- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin ben gülayı geçmişimdir dün akşam bulgur gaz yapar mı kızlar yafff
günaydın esraaa nasılsın?
kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?
kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?
kesin ben gülayı geçmişimdir dün akşam bulgur gaz yapar mı kızlar yafff
Olsun canım sizler gördünüz ya,yeter..Başkalarının görmesine gerek yok
yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
o da istersen not kağıtlarına yazalım evin belli yerlerine asalım diyor...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı
bence sürülebilir ben normal doğum yaptım vardı ojelerim...sezeryanda neden çıkartsınlar ki....kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?
yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
o da istersen not kağıtlarına yazalım evin belli yerlerine asalım diyor...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı
Günaydın kızlar,
Damla sen buradamısın? çok özledik vallahi.
Hoşgeldin nasılsın....
Günaydın kızlar,
Damla sen buradamısın? çok özledik vallahi.
Hoşgeldin nasılsın....
hep öyle yaparlar cescimmmmmmmm
hafif sileyim diyorum iyice yıka başka sürelim diyorrrrrrrr
o seçiyor ben sürüyorum..............
anam sewsınler sıızn makyaj cabanızı oglunuzda olsun bıde o eklenecek babaya güzellerr o zman bıraz zor surersınzzz
özgem hala uyuyor galıba yaa
sagol ttalımm senınde gelır vuslat gunun merak etmeeegünaydın topmızn cesurr guzel gobuslu annesııı
he doktrumz aynı dıyemı ehyecanlandın bakıyım yoksa benım ıcınmı:44:[/QUO
hem senin hem kendim için heyecanlandım... sen göreceksin miniğini ne güzel benim daha 3 hafta var... ama ortamı hayal ettim şincik ekranda koca göbişli bi minik.ayyy ne kaa güzel ne kaa güzel
sanmam canım cıkartmazlar kı amelıyat degıl bu hem amelıyatta neden cıkartıyolarkı
bende cok ozledim elmam. Bugun burdayim kocis gelene kadar.. keyifler yerinde cok sukur canim..Senin guzel haberlerini aldim daha da iyi oldum..Gozumuz aydin.. ben de pazartesi gidicem insallah oglum iyidir bu badireyi de atlatiriz..
he oylemıı masallh ozamn destekcı gelıyo sıze canımmm yuppıııyoooo öyle deme yeni nesil seviyor bakımlı anneleri
görümcemin saçları kumral büyük oğlu 2.sınıfa gidiyor geçen annesine saçlarını kızıla boyasana demiş....kıyafetlerini bilem seçiyormuş düşün...
kız bırak bizim yerimize de uyusunnnnnnnnnnn yarasın
bence karışmazlar normal doğumda...Hem karışsalarda karıştırtma :))) Hem acı çekim aslan parçası doğurucan hemde ojene karışılıcak aaaaaaaaaaaa olmaz valla :)
Ben sonda ve lavmana karşı cırlıycam şimdiden hazırlıklarımı yaptım.Bağırma provalarım hazır
Günaydın kivicim,çok iyiyiz biz kızımla
Siz nasılsınız
Damlacım hoşgeldin kuzummm
Valla ben süreceğim ojemi,süslenip püslenip gideceğim
Hatta yanıma da alacağım makyaj malzemeleri
çıkarttırmıyolar zannedersem, ama emin de degilim.
yapmam mı tatlım, bütün bakliyatlar yapıyo gaz.
Günaydın tatlım
Ayy bayıldım Yılmaz'ın söylediklerine
şekerim nie dalga geçelim ben kırmızı ojeler sürcem ameliyathane de herşey yasak sanırım.kesin bilgim yok öğrenirsen bizleri de aydınlat canımmm
bence karışmazlar normal doğumda...Hem karışsalarda karıştırtma :))) Hem acı çekim aslan parçası doğurucan hemde ojene karışılıcak aaaaaaaaaaaa olmaz valla :)
Ben sonda ve lavmana karşı cırlıycam şimdiden hazırlıklarımı yaptım.Bağırma provalarım hazır
bende oyle yapicam zaten dogum fotografcisi getirticem bi aksilik olmazsa o yuzden makyaj sart
7.ayda çantamızı hazırlayalım canımcım ne olur ne olmaz
herkeslere sesleniyorum 7.ayda çantanız muhakka hazır olsunnnnnnnnn
bence sürülebilir ben normal doğum yaptım vardı ojelerim...sezeryanda neden çıkartsınlar ki....
dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır