• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim sizler geçmişi okumayan tayfa olduğunuzdan ben kendim çalıp kendim oynuo gibiyim bak şimdi sana güzzel bişi anlatayım ELMAAAAAA sen de oku hani bnm arkadaş düzgünde doğurdu ya mart sonunda ctesi doğurdu pazarda hastanede kaldı ptesi çıkış yaptı düzgün bey pazar sabahın köründe arkadaşımın yanına uğramış ya nasıl diyee hangi dr yapar bunu yapmıorlar kardeşim paramı aldı doğurttum bugünde pazar ne rahatımı bozayım diorlar ama bu adam geldi ben şahidim hatta ben gelmişim o çıkmışkaçırmışım kaldı ki ben daha önce gördüm düzgünü arkadaşımın muayenesinde haa birde doğuma girerken arkadaşımın annesinin elinde foto mak görüor kadınla gözgöze geliorlar hmen önlüğünün cebini açıor kadında oraya makinayı atıor ve foto çektiorlar içerde kim yapar bunu da dimi ebnde sizin dr unuzu çok destekliorum allah başınızdan eksik etmesin

dün gülay hayatımı kaydırmıştı bugünde sen saadetcim yaaa allah yardımcın olsun ve çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vresin en kısa zamanda inşallah

cescimmm çokkk geçmiş olsun canım ya sen hepimizden önde gittiğin için bizden önce yaşayıp bize yazıorsun ne yazıkki biz saana yardım edemioruz yaa tek yapılacak geçsin inşallahh demek :70:

geçmişi okumamıştım saadetin yazı ile göz yaşlarımı tutamadım yüce rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini verecek eminim bundan ben halimize çok şükür diyelim ayyy durmuo şırıltı hem kendime gülüom hem ağlıom duygusallığın dibine vurmuşuz biz yaaa:59:

ay kızlar ben bunları üzülüp ağlayın diye yazmadım ki, gülay kendi derdini unutsun diye yazdım, bazen herşeye rağmen şanslı olduğumu düşünüyorum. hayatımın yinede iyi gittiğini düşünüyorum. :52::52:

ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

meloşşş, ayrıntılıya girmeden 1 hafta önce kaygan zeminde paaattttt kaydım ve yerdeydim, 1 hafta içim içimi yedi, kocamada söylemedim, ama allah bir şekilde koruyor bizleri, düşme çok sert olmamıştı. şükür... merak etme bir şey olmamıştır. yumuşak iniş yapmışsın sadece :49::49:

ahh canancım basma yaramıza..... ne iyi etmişsin aslında 2 gün rapor ama sen onu 4 güne tamamlamışsın kanımca uyankılık etmişsin:Dbende evimi çok özlüyorum evimden yaklaşık 600 km uzaklıkta olunca daha bi çok özlüyorum hamilelikten önce nerdeyse her hafftasonu gidiyodum ama artık gidemiyorum da:(

aslında ben doktora izin alıp gidiyorum, müdür bu sefer iş başı kağıdı istedi, bende doktora söyledim, iş göremezlik raporu veriyim dedi 1 günlük mü dedi bende 2 günlük olsun o zaman dedim, yani müdür kendisi kaşındı:9:
gerçekten hamile oluncada iş iyice çekilmez oluyoo..

şekerler ben çıkıyorum başım ağrıyo dua edin çabucak iyileşiyim kendize dikkat edin soğuk su sakın içmeyin:58::58::58:

hoşgeldin kuşummmm hala muhteşem yüzyılın etkisinden çıkamamışsınnn deturcuuu:9:

buarada sabah sabah yazdıklarınla mahvetin len beniii:22: ben ölee sevecen ton ton biri deilim sarılamam anca döverimm tememmi:9:

bebişim kız olsaydı herkes arkasını dönecekti :27::27::27:

oğluşum dövüyo zaten, babası kızıyo annesini dövüyo diye, araları açılacak tekmeler yüzünden :41::41:

sabahtan beri keyif yapıyorum, çalışmadan evde oturmanın bu kadar keyifli bi faliyet olduğunu bilmiyodum, ama şimdi evimi çok özlüyorum...:14:

evini mi özlüyorsun zaten evde değil misin ki? ben yanlış anladım galiba.zaten uzunnca evde olcaksın canım bebiş olunca:66:

aslında ben doktora izin alıp gidiyorum, müdür bu sefer iş başı kağıdı istedi, bende doktora söyledim, iş göremezlik raporu veriyim dedi 1 günlük mü dedi bende 2 günlük olsun o zaman dedim, yani müdür kendisi kaşındı:9:

offf patladım bu projeden artık, elim gitmiyiiiiii. İş başı kağıdı da nekidir?

şu saatler arasında doktordaydım diye doktordan bi kağıt alıyomuşsun, benim aile hekimim daha yeni bi doktor gibiydi, anlamadı galiba ya da daha önce hiç isteyen olmadı:19:

Senin patronun da ne insafsızmış ya, iş başı kağıdın olsun olmasın, doktora gidiyorum dedin mi hamile oldugun icin izin vermek zorunda. deli mi ne, iyi yapmissin sen de rapor almakla bosver.

