• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım, biz iyiyiz ya sen nasılsın

saolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım ama :9: ayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş

Eki Görüntüle 186771

sıkma canını lütfen kist ile doğuran bir arkadaşım var, hiçde sorun yaşamadı, senin de belki geçmiş yada yanlış görülmüş olabilir, geçmiş olsun canım, ama üzülme lütfen.

işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )[/QUOTE]

takma önemsiz bişey olduğunu göreceksin. rüya konusuna gelince buırada kızların bir tabiri var bu konuda toton açıkta kalmış..:9:

günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee:21::21:
günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyım:69:

ay kıyamam size yaaaaaaaaa
inşallah erken gitmez doyulmaz kocalara...
allahım yardımcın olsunnn minik erkeğimiz napıyor bakalım..

günaydın tatlım...selam söyle oğluşa bizide habersiz bırakma olur mu

söylerım canım ya resmen bu gece hop hop uyutmadı benı hareketınden mıdem bulantı resmne hıssttı galıba oda cok heyecanlı teyzseıı:1::1:

saolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım ama :9: ayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş
ben beğendim fiyatıda bayağı düşmüş canım

Eki Görüntüle 186771
ben beğendim fiyatıda bayağı düşmüş canım

işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )

takma önemsiz bişey olduğunu göreceksin. rüya konusuna gelince buırada kızların bir tabiri var bu konuda toton açıkta kalmış..:9:

günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyım:69:[/QUOTE]

kivim hayırlı haberlerle gelirsin inşallak.ben de pazartesi girecem ayrıntılıya düşünmemeye çalışıyorummmmm

Son düzenleme:
ay kıyamam size yaaaaaaaaa
inşallah erken gitmez doyulmaz kocalara...
allahım yardımcın olsunnn minik erkeğimiz napıyor bakalım..

günaydın tatlım...selam söyle oğluşa bizide habersiz bırakma olur mu

Melos cok kalmasini istemiyoruz cok kalirsa doguma yetisemez Allah korusun. o yuzden bi an once gitmesi gerekiyor sadece pazartesi burda olsun yeter bize cok istiyo orkani gormek..
Oglusumun keyfi yerinde hopur hopur icerde hopluyo masallah :nazar: cok iyiyiz yani canim benimm

işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )

günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyım:69:[/QUOTE]

ya allahım kuzucukları ekranda gorunce bıle heyecanlanıyozz gercekelrını kucagımza alınca ne olcak acepp:52::52:

Eki Görüntüle 186771
çookkk güzelll kalmasın canım içinde al bence...

Eki Görüntüle 186771

tipi çok güzel görünüyo, ama karkasının saglamligi konusunda nasıldır bilemiycem. biyerde gör ürünü sonra hepsiburdada al bence.

Melos cok kalmasini istemiyoruz cok kalirsa doguma yetisemez Allah korusun. o yuzden bi an once gitmesi gerekiyor sadece pazartesi burda olsun yeter bize cok istiyo orkani gormek..
Oglusumun keyfi yerinde hopur hopur icerde hopluyo masallah :nazar: cok iyiyiz yani canim benimm

gelır gelır dogumada inş canımm merak etme senn ....sımdının tadını cıkartt kesın:21::21:
orkanda cok neselıdr emınımmm oyyy kuzum babası gelmıste mutlu olmusss:1:

günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyım:69:

ya allahım kuzucukları ekranda gorunce bıle heyecanlanıyozz gercekelrını kucagımza alınca ne olcak acepp:52::52:[/QUOTE]

öpüp koklar mıyız yoksa acıdan ağrıdan onları unuturmuyuz bilmem..:9: ben kızımda kucağımdan bırakmıyordum, koynumda göğsümde duruyordu sürekli ama bunu kızım kıskanmasın diye pek kucağıma alıp sevebileceğimi sanmıyorum.:50:

söylerım canım ya resmen bu gece hop hop uyutmadı benı hareketınden mıdem bulantı resmne hıssttı galıba oda cok heyecanlı teyzseıı:1::1:

