• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esraaa sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum kusura bakma,
bende iyiyim canım, cuma günü nü çoook seviyorum yarın tatil, oğlumu göreceğim yarın çok heyecanlıyı :66:

Kızlar bende geçmişi okuyamadım dün en son özgenin azmasında kalmıştım.Birde arada pembe nin oğlu iyiymiş onu gördüm.Sayfalar çok akıyor takibi zor atladığım bişiy olursa affola

ay inşallah bu dediklerimi yapabilirim...........

normal dogumda cikarttirmazlar ama sezeryanda cikarttirabilirler diye dusunuyorum ameliyat oldugu icin. Neyse ben bun bi arastiririm en kotu dogumdan sonra anneme surdururum :21:[/QUOTE]

:1::1::1::1:ayy cok hossun he damla yaa :1::1::1:annen kapıda bekler sen cıkar cıkmaz surer ojenıı
walla duusndumde hayalımde komık geldı:1::1:
bende ablamı tembıhledım bak parfum allık ruj goz makyajı hersey san aıt dıye cunku hem fotolar cekılecek hemde zıyaretcıler gelcek hemdeeeeeeee mınık prensımm annesını guzel gorsunn:16::16:[/QUOTE]

ben saçlarım uzarsa doğumdan sonra kuaförümü çağırmayı düşünüyorum hastaneye yaa ablam fön çektirmişti doğuma girdi çıktı fenaydı bide sezeryanla yaptı ben normalle yaparsam ne saç kalır ne makyaj tabikide hastanede zinde olmak lazım güzel anneler olmak lazım:32:

bir de bebekler için olan ufak sıcak su torbalarının ikilisi 1.90 tl imiş yarın bimde.bu da eşimden haber.. 99tlye de puset gelecekmiş dedi

Ben şimdi baktım bunlara.
Sıcak su torbalarını gördüm ama güvenemedim:26:
Sonuçta önemli bir şey,arkasında çin malı yazınca korktum:26:
Ama bebek arabası güzeldi kızlar,almak isteyenler baksın derim ben.

Benim erken doğum riskim olduğu için 7.ayımda çantam kesin hazır olacak.
Hepimiz hazırlıklı olmalıyız :)

pembe limango kidste bebechocolat ürünleri %30 indirimli, alcaksan kaçırma baaaaak.

kızlar ben çıkıyorum. şu kaşlarımdaki fazlalıklardan bi kurtulayım artık. kuaföre gidiyorumm. öptüm sizi ve bıdışlarıı :10:

kizlar son cicilerin fotolarini cekiyorum birazdan eklerim benim alicagim bisi kalmadi artik..bundan sonra ancak hediyeleri eklerim bi de alirsak oda takimini koyarim..

kızlaaarrr
bu konu konuşulmuşmuydu bilmiyorum ama, lohusa yataklarınız için değişik fikriniz var mı? :28:

bende oyle yapicam zaten dogum fotografcisi getirticem bi aksilik olmazsa o yuzden makyaj sart :23:

7.ayda çantamızı hazırlayalım canımcım ne olur ne olmaz
herkeslere sesleniyorum 7.ayda çantanız muhakka hazır olsunnnnnnnnn

bence sürülebilir ben normal doğum yaptım vardı ojelerim...sezeryanda neden çıkartsınlar ki....

dalga gecer ama yapar senın kocısıın canım korkma oglunu super karsılayacksın..ben kırmızı kurdale bıle hazrladım hastnede basıma takcamm makyaj cantamıda hazr etcem cunku rengım solmus olabılır

ay inşallah bu dediklerimi yapabilirim...........[/QUOTE]

normal dogumda cikarttirmazlar ama sezeryanda cikarttirabilirler diye dusunuyorum ameliyat oldugu icin. Neyse ben bun bi arastiririm en kotu dogumdan sonra anneme surdururum :21:[/QUOTE]

kızlar doğuma oji gitmeyin çünkü hastanede çıkarıyolar ojeleri normal doğumda olsa çıkarıyolar her ihtimale karşı sezeryana dönerse diye çünkü insanda morarma ilk ve en erken turnaklarda başladığı için tırnaklara bakmaları gerekiyor o yüzden çıkarıyolar

kızlaaarrr
bu konu konuşulmuşmuydu bilmiyorum ama, lohusa yataklarınız için değişik fikriniz var mı? :28:

annemim çok hayalleri var lohusa yatağı üstüne yaptığı danteller pikeler...ama ben bu yataklara karşıyım arkadaş.
normal doğum olursa çok yatacağımı düşünmüyorum...ve insanların 1-2 gün harici beni yatakta görmesini istemiyorum...
yanlış belki de ama ben sevmiyorum böyle şeyleri..

Back