• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet bende öyle düşünenlerdenim uzak olmak ennnn iyisi :9:

ayyy meryemimm ne kadar şanslısın o zaman keşke bende sevebilseydim. ama yok olmuyo içim almıyo bi türlü.:10:

canım takip et güzel şeyler oluyor geçen valla aventin 4lü emziği 12 liraydı kaçırdım yaaa:14:

ben takip ederim canım hergün mutlaka girerim limangoya :34:

ben artık ne zamandır girmiyorsam mailleride kesmişler :1: bende unuttum gitti tekrar üye olmaya çalıştımda hata verdi ordan anladım :1::1::1: bende takip ederim artık

mesajı çok geç gördüm canım kusura bakma. ben daha önce oraya çok gitmiştim. ablam da orda doğum yaptı. hastane gayet güzel bi hastane. internetten incele istersen. kadın doğumcularından da hülya hanım var hem tecrübeli hem de iyi bi doktor tavsiye ediyolar. pendikteysen bence gidebilirsin oraya. benim annemler samandırada oturuyolar ordan biliyorum :-)))

hülya hanım ablamın doktoruydu herkes çok tavsiye ediyor ama ben sevemedim bir türlü onu bahsettiğiniz hastane hangisi kızlar ben kaçırdım diğer konuyu

evet evet bende öyle düşünenlerdenim uzak olmak ennnn iyisi :9:

ayyy meryemimm ne kadar şanslısın o zaman keşke bende sevebilseydim. ama yok olmuyo içim almıyo bi türlü.:10:

canım takip et güzel şeyler oluyor geçen valla aventin 4lü emziği 12 liraydı kaçırdım yaaa:14:

ben takip ederim canım hergün mutlaka girerim limangoya :34:

sende bendensin ben sabah akşam giriyorum..eşimde diyoki sabahtan akşama ne değişiyoki yeni ürünmü koyuyorlarki diyo....olsun almasam bile bakmak hoşuma gidiyo minik minik ya:9::9:

sende bendensin ben sabah akşam giriyorum..eşimde diyoki sabahtan akşama ne değişiyoki yeni ürünmü koyuyorlarki diyo....olsun almasam bile bakmak hoşuma gidiyo minik minik ya:9::9:

evet canım bende öyle hergün mutlaka girer bi bakarım bişey alamasakta. denk gelmesi lazım uygun şeylerin. ahhh o emzikleri nasıl kaçırdım hala ona yanarım. :9:

internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.

aynen bende aldığım ürünlerin genellikle biocotton(antialerjik)olmasına dikkat ediyorum burdan pek anlayamıyorum nasıl olduğunu o yüzden memlekete gittikçe alıyorum kendime olsa hiç önemli değil ama bebişşşş diyince akan sular duruyor

evet canım bende öyle hergün mutlaka girer bi bakarım bişey alamasakta. denk gelmesi lazım uygun şeylerin. ahhh o emzikleri nasıl kaçırdım hala ona yanarım. :9:

neyse madem takip edenler var indirimli ürünler olduğunda duyuru yaparlar di mi kızlar:66:

slm kızlar,
çalıştığım için foruma giriyodum ama çok yorum yazamıyorum, ama bugün evdeyim doktordan rapor aldım 2 gün, resmen öylesine bi rahatsızlığım yok çok şükür, tetanoz için gitmiştim, aşı bitmiş rapor alıp çıktım..:1:
bu arada evde olmakkk çok güzell, evde olanlar çok şanslı..

peki dört boyutlu yaptırmasak da sadece ayrıntılı yaptırsak yine organları vs her şeyi net gözükür mü yetrli olr mu yani

sen hasteneye sordum mu 2 sini bir yapıyolar mı diye benim gittiğim hastene ole yaptı..dört boyutlu anlamazlar çünkü ayrıntılıda ölçüm yapıyorlar kafatası,beyincik,beyin sıvısı,böbrek ölçümü,rahim damarları anlacan birsürü şey....

destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be :27::27::27:

nasılsınııızzzzzzzzz

slm kızlar,
çalıştığım için foruma giriyodum ama çok yorum yazamıyorum, ama bugün evdeyim doktordan rapor aldım 2 gün, resmen öylesine bi rahatsızlığım yok çok şükür, tetanoz için gitmiştim, aşı bitmiş rapor alıp çıktım..:1:

