2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özlemim.çok sevindim.için rahat etti bebişi görünce dimi:16:

nuur sen nasıl oldun.biraz toparlanmışsındır. inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız

ya 8+1 haftalık oldum.doktora beyaz akıntı devam ediyor. benimbir sorun mu var acaba.bir gitsem görsem de içim rahat etse artık.bilgisi olan var mı bu konuda

cnm beyaz akıntı bende de var ben söylemeden doktor bana süt gibi beyaz bi akıntın var mı diye sordu var dedim önemli değil o dedi sadece çamaşırında uzun süre kalırsa enfeksiyon olur dedi bunun için çamaşırını sık sık değiştir dedi bide bana sebamedin genital bölge temizleme jelini verdi kesinlikle sabun vs banyoda dahi kullanma dedi jelide günde 2 defa kullan dediii. kafana takma yani o akıntı normalll.:61:

cnm beyaz akıntı bende de var ben söylemeden doktor bana süt gibi beyaz bi akıntın var mı diye sordu var dedim önemli değil o dedi sadece çamaşırında uzun süre kalırsa enfeksiyon olur dedi bunun için çamaşırını sık sık değiştir dedi bide bana sebamedin genital bölge temizleme jelini verdi kesinlikle sabun vs banyoda dahi kullanma dedi jelide günde 2 defa kullan dediii. kafana takma yani o akıntı normalll.:61:

çok teşekkür ederim .internette araştırıyordum .meraktan çatladım resmen.doktor bişey demeden insanın içi rahat etmiyor .bir şey mi olacaklarla geçiyor günlerim.hayırlısı olsun her şeyin:))

özlemim.çok sevindim.için rahat etti bebişi görünce dimi:16:

nuur sen nasıl oldun.biraz toparlanmışsındır. inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız

ya 8+1 haftalık oldum.doktora beyaz akıntı devam ediyor. benimbir sorun mu var acaba.bir gitsem görsem de içim rahat etse artık.bilgisi olan var mı bu konuda

biraz daha iyiyim canım..bugün kürtaj oldum rahim temizlendi.yapacak bişey yok cok üzdü bebişimin gidişi bizi ama oturup sakin kafayla düşününce belkide hayırlısı buymus diyebiliyo insan.varsa nasibimizde inş tekrardan anne olmanın mutlulugunu yasayabilirim.

nurr canım sen nası oldun umarım biraz daha iyisindir??

iyi olmaya calısıyorum canım.bugün kürtaj oldum rahim temizlendi.senin adınada cok sevindim canım bebişinin kalp atıslarını duymussun.bebişinin o minicik kalbi herzaman sorunsuz atsın inş.rabbim onu sana bagıslasın:nazar:

Ayyy cok mutlu bı haber bu,ınsallah en kısa zamanda bende duyarım
güüüm güümm güümm güümmmm:16:vee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
kızlarr çok mutluyum çok güsel bi duygu ..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.
6.5 mm olmuş mercimeğimm. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:15:

iyi olmaya calısıyorum canım.bugün kürtaj oldum rahim temizlendi.senin adınada cok sevindim canım bebişinin kalp atıslarını duymussun.bebişinin o minicik kalbi herzaman sorunsuz atsın inş.rabbim onu sana bagıslasın:nazar:

amiin canım inşallaah.. zaten sağlıksızsa vücut atıyormuş canım demek ki hayırlısı böyleymiişş..
Allahım en kısa zamanda kucağına sağlıklı bi bebek göndersin inşallah arkadaşım vardır bi hayır üzülme..Allah sana ve eşine sağlık versin yine olur..

Yaa kızlarr ben daha 6 haftalıgım ama nedense karnım 4 aylık gıbı oldu ve basenlerım cok ırılestı,boyle gıderse ben 15-20 kılo alırım,meyve ve su agırlıklı beslenıyorum yanı asırı hamurısı ve yaglı tuketımım de yok ama bu gıdısat benı korkutuyoo...