heyecan yok hayatım...tadını çıkar...
ben oğluma giderken kırmızı ruj sürüyorum...niye bilmem makyajımı güzelcik yapıyorum..yılmaz geçen hoytttttttt ruj çıkacak dedi...dışarda olmazmış parlatıcı sür diyor deli mi ne sinir oldum........
oğlum beni güzel görsün istiyorummmmmmmmmm

kızlarben çok bisküvi ve çikolata yiyiyorumnolcak böyle kendimi frenlemesem yani nolcak bilmiyorum ki valla :1::1:

ben hamileliğimden önce günde en az 3-4 kere abur cubur yerdim. şimdi normal yemek bile zorla yiyorum, akşamları bi salatalık keyfim var o kadar. anlamadım içimde obur nereye kaçtı? :86:

ya allahım kuzucukları ekranda gorunce bıle heyecanlanıyozz gercekelrını kucagımza alınca ne olcak acepp:52::52:

öpüp koklar mıyız yoksa acıdan ağrıdan onları unuturmuyuz bilmem..:9: ben kızımda kucağımdan bırakmıyordum, koynumda göğsümde duruyordu sürekli ama bunu kızım kıskanmasın diye pek kucağıma alıp sevebileceğimi sanmıyorum.:50:[/QUOTE]
hmm acıdan unutmayız sanmam cunku bı an once gormek koklamak ısterızz...senın 2. oylemıı allh kolaylık wersın cnmm
heyecan yok hayatım...tadını çıkar...
ben oğluma giderken kırmızı ruj sürüyorum...niye bilmem makyajımı güzelcik yapıyorum..yılmaz geçen hoytttttttt ruj çıkacak dedi...dışarda olmazmış parlatıcı sür diyor deli mi ne sinir oldum........
oğlum beni güzel görsün istiyorummmmmmmmmm

ayyyy melosumm bak yıne guldurdun benı he:1::1::1::1:
kırmızı ruj he yerler senın yakısklı oglunu annesını gorecekmıss cok tatlıısn canım yyaa bak tuttum bunu ben:34::34::34:

kızlarben çok bisküvi ve çikolata yiyiyorumnolcak böyle kendimi frenlemesem yani nolcak bilmiyorum ki valla :1::1:

ye canım bir müddet sonra bıkarsın, afiyet bal miniğe de löp löp et olsun fazla da olmasın doğuramazsın.:9:

benim de 21inci haftanın sonunda 440 gr cikmisti doktorda, burda 354 yazıyo. bence bu sonuclar yanlis Pembem. Cumku doktorum bana kilosuna gore yalnizca 3 gün önde demişti. bu web sitelerindeki kilolar eksik geldi bana. benimki obez olabilir şu duruma göre :1:

cescim ultrason fotolarında kiloyu gösteren bölümde +- grlar var - ile netteki doğru çıkıo normali ve + fazla artık hangisi doğru kabul ediliyor bilmiyorum :34:

Kizlar gunaydiiin :64::64: kocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle :66:

damlacım hıoşgeldin canımmm.ohh oğluşun bütün herşeyi hazır ellerinize sağlık canım.darısı bizim başımıza bizde halletsek biran önce.ben çoook tembelleştim çünkü:9::9:

Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm:69:

geçmiş olsun canım olur böyle şeyler hamilelikte.:16: sağlık olsun

ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:

şekerim evdeki bacıları bebişleri uyandırmaya başladı.bizimki sabah sporu yapıodu sanırım:60: ahanda şimdi hareketleri yok oğlumun.anneyi uyandırdı ya rahatladı paşa.mammasını da yedi :66::66:uykuya daldı velet

erkek anneleri isim ne düşünüyosunuz? ben kız olsa düşündümde erkek ismi bulamıyorum :43:

canım isim olarak babamızın kararı arda ama ben demir olsun istiyordum.neyse ki alıştım iyice arda diye sevmeye:16::16:

günaydın güzel annişler:71::71:şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize. kızlar dün akşam bir gazım vardı ki sormayın gazmandım resmen yahu.kociş bile artık yuh dedi :52::52:

evet orası da doğru sen mutlu ol diye gitmesin istiyorum ama doğumda yaklaşıyor haniiii.
allahım hayırlısını versin.maşallah orkanımıza....

ben de az önce iki çikolatayı mideye indirdim dayanamıyorum napim

Back