- 30 Ocak 2011
- 483
- 0
- 46
bebeğim sizler geçmişi okumayan tayfa olduğunuzdan ben kendim çalıp kendim oynuo gibiyim bak şimdi sana güzzel bişi anlatayım ELMAAAAAA sen de oku hani bnm arkadaş düzgünde doğurdu ya mart sonunda ctesi doğurdu pazarda hastanede kaldı ptesi çıkış yaptı düzgün bey pazar sabahın köründe arkadaşımın yanına uğramış ya nasıl diyee hangi dr yapar bunu yapmıorlar kardeşim paramı aldı doğurttum bugünde pazar ne rahatımı bozayım diorlar ama bu adam geldi ben şahidim hatta ben gelmişim o çıkmışkaçırmışım kaldı ki ben daha önce gördüm düzgünü arkadaşımın muayenesinde haa birde doğuma girerken arkadaşımın annesinin elinde foto mak görüor kadınla gözgöze geliorlar hmen önlüğünün cebini açıor kadında oraya makinayı atıor ve foto çektiorlar içerde kim yapar bunu da dimi ebnde sizin dr unuzu çok destekliorum allah başınızdan eksik etmesin
dün gülay hayatımı kaydırmıştı bugünde sen saadetcim yaaa allah yardımcın olsun ve çektiğiniz sıkıntıların mükafatını vresin en kısa zamanda inşallah
cescimmm çokkk geçmiş olsun canım ya sen hepimizden önde gittiğin için bizden önce yaşayıp bize yazıorsun ne yazıkki biz saana yardım edemioruz yaa tek yapılacak geçsin inşallahh demek![]()
geçmişi okumamıştım saadetin yazı ile göz yaşlarımı tutamadım yüce rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini verecek eminim bundan ben halimize çok şükür diyelim ayyy durmuo şırıltı hem kendime gülüom hem ağlıom duygusallığın dibine vurmuşuz biz yaaa![]()
ay kızlar ben bunları üzülüp ağlayın diye yazmadım ki, gülay kendi derdini unutsun diye yazdım, bazen herşeye rağmen şanslı olduğumu düşünüyorum. hayatımın yinede iyi gittiğini düşünüyorum.
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
ya kızlar yerler ıslaktı şirkette..ve ben kaydım dizimin üstüne düştüm yer düşmedim yaniii kendimi korudum ama yine de endişeliyim bişey olur mu yaaaaaaaaaaaaa![]()
meloşşş, ayrıntılıya girmeden 1 hafta önce kaygan zeminde paaattttt kaydım ve yerdeydim, 1 hafta içim içimi yedi, kocamada söylemedim, ama allah bir şekilde koruyor bizleri, düşme çok sert olmamıştı. şükür... merak etme bir şey olmamıştır. yumuşak iniş yapmışsın sadece
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)