Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemim çok hayalleri var lohusa yatağı üstüne yaptığı danteller pikeler...ama ben bu yataklara karşıyım arkadaş.
normal doğum olursa çok yatacağımı düşünmüyorum...ve insanların 1-2 gün harici beni yatakta görmesini istemiyorum...
yanlış belki de ama ben sevmiyorum böyle şeyleri..
Merhabalar,
sayfalar çok hızlı ilerliyor, takip edemiyorum.
bebkleriniz ilk etapta neler almayı düşünüyorsunuz(yatak, araba koltuğu, bebek arabası vs...)
kızlaaarrr
bu konu konuşulmuşmuydu bilmiyorum ama, lohusa yataklarınız için değişik fikriniz var mı?
ben düşündüm ve aldım, alış sirama göre sıralıyorum. oda takımı, oto koltugu ve bebek arabası (travel sistem set), park yatak. ilk aydan itibaern bunları aldım ve taksitlerini ödemeye başladık ki doguma kadar azcık belimiz dogrulsun. simdi de emziktir biberondur tekstil takımlarıdır onları halletmeye çalışıyoruz.
Allah yatırmadığı sürece ben de yatmam valla, o ne öyle ayol, yat yat, lohusasın sen yat, hamilesin sen yat. her bahanede yatırıyolar zaten. kalkarım ben de dayanamami kurtluyumdur zaten boyle konularda. içim kaynar benim. oğlumla ilgilenirim kimseye bırakmam.
ya oyun parklarının hepsi birbirine benziyo bildiğiniz muşamba gibi örtüleri en pahalısıda en ucuzuda öyle. exorbaby'nin bu yatak. iyi gibi geldi bana. yorumlarda güzel. ben bide geçici olarak alıyorum 4 yaşa kadar yatırmıcam. 1 veya 2 yıl yatacak. kararsızım yaa. çünkü park yataklara bakıyorum farkı anlayamıyorum
ben düşündüm ve aldım, alış sirama göre sıralıyorum. oda takımı, oto koltugu ve bebek arabası (travel sistem set), park yatak. ilk aydan itibaern bunları aldım ve taksitlerini ödemeye başladık ki doguma kadar azcık belimiz dogrulsun. simdi de emziktir biberondur tekstil takımlarıdır onları halletmeye çalışıyoruz.
benim saten sade bir takımım var doğumdan sonra kullanırım diyip hiç kullanmadığım bir takımdı.sezeryan düşündüğüm için gerekli olcak bana hemde bu da yetmez ama hiç kullanmadıklarım var zaten onlarla idare etcem
yaniiiiiiiiii annem kızıyor ama kızsın valla ben yatamam yaaaaa ne o öyle gelecekler oğlumu görmeye ben yatakta karşılayacağım olmaz efendim bana ters
bebek arabası ve oda takımına ne kadar odeyeceksiniz?
ces bakıyorum baya şey almışsın ama hiç bize göstermiyosun
Ben şimdi baktım bunlara.
Sıcak su torbalarını gördüm ama güvenemedim:26:
Sonuçta önemli bir şey,arkasında çin malı yazınca korktum:26:
Ama bebek arabası güzeldi kızlar,almak isteyenler baksın derim ben.
şekerim nie dalga geçelim ben kırmızı ojeler sürcem ameliyathane de herşey yasak sanırım.kesin bilgim yok öğrenirsen bizleri de aydınlat canımmm
oda takımı 2300 idi, 500 tl hediye çeki verdiler. 1800e gelmiş oldu.
araba 1800 idi, 500 tl hediye çekini kullandık 1300 oldu. 1300 tlye de 300 tl hediye çeki verdiler, zaten 300 tl olan park yatakı bedavaya getirmis olduk. cebimizden 2300+1300 cikmis oldu yani.