• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydınlaarrrrrrr:21::21:
dün eklediğim ve silemediğim resimler silinmiştirrrr:52::32:
günaydın topmızn cesurr guzel gobuslu annesııı:1::1::1:
günaydın.. bugünümüze şükür... ayyy sen doktora gideceksin ya kendim gidecekmişim gibi heyecanlandım:66:.. git bakalım asiye hanım neler diyecek

he doktrumz aynı dıyemı ehyecanlandın bakıyım yoksa benım ıcınmı:44:

heyecan yok hayatım...tadını çıkar...
ben oğluma giderken kırmızı ruj sürüyorum...niye bilmem makyajımı güzelcik yapıyorum..yılmaz geçen hoytttttttt ruj çıkacak dedi...dışarda olmazmış parlatıcı sür diyor deli mi ne sinir oldum........
oğlum beni güzel görsün istiyorummmmmmmmmm

ben de makyajlı gidiyorum doktora ama eşim de evden çıkmadan allıklarımı avucuyla dagıtıyo bi güzel yanaklarımı sıkmak bahanesiyle, yedik tabi biz de di miiiiii.

Ana nasıl becerdin ya? moderatöre mi yazdın naptın.

ya oyun parklarının hepsi birbirine benziyo bildiğiniz muşamba gibi örtüleri :9: en pahalısıda en ucuzuda öyle. exorbaby'nin bu yatak. iyi gibi geldi bana. yorumlarda güzel. ben bide geçici olarak alıyorum 4 yaşa kadar yatırmıcam. 1 veya 2 yıl yatacak. kararsızım yaa. çünkü park yataklara bakıyorum farkı anlayamıyorum :59:

cescim ultrason fotolarında kiloyu gösteren bölümde +- grlar var - ile netteki doğru çıkıo normali ve + fazla artık hangisi doğru kabul ediliyor bilmiyorum :34:

damlacım hıoşgeldin canımmm.ohh oğluşun bütün herşeyi hazır ellerinize sağlık canım.darısı bizim başımıza bizde halletsek biran önce.ben çoook tembelleştim çünkü:9::9:

geçmiş olsun canım olur böyle şeyler hamilelikte.:16: sağlık olsun

şekerim evdeki bacıları bebişleri uyandırmaya başladı.bizimki sabah sporu yapıodu sanırım:60: ahanda şimdi hareketleri yok oğlumun.anneyi uyandırdı ya rahatladı paşa.mammasını da yedi :66::66:uykuya daldı velet

canım isim olarak babamızın kararı arda ama ben demir olsun istiyordum.neyse ki alıştım iyice arda diye sevmeye:16::16:

günaydın güzel annişler:71::71:şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. kızlar dün akşam bir gazım vardı ki sormayın gazmandım resmen yahu.kociş bile artık yuh dedi :52::52:

günaydın gazman hanımmm:1::1::1: nasılsınzzz

öpüp koklar mıyız yoksa acıdan ağrıdan onları unuturmuyuz bilmem..:9: ben kızımda kucağımdan bırakmıyordum, koynumda göğsümde duruyordu sürekli ama bunu kızım kıskanmasın diye pek kucağıma alıp sevebileceğimi sanmıyorum.:50:
hmm acıdan unutmayız sanmam cunku bı an once gormek koklamak ısterızz...senın 2. oylemıı allh kolaylık wersın cnmm

ayyyy melosumm bak yıne guldurdun benı he:1::1::1::1:
kırmızı ruj he yerler senın yakısklı oglunu annesını gorecekmıss cok tatlıısn canım yyaa bak tuttum bunu ben:34::34::34:[/QUOTE]

meryemmmm bu senin 2.bebiş mi kız maşallah :nazar:

ben de makyajlı gidiyorum doktora ama eşim de evden çıkmadan allıklarımı avucuyla dagıtıyo bi güzel yanaklarımı sıkmak bahanesiyle, yedik tabi biz de di miiiiii.

