• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kesin ben gülayı geçmişimdir dün akşam:60::60: bulgur gaz yapar mı kızlar yafff

yok yoookk onu kimse geçemez :9:
bulgur gaz yapmaz sanırsam çünkü bulgurun çok süt yaptığı bilinir, öyle olsa önerilmezdi diye düşünüyorum.:44:

günaydın esraaa nasılsın?

Günaydın kivicim,çok iyiyiz biz kızımla:nazar:
Siz nasılsınız:61:

kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?

Damlacım hoşgeldin kuzummm:32::32::32:
Valla ben süreceğim ojemi,süslenip püslenip gideceğim:12:
Hatta yanıma da alacağım makyaj malzemeleri:12:

kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?

çıkarttırmıyolar zannedersem, ama emin de degilim.

kesin ben gülayı geçmişimdir dün akşam:60::60: bulgur gaz yapar mı kızlar yafff

yapmam mı tatlım, bütün bakliyatlar yapıyo gaz.

Olsun canım sizler gördünüz ya,yeter..Başkalarının görmesine gerek yok:1:

yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
o da istersen not kağıtlarına yazalım evin belli yerlerine asalım diyor...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı

Günaydın tatlım:21:
Ayy bayıldım Yılmaz'ın söylediklerine:9::9::9:
[/QUOTE]

7.ayda çantamızı hazırlayalım canımcım ne olur ne olmaz
herkeslere sesleniyorum 7.ayda çantanız muhakka hazır olsunnnnnnnnn

bence sürülebilir ben normal doğum yaptım vardı ojelerim...sezeryanda neden çıkartsınlar ki....
yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
o da istersen not kağıtlarına yazalım evin belli yerlerine asalım diyor...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı

dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır[/QUOTE]

ay inşallah bu dediklerimi yapabilirim...........

şekerim nie dalga geçelim ben kırmızı ojeler sürcem:66::66: ameliyathane de herşey yasak sanırım.kesin bilgim yok öğrenirsen bizleri de aydınlat canımmm:16::16:

bence karışmazlar normal doğumda...Hem karışsalarda karıştırtma :))) Hem acı çekim aslan parçası doğurucan hemde ojene karışılıcak aaaaaaaaaaaa olmaz valla :)

Ben sonda ve lavmana karşı cırlıycam şimdiden hazırlıklarımı yaptım.Bağırma provalarım hazır:66:

Günaydın kızlar,
Damla sen buradamısın? çok özledik vallahi.
Hoşgeldin nasılsın....

bende cok ozledim elmam. Bugun burdayim kocis gelene kadar.. keyifler yerinde cok sukur canim..Senin guzel haberlerini aldim daha da iyi oldum..Gozumuz aydin.. ben de pazartesi gidicem insallah oglum iyidir bu badireyi de atlatiriz..

anam sewsınler sıızn makyaj cabanızı oglunuzda olsun bıde o eklenecek babaya güzellerr o zman bıraz zor surersınzzz:1::1:

yoooo öyle deme yeni nesil seviyor bakımlı anneleri
görümcemin saçları kumral büyük oğlu 2.sınıfa gidiyor geçen annesine saçlarını kızıla boyasana demiş....kıyafetlerini bilem seçiyormuş düşün...

günaydın topmızn cesurr guzel gobuslu annesııı:1::1::1:

he doktrumz aynı dıyemı ehyecanlandın bakıyım yoksa benım ıcınmı:44:[/QUO

hem senin hem kendim için heyecanlandım... sen göreceksin miniğini ne güzel benim daha 3 hafta var... ama ortamı hayal ettim şincik ekranda koca göbişli bi minik.ayyy ne kaa güzel ne kaa güzel
sagol ttalımm senınde gelır vuslat gunun merak etmeee

sanmam canım cıkartmazlar kı amelıyat degıl bu hem amelıyatta neden cıkartıyolarkı

bende cok ozledim elmam. Bugun burdayim kocis gelene kadar.. keyifler yerinde cok sukur canim..Senin guzel haberlerini aldim daha da iyi oldum..Gozumuz aydin.. ben de pazartesi gidicem insallah oglum iyidir bu badireyi de atlatiriz..