Senin patronun da ne insafsızmış ya, iş başı kağıdın olsun olmasın, doktora gidiyorum dedin mi hamile oldugun icin izin vermek zorunda. deli mi ne, iyi yapmissin sen de rapor almakla bosver.

patron istemez kesin müdür dür onu isteyen valla benim patron hastayım diince akşamdan mesaj atıo yarında dinlen gelme işe die patronlara lazımız sonuçta sağlıklı olarak:1:

:1:yaa bizim devlet dairesi, müdürde çook korkak bi müdür olduğu için prosedüre uydurmaya çalışıyo herşeyi, ama intikamım acı oldu:47:

ay kızlar ben bunları üzülüp ağlayın diye yazmadım ki, gülay kendi derdini unutsun diye yazdım, bazen herşeye rağmen şanslı olduğumu düşünüyorum. hayatımın yinede iyi gittiğini düşünüyorum. :52::52:
:
bende ölee düşünüorum yani hayatımın iyi gittiğini ulan yinede sarsıldıkbe anlattığığına bizde insan evladıyızz
bebişim kız olsaydı herkes arkasını dönecekti :27::27::27:

oğluşum dövüyo zaten, babası kızıyo annesini dövüyo diye, araları açılacak tekmeler yüzünden :41::41:

şimdi atahana sırt dönsek kellemizimi uçurcakkkk velet:53::53: gerçi şimdi annesine tekme atannn içerden çıkıncaa kellemizi uçurur:52:

kızlaaar yaptım karanfilimin iletisini :64::64::64::64: mucizem ikinci prensim yazdık :64::64::64::64:
canımmmmmmmm sagollllll:71::71::71::71::71:
internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.
bende oyle gormeden alamıyorum sımdıye dek netten sadece mayo aldım ama guzeldı bebesıme cesaret edemıyomm kıı
evet evet bende öyle düşünenlerdenim uzak olmak ennnn iyisi :9:

ayyy meryemimm ne kadar şanslısın o zaman keşke bende sevebilseydim. ama yok olmuyo içim almıyo bi türlü.:10:

canım takip et güzel şeyler oluyor geçen valla aventin 4lü emziği 12 liraydı kaçırdım yaaa:14:

ben takip ederim canım hergün mutlaka girerim limangoya :34:
benden degıl canım onların ıyulıgnden esımın alılesı super ınsanlar allh razı olsun bıde kızları yok ondanda bana duskunler haklarını odeyemem
destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be :27::27::27:

nasılsınııızzzzzzzzz
hosgeldınn kacakkkkkk nasılsınnn
hiiii gözünün önündekini görmemişsinnnnnnnn:19:

aferinnn özgeme beeee zeki kuzum benimmm:46::46:

desitin dicektim ama handem sölemişşş

ne hamaratlığı yaa tembelim tembeellll artıkk inşallah şu azim geri gelir banaa birde bnm kocam iştahsız olduğundan dolmalar sarayım extra bişiler yapayım diyemorum yemior uyuz sıskaa :1: ayyy birara bu yemek seçme olaylarını anlatırım ne çektiğimi anlarsınız:6:

hehehe elin boş çıkmadın yani sağlık ocağından madem aşı yapmadınız bari bir rapor verin ordan abkimmi dedin:9:
yawww canımcıgımmm ya ben gormedım degılde bı an ızmırde oturanları yazdım :69:
canım sizler unutulacak insanlarmısınız :69::69::69::69:
ben unuttum ama yaaaaaaaaaa:85:
hoş geldiinn:9::9:

iyiyiz valla evde zaman öldürüyoruz.kaçak girişte bir ayrı tatlı olur :1::1:

hosbuldum canımmmmmmmmmmmmmmmm

patron istemez kesin müdür dür onu isteyen valla benim patron hastayım diince akşamdan mesaj atıo yarında dinlen gelme işe die patronlara lazımız sonuçta sağlıklı olarak:1:

benim de patronlar laf etmez, Allahtan mimar olarak tek basima calisiyorumö da müdür gibi birine hesap vermek zorunda degilim, kendi kendimin patronumyum, gerçi burda bilenler bilir, bi sekreter var, müdür ötesi, manyak karı:1: sabahtan ararım gelemiyorum derim, tamam derler sadece, ne iznimden düşerler ne de rapor isterler. ama ben de hiç bi işimi aksatmadım, yetiştiremedim demedim şimdiye kadar. ne kadar ekmek o kadar köfte derler bizde. ama bazı patronlar sanki her gün biyere iş yetiştircekmiş gibi çalışanların boğazına çökerler izin vermezler, verirler burunlarından getirirler falan, çok çok sinir olurumn. bizim de tatile ihtiyacımız var bizim de mesai saatlerinde ihtiyaçlarımız oluyo Allah Allah yani.

iyi olmuş oohhhhhh sefan olsun..bende yeni geldim izinden ama kaşınıyor şeytan diyorki git haftaya al 2 gün et onu 4 gün haftasonu ile hem anneler gününde de evimde olurummm anneciğimin,kayınvalideciğimin gününü kutlarım onlarda benimkini kutlar herhalde

Back