Evet canımcım moderatörlere yazdım,onlar da silmiş sağolsun:21:

hmm acıdan unutmayız sanmam cunku bı an once gormek koklamak ısterızz...senın 2. oylemıı allh kolaylık wersın cnmm

kırmızı ruj he yerler senın yakısklı oglunu annesını gorecekmıss cok tatlıısn canım yyaa bak tuttum bunu ben:34::34::34:

meryemmmm bu senin 2.bebiş mi kız maşallah :nazar:[/QUOTE]

yok kızz ne 2. ben daha kucugum bu bıle erkenn:1::1:yazılar karstı kıwıyle anlamdım kı nasıl oldu bu ıss:1::1:

günaydın ttalı annecik ve minik kızı
öpüp koklar mıyız yoksa acıdan ağrıdan onları unuturmuyuz bilmem..:9: ben kızımda kucağımdan bırakmıyordum, koynumda göğsümde duruyordu sürekli ama bunu kızım kıskanmasın diye pek kucağıma alıp sevebileceğimi sanmıyorum.:50:

kırmızı ruj he yerler senın yakısklı oglunu annesını gorecekmıss cok tatlıısn canım yyaa bak tuttum bunu ben:34::34::34:[/QUOTE]

yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
o da istersen not kağıtlarına yazalım evin belli yerlerine asalım diyor...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı

cescim ultrason fotolarında kiloyu gösteren bölümde +- grlar var - ile netteki doğru çıkıo normali ve + fazla artık hangisi doğru kabul ediliyor bilmiyorum :34:

damlacım hıoşgeldin canımmm.ohh oğluşun bütün herşeyi hazır ellerinize sağlık canım.darısı bizim başımıza bizde halletsek biran önce.ben çoook tembelleştim çünkü:9::9:

geçmiş olsun canım olur böyle şeyler hamilelikte.:16: sağlık olsun

şekerim evdeki bacıları bebişleri uyandırmaya başladı.bizimki sabah sporu yapıodu sanırım:60: ahanda şimdi hareketleri yok oğlumun.anneyi uyandırdı ya rahatladı paşa.mammasını da yedi :66::66:uykuya daldı velet

canım isim olarak babamızın kararı arda ama ben demir olsun istiyordum.neyse ki alıştım iyice arda diye sevmeye:16::16:

günaydın güzel annişler:71::71:şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. kızlar dün akşam bir gazım vardı ki sormayın gazmandım resmen yahu.kociş bile artık yuh dedi :52::52:

günaydın canım, sanada güzel bir hafta sonu dileriz..

güüüllaayyyyyy bak sevalin gazı varmış:9:

günaydın topmızn cesurr guzel gobuslu annesııı:1::1::1:

he doktrumz aynı dıyemı ehyecanlandın bakıyım yoksa benım ıcınmı:44:[/QUO

hem senin hem kendim için heyecanlandım... sen göreceksin miniğini ne güzel benim daha 3 hafta var... ama ortamı hayal ettim şincik ekranda koca göbişli bi minik.ayyy ne kaa güzel ne kaa güzel

ehe iyi hadi bari, gerçi çok sanatsal çok güzellerdi ama olsun, adamlar da bakmıştır fotolarına artık:1:

Olsun canım sizler gördünüz ya,yeter..Başkalarının görmesine gerek yok:1:

kırmızı ruj he yerler senın yakısklı oglunu annesını gorecekmıss cok tatlıısn canım yyaa bak tuttum bunu ben:34::34::34:

yılmaz da kırmızı ruj takıntısı var....ev de sürecekmişim ben de çok seviyorum yaaaaaaaaaa
oğulcuğuma güzel görünmek istiyorum...akşam doğum için özel bi kıyafet alalım dedim...yılmazı tembihliyorum bak paniğe kapılır unuttuğum bişey olursa hatırlat diyorum...
ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı[/QUOTE]

Günaydın tatlım:21:
Ayy bayıldım Yılmaz'ın söylediklerine:9::9::9:

kizlar cok alakasiz bisi sorucam dalga gecmeyin sakin..Doguma giderken oje surebilir miyiz yoksa cikarttiriyorlar mi? hani ameliyatlarda cikarttirirlar ya dogumda cikarttiriyolar mi bilginiz var mi?

hep öyle yaparlar cescimmmmmmmm
hafif sileyim diyorum iyice yıka başka sürelim diyorrrrrrrr
o seçiyor ben sürüyorum..............

ojeyi sür
derin nefes al
panik yok
çantayı unutma
dalga geçiyor üçkağıtçı[/QUOTE]

dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır

Back