Canım ya sorma kötü günler geride kaldı ben kuş kadar hafifledim darısı başına.
Korkma sakın kötü birşey yoktur Allah göstermesin olsa anlaşılırmış zaten.
Bizde seni çok özledik yerin belli oluyor fakat eşinle olduğun için göz ardı ediyoruz benim için çok endişelendiniz sağolun canım iyiki varsınız...

yoooo öyle deme yeni nesil seviyor bakımlı anneleri
görümcemin saçları kumral büyük oğlu 2.sınıfa gidiyor geçen annesine saçlarını kızıla boyasana demiş....kıyafetlerini bilem seçiyormuş düşün...
he oylemıı masallh ozamn destekcı gelıyo sıze canımmm yuppııı:21::21::21::21:
kız bırak bizim yerimize de uyusunnnnnnnnnnn yarasın

uyuusn canım yarasın kucuk messiye:1::1:

bence karışmazlar normal doğumda...Hem karışsalarda karıştırtma :))) Hem acı çekim aslan parçası doğurucan hemde ojene karışılıcak aaaaaaaaaaaa olmaz valla :)

Ben sonda ve lavmana karşı cırlıycam şimdiden hazırlıklarımı yaptım.Bağırma provalarım hazır:66:

bende karışacaklarını sanmıyorum oje konusuna.

sen sonda ve lavman konusa neden cırlican arkadaşım nolduki...:53::44:

Günaydın kivicim,çok iyiyiz biz kızımla:nazar:
Siz nasılsınız:61:

Damlacım hoşgeldin kuzummm:32::32::32:
Valla ben süreceğim ojemi,süslenip püslenip gideceğim:12:
Hatta yanıma da alacağım makyaj malzemeleri:12:

bende oyle yapicam zaten dogum fotografcisi getirticem bi aksilik olmazsa o yuzden makyaj sart :23:

çıkarttırmıyolar zannedersem, ama emin de degilim.
yapmam mı tatlım, bütün bakliyatlar yapıyo gaz.

Günaydın tatlım:21:
Ayy bayıldım Yılmaz'ın söylediklerine:9::9::9:

bence sürülebilir ben normal doğum yaptım vardı ojelerim...sezeryanda neden çıkartsınlar ki....

dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır[/QUOTE]

ay inşallah bu dediklerimi yapabilirim...........[/QUOTE]

şekerim nie dalga geçelim ben kırmızı ojeler sürcem:66::66: ameliyathane de herşey yasak sanırım.kesin bilgim yok öğrenirsen bizleri de aydınlat canımmm:16::16:

normal dogumda cikarttirmazlar ama sezeryanda cikarttirabilirler diye dusunuyorum ameliyat oldugu icin. Neyse ben bun bi arastiririm en kotu dogumdan sonra anneme surdururum :21:

bende oyle yapicam zaten dogum fotografcisi getirticem bi aksilik olmazsa o yuzden makyaj sart :23:

dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır

ay inşallah bu dediklerimi yapabilirim...........[/QUOTE]

normal dogumda cikarttirmazlar ama sezeryanda cikarttirabilirler diye dusunuyorum ameliyat oldugu icin. Neyse ben bun bi arastiririm en kotu dogumdan sonra anneme surdururum :21:[/QUOTE]

:1::1::1::1:ayy cok hossun he damla yaa :1::1::1:annen kapıda bekler sen cıkar cıkmaz surer ojenıı
walla duusndumde hayalımde komık geldı:1::1:
bende ablamı tembıhledım bak parfum allık ruj goz makyajı hersey san aıt dıye cunku hem fotolar cekılecek hemde zıyaretcıler gelcek hemdeeeeeeee mınık prensımm annesını guzel gorsunn:16::16:

Back