2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şurda bi soru sorduk değilmihastayım zaten
neyse bebeklerimize neler aldık bölümünde paylaştım artık bi cevap yazarsınız

Hastane nasıldı canım? kadındoğumcuyu gördünüzmü uzmanmı yaptı muayeneyi?
bide sultanbeylinde nerden buldunuz yahu orayı

mesajı çok geç gördüm canım kusura bakma. ben daha önce oraya çok gitmiştim. ablam da orda doğum yaptı. hastane gayet güzel bi hastane. internetten incele istersen. kadın doğumcularından da hülya hanım var hem tecrübeli hem de iyi bi doktor tavsiye ediyolar. pendikteysen bence gidebilirsin oraya. benim annemler samandırada oturuyolar ordan biliyorum ))

ayyy canım çokkkkk sevindim. çok şükür bi sıkıntı yokmuş boşuna üzüldük hepimiz. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

ayyy özgecim olmaz mı hemen üye olll çok tatlı şeyler hemde

ben takip ediyorum arada sırada ama henüz birşey almadım biraz pahalı geldi bana açıkcası birde piyasada çok çeşit var nasılsa diye alışveriş yapmadım...bebişlerimize ne aldık lkısmının linki varsa yollarmısınız kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eylul-anneleri-bebeklerimize-neler-aldik.html
açıkcası indirimli ya ben funnababy polar battaniye takımını 30 küsüre aldım dışarda 72,5 tl...
bazen dışarı çıkamayınca iyi oluyor:)))

internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.

ayrıntılı ultrason - 4 boyutlu ultarson - 2. düzey ultrason bunların arasında ne fark var arkadaşlar

ben oldum fark yok.ilk önce bakıyo bütün organlarına sonra ultrasyon aletini değiştiriyo faklı alet alıyo eline onlada resim alıyor renkli bu da (4 boyutlu olsa gerek).yalnız biz 4.boyuta ne zaman geçtik anlamadın normalde 3 boyutlu derlerdi şimdide 4 boyutlu oldu

internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.

aslında bende cesaret edemedim ilkde ama çok güzel çıktılar zaten bilindik markaları alıyorum bilmesem bile internette araştırıyorum ole alıyorum ürünü..yalnız bende satıcı gibi oldum limangodan ne çıkarım varsa:)))

yok canım haklısın fazla muhabbet tez ayrılık getirir.benim eşimin ailesi çok iyidir çok severim ama belki yakın olsak dediğin gibi yüz göz olacaktık,özel hayatımız olmayacaktı belkide
evet evet bende öyle düşünenlerdenim uzak olmak ennnn iyisi
ayyy meryemimm ne kadar şanslısın o zaman keşke bende sevebilseydim. ama yok olmuyo içim almıyo bi türlü.

yok canım ben onu takip etmiyorum bebişler için bişiler varmı üye olayım ona göre
canım takip et güzel şeyler oluyor geçen valla aventin 4lü emziği 12 liraydı kaçırdım yaaa
şurda bi soru sorduk değilmihastayım zaten
neyse bebeklerimize neler aldık bölümünde paylaştım artık bi cevap yazarsınız

ben takip ederim canım hergün mutlaka girerim limangoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…