bünye alınmış dua edin bomba atıp kaçmamış topike :60::60::60:

Aman ya ne gerek var huzur kaçırmaya bokuyla kavga ediyor insanlar yaaa.

Kızlar diyin bakalım bana bu canlı yayın ne kadar sürecekmiş:23:
Düğünden sonra da devam edecekmiymiş?:23::23::23::23:

bizim balık baştan kokmuş zaten, topik sahibi hanfendi lütfen kendinize gelin, burası bunu konuşmanın yei degil, saat de erken daha, zamanı da degil. aaaaaaaaaa

BİRAZDA ismi didikleyelim (lennn prenses çok mu zayıfffffffff:34:)

AYTEN Türkiye'de en çok kullanılan 297. isim (... 295. mutlu, 296. aslıhan, 297. ayten, 298. bilal, 299. burhan, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,227 kişiden birinin adı AYTEN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.81.

AYTEN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 29-04-2011 14:22 itibariyle yaklaşık 60,381 kişinin isminin AYTEN olduğu ve AYTEN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 963 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

AYTEN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 5.70 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 1,776 AYTEN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada AYTEN sayısı her yıl 15 kişi artıyor.

Şimdi konuyu kaçırmış olsaydım heçbişey anlamayacaktım.
Vay AYTEN vayyy
bu arada şikayet ettim ben hıh hakaret bildirimi yaptım :81:

selam kızzzzllaarr.neler kaynatıyosunuz bakalım.

dıktora gittim geldim.bebişim iyiymiş.300 gr olmuş. yine kuduruyodu valla.hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yani herşey yolundaymış çokkk şüüükür.şidi mamasını yediriyorum.amanin acayip dolu yağmaya başladı wwaaw.gökyüzü çıldırdı sanki.allah allahhhh.

kızlar topikte şuanda iki önemli konu konuşuluoyr biri düğün diğeri aytennnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60: hangi konunu daha baskın olduğunu gelecek sayfalarda göreceğiz

:51:heyo bir dedikodu da benden prens prensesini saat 15:15 balkondan halkı selamlıycakmış.hımmm ayten heralde önden yer ayarlamaya gitti:30::92:
teee 15:15 miiiiii neyse beklicizz artık hem belki aytenide görürüz:60:
geldim bacım geldim, bensiz azar olur mu, ben canlı degil ama banttan işittim azarımı, bizi 1 ay idare eder ekim analarından gelen olmadı ya su siralar bunu yolladilar heralde.
sat oalrak ekime baya yakındı demekki böle oluorr bu modeller:52:
Ama ayten haklı ygs skandalı, istanbul projeleri varken siz neler konuştunuz böyle hiç yakışıkalmadı..... Benim arkadaşlarım ingiltere kraliyet ailesinin düğününü izlemez......

Valla biz müdürümle izliyoruz hatta gelinliğini beğenmedik ve memeleri yok gelinin...:1::1::1::1:

Ayten bişiler yazmış sizde oo süper harika alkış şak şak yapmadığınız için kızcağız hamile bide hassas bünye alınmış dua edin bomba atıp kaçmamış topike :60::60::60:

Aman ya ne gerek var huzur kaçırmaya bokuyla kavga ediyor insanlar yaaa.
ben gelinliğin üstüne bayıldım ama meme yok gerçekten müdürn haklı:9:
melisim kusura bakma hem iş yapıp hem buraya bakıyorum kaçıyo arada. tşk bencede bu özelliklerde ucuzu yok. gösterişli dediğin gibi fiyatından daha pahalı gibi duruyo
evet kesinlikle pahalı duruorr
Kızlar diyin bakalım bana bu canlı yevetayın ne kadar sürecekmiş:23:

bilmiorumkiiiiiiii :53:

helal size kızlar yaa :1::1::1: ayten denen kişi artık buraya uğrayamaz herhalde sudan çıkmış balığa dönmüştür:60:

Back