Yaa kızlarr ben daha 6 haftalıgım ama nedense karnım 4 aylık gıbı oldu ve basenlerım cok ırılestı,boyle gıderse ben 15-20 kılo alırım,meyve ve su agırlıklı beslenıyorum yanı asırı hamurısı ve yaglı tuketımım de yok ama bu gıdısat benı korkutuyoo...

korkma canım bende senin gibiyim. Koca bir göbeğim var ama kilomda bi değişiklik yok henüz.Bazı kadınların iç karnı geniş olurmuş bazılarının dış karnı.Biz koca göbek olucaz muhtemelen.Bugün sağlık ocağına kayıt için gittim hemşiler bile oo sen çabuk büyütmüşsün göbeğini bu kadar zayıf olmana ragmen dediler. Annemde böyleymiş benim zayıf ama koca göbek :))

Günaydın Kızlar,
Bugün nasılsınız bakalım benim hafif karın ve bel ağrım var yoğun akıntım var.....

ben 12 şubatta doktora gideceğim yani bebeğim 2 aylık olunca çok uzun ya, geçen hafta sonu doktora kaçacaktım ben hafta sonraları öğlene kadar kursa gidiyorum eşimden habersiz bi gitsem mi diye düşündüm sonra gideceğimiz hafta doktor eşime söyler diye gitmedim yani bu kadar kafayı yedim, kendimi zor tutuyorum her an başka doktora gidebilirim :1::1::1: ön kontrol için

Merhabalar eylül anneleri sanırım bende bir eylül annesi olucam 9 haftalık hamileyim bu benim 2. gebeliğim 11 aylık bir kızım var henüz cok erkeeeennnn ama doktor alamam diyor napıcam ben bilmiyorum kafam karman corman dusundukce yuregim daralıyor sanki nasıl basa cıkıcam ben bilmiyorum :((((

evet canım allaha çok şükür herkes güzel haberler alır inş.

evet konuştuk ben zor doğum yaptığım için riske atma dedi sezeryan önerdi bebeğim tehlikeye girmişti ilk doğumda kafası biraz zarar gördü vakumla çekilirken riske atma dedi dr. 300lira dedi sezeryana 24 saat arayabilirsin dedi bide çok yakın bize hastane dediğim gibi canım muayene ücretleri her gittiğimizdemi ödüyorum yoksa kontroller ücretsizmi nasıl durum ben sormayı unuttum
canım ücretler şöyle mesela bugün gittin muayene ücreti ödedin 10 güne kadar ücretsiz muayene hakkın var.10 gün sonra gidersen yine ücret ödüyorsun.ben 21 ödüyorum senin de öyledir herhalde. 300 mü sezeryan? çok ucuz yaa eltim bursada epidural sezeryan yaptı 1 milyara. acaba bizim hastanede epidural veya spinal yapıyorlar mı ki ben genel istemiyorum çünkü

Merhabalar eylül anneleri sanırım bende bir eylül annesi olucam 9 haftalık hamileyim bu benim 2. gebeliğim 11 aylık bir kızım var henüz cok erkeeeennnn ama doktor alamam diyor napıcam ben bilmiyorum kafam karman corman dusundukce yuregim daralıyor sanki nasıl basa cıkıcam ben bilmiyorum :((((

canım benim kıyamam öncelikle tebrik ederim.allah kuluna kaldırabileceği yükü verirmiş öncelikle bunu unutma.manevi ve maddi durumun nasıl ev hanımımısın yardımcın var mı bilemiyorum ama bebişin maşallah 9 haftalık olmuş çok büyümüş.kıyma derim canım ben.ne güzel ikiz gibi büyütürsün evet zor olacak ama aynı zamanda çok güzel olacak bunu da unutma bir çırpıda ikisini birden büyütüvereck sonra rahata ereceksin.senin sağlığını riske atan bir durum yoksa bir daha düşün derim canım çünkü inan bir bebeğe sahip olabilek için senelerce bekleyen binlerce kadın var. güzel kızını öpüyorum maşallah:nazar:

