2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güüüm güümm güümm güümmmm:16:vee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
kızlarr çok mutluyum çok güsel bi duygu ..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.
6.5 mm olmuş mercimeğimm. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hadi gözün aydınnnn:nazar:
Bak minişe bak neler yaptı etti,duydurdu kalp atışını sonunda
Annesini korkuttu o kadar:nazar::1:

ahh ahh hiiç sorma canıımmm yüreğimi ağzıma getirdii.. ama bu sayede cuma günü değil bugün duydumm rahatladımm:))

Ben de geçen cuma duymuşum kalp atışlarını,dr.15gün sonra yine gel demişti,o mutluluk gazıyla valla 3 ay sonra gel dese hiç umrumda olmazdı,öyle mutlu oluyor insan
Maşallah miniklere :nazar:

kızlaar bu arada bugün dr.umla konuştuk kızlar progestan ve iğne kan kesici birşey değilmiş. içindede yazıyormuş bazı insanlar kanama ve lekelenme yapabilirmiş.sizde benim gibi progeston kullandığım halde kanamam var diyip sıkılıyorsanız sıkılmayın progestanda yapabiliyormuş kanama ve lekelenme.

güüüm güümm güümm güümmmm:16:vee bebişimin kalbişii minniciik kalbişi atmaya başlarrr Allahıma binlerce kez şükür..
dr. bu bebek düşecek bi bebeğe benzemiyor herşeyi güsel dedi.gelişimi uyumlu dedi.

ohh maşallah 41 kereee:nazar::nazar: hadi inşallah kanaman da kesilir artık sen de rahatlarsın, bebişin keyfi zaten yerindeymiş çok şükür:nazar::nazar::nazar:

merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve allahım izin ederse bende eylül annelerinden olcam çok heyecanlı tedirgin ve mutluyum çok karışık duygular içindeyim ve şu 9 ayın biran önce bitmesini çok istiyorum bebişimi kucağıma almayı.allahım herkese nasip eder inş.sağlıklı ve hayırlı evlatlar....:emir_bebek:

merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve allahım izin ederse bende eylül annelerinden olcam çok heyecanlı tedirgin ve mutluyum çok karışık duygular içindeyim ve şu 9 ayın biran önce bitmesini çok istiyorum bebişimi kucağıma almayı.allahım herkese nasip eder inş.sağlıklı ve hayırlı evlatlar....:emir_bebek:

aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişiniz :nazar: kaç haftalık hamilesin?Doktora gittin mi?

gelmez mi be canım kaç gündür büyük stres yaşadın. Sen yine kendini fazla yorma dinlenmeye devam et bol bol o kadar kanaman oldu vücudun yorgun düşmüştür.Bide bol bol su iç.

tamam canımmm çokk sağol cidden öyle ama bütün yorgunluğum bittii bu gün çook şükür:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

hadi gözünaydın çok güzel şeyler söylemiş doktorun.inş.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

hadi gözünaydın çok güzel şeyler söylemiş doktorun.inş.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

oyyy kıyamam ben ona maşallah 41 kere :nazar::nazar: sağ salim annesinin karnında dursun minik mercimek hiiiç üzmesin inşallah :49::34:

içim söküle söküle kaybettim bebegimi her düşen parca benden bişeyler alıp götürdü dr a gittim muayene olurken hıckıra hıckıra agladım sabaha kadar eşimle birbirimize sarılıp hıckıra hıckıra agladık cok ugramış cok beklemiştik cünkü bu bebegi o benim mucizemdi ama kısa sürdü.serin kanlılık demişsin bende zerre yok ama yapacak bişey de yok hayırlısı nasip degilmiş demekkten baska geri gelmiycek cünkü bebegim.cok zor gercekten ama dedigim gibi sahip oldugunuz her anın kıymetini bilin bebeginizi sevin en önemlisi kendinize cok ama cok dikkat edin[/QUOTE]

kalbim acıdı okurken çok geçmiş olsun Allahım en hayırlısını versin iyşallah

tamam canımmm çokk sağol cidden öyle ama bütün yorgunluğum bittii bu gün çook şükür:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

hadi maşşallah bu bebiş ile annesine....
sana dedim ben bebiş rahminde kendine yer açıyo korkmana gerek yok diye, bak gördünmü çoktan kazı çalışmalarını tamamlamış annesi, o başak burcu olacak unutma, şimdiden temizliğe titizliğe başladı işte, temizlemeye annesinin rahminden başladı demekki))))

Back