Günaydın Kızlar,
Bugün nasılsınız bakalım benim hafif karın ve bel ağrım var yoğun akıntım var.....

ben 12 şubatta doktora gideceğim yani bebeğim 2 aylık olunca çok uzun ya, geçen hafta sonu doktora kaçacaktım ben hafta sonraları öğlene kadar kursa gidiyorum eşimden habersiz bi gitsem mi diye düşündüm sonra gideceğimiz hafta doktor eşime söyler diye gitmedim yani bu kadar kafayı yedim, kendimi zor tutuyorum her an başka doktora gidebilirim :1::1::1: ön kontrol için

canım sen şu an 7 haftanı doldurmuşsun tickerından anladığım kadarıyla bu içinde bulundugun haftayı da doldurunca 2 aylık oluyorsun zaten neden 12 şubatı bekliyorsun ki

canım benim kıyamam öncelikle tebrik ederim.allah kuluna kaldırabileceği yükü verirmiş öncelikle bunu unutma.manevi ve maddi durumun nasıl ev hanımımısın yardımcın var mı bilemiyorum ama bebişin maşallah 9 haftalık olmuş çok büyümüş.kıyma derim canım ben.ne güzel ikiz gibi büyütürsün evet zor olacak ama aynı zamanda çok güzel olacak bunu da unutma bir çırpıda ikisini birden büyütüvereck sonra rahata ereceksin.senin sağlığını riske atan bir durum yoksa bir daha düşün derim canım çünkü inan bir bebeğe sahip olabilek için senelerce bekleyen binlerce kadın var. güzel kızını öpüyorum maşallah:nazar:

Evet canım ya buyumus dokto nasıl farketmedin diyor ama ben adet oldum mide bulantılarımda yeni basladı yani farkedilecek hiç bir durum olmadı.Yrdımcım yok canım maddi durumumuzda oyle cok iç acıcı değil bir tek bu dusunduruyor zaten beni bir şekilde buyurler ama onemli olan onların gelecekleri ama yapacakpek bir sey yok sanırım artık .Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucagına al canım güzel bebişini

Evet canım ya buyumus dokto nasıl farketmedin diyor ama ben adet oldum mide bulantılarımda yeni basladı yani farkedilecek hiç bir durum olmadı.Yrdımcım yok canım maddi durumumuzda oyle cok iç acıcı değil bir tek bu dusunduruyor zaten beni bir şekilde buyurler ama onemli olan onların gelecekleri ama yapacakpek bir sey yok sanırım artık .Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucagına al canım güzel bebişini

amin canım sağol.hayırlısı neyse o olsun senin için.

Günaydın Kızlar,

slm bende dun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum ılk bebegımı 1 aylıkken dusuk sonucu kaybettım sımdı sızın gıbı akıntım ve kasık agrım var hafıf hafıf bu normal olsa gerek cunku ılk bebegımı tam anlamıyla anlamamıstım ınsallah saglılklı bır bebegım olur...sanırım ekımde yada eylul bebegı olacak :) ALLAHım nasıp etsın ınsallah..

canım evet çok zor ama sana bişey anlatayım. bizim arkadaşlar var kadın çok erken evlenmiş 19 yaşında ilk bebişini kucağına almış, 10 sene sonra ikinci bebeği istediler ve bir oğlu daha oldu ardından senin gibi 11 aylık ken bebeği tekrar hamile kaldı hemde ikiz bebeklere doğurdu tabi düşünebiliyormusun birden 4 çocukları oldu hatta üçüz gibi büyüdüler. ikizler kız oldu 2 kız 2 erkek şimdi büyük erkek lisede 2. erkek ilkokul birde kızlarda 4-5 yaşında gibiler.

çok günah canım hiçbirşey nedensiz olmaz rabbimin vardır bildiği kıyma o cana

Back