:66::66:tadını çıkar canancım sende evde olmanın.bazen evde olmakta çok sıkıcı çekilmez oluyor çalıştığın için öyle düşünüyorsun ama genede insan özgür oluyor evde oturmanın güzel tarafı da bu

slm kızlar,

ahh canancım basma yaramıza..... ne iyi etmişsin aslında 2 gün rapor ama sen onu 4 güne tamamlamışsın kanımca uyankılık etmişsin:Dbende evimi çok özlüyorum evimden yaklaşık 600 km uzaklıkta olunca daha bi çok özlüyorum hamilelikten önce nerdeyse her hafftasonu gidiyodum ama artık gidemiyorum da:(

kesınlıkle oslemm lehale cesı gormedık baska kımdı ızmırlııı
hiiii gözünün önündekini görmemişsinnnnnnnn:19:
melis,damla,ebru,hatice,ces,özlem quen vardı başkaaa :44:
aferinnn özgeme beeee zeki kuzum benimmm:46::46:
kızlar birşey soracam hani amerika dan gelme bir pişik kremi vardı Damla da eşine aldırdı ismi ne idi hatırlayan var mı? arkdaşımın annesi amerika da ona aldıracağımda
desitin dicektim ama handem sölemişşş
yengesının annesı umreden gelecekmıste sarma sarıyorlarmıs canımmm.hamarat bzıım kızz:6:
ne hamaratlığı yaa tembelim tembeellll artıkk inşallah şu azim geri gelir banaa birde bnm kocam iştahsız olduğundan dolmalar sarayım extra bişiler yapayım diyemorum yemior uyuz sıskaa :1: ayyy birara bu yemek seçme olaylarını anlatırım ne çektiğimi anlarsınız:6:
slm kızlar,

hehehe elin boş çıkmadın yani sağlık ocağından madem aşı yapmadınız bari bir rapor verin ordan abkimmi dedin:9:

hiiii gözünün önündekini görmemişsinnnnnnnn:19:

aferinnn özgeme beeee zeki kuzum benimmm:46::46:

desitin dicektim ama handem sölemişşş

ne hamaratlığı yaa tembelim tembeellll artıkk inşallah şu azim geri gelir banaa birde bnm kocam iştahsız olduğundan dolmalar sarayım extra bişiler yapayım diyemorum yemior uyuz sıskaa :1: ayyy birara bu yemek seçme olaylarını anlatırım ne çektiğimi anlarsınız:6:

hehehe elin boş çıkmadın yani sağlık ocağından madem aşı yapmadınız bari bir rapor verin ordan abkimmi dedin:9:
canım sizler unutulacak insanlarmısınız :69::69::69::69:

:66::66:tadını çıkar canancım sende evde olmanın.bazen evde olmakta çok sıkıcı çekilmez oluyor çalıştığın için öyle düşünüyorsun ama genede insan özgür oluyor evde oturmanın güzel tarafı da bu

sabahtan beri keyif yapıyorum, çalışmadan evde oturmanın bu kadar keyifli bi faliyet olduğunu bilmiyodum, ama şimdi evimi çok özlüyorum...:14:

destuuurrrrrrrrr

biz geldiiikkkkkkk
nasılsınız kızlar, çok yazamam, acil çıkış yapabilirim her an, kaçak girişin gözünü seveyim be :27::27::27:

nasılsınııızzzzzzzzz

hoşgeldin kuşummmm hala muhteşem yüzyılın etkisinden çıkamamışsınnn deturcuuu:9:

buarada sabah sabah yazdıklarınla mahvetin len beniii:22: ben ölee sevecen ton ton biri deilim sarılamam anca döverimm tememmi:9:

sen hasteneye sordum mu 2 sini bir yapıyolar mı diye benim gittiğim hastene ole yaptı..dört boyutlu anlamazlar çünkü ayrıntılıda ölçüm yapıyorlar kafatası,beyincik,beyin sıvısı,böbrek ölçümü,rahim damarları anlacan birsürü şey....

ayrı yapılıyormuş birlikte değilmiş neyse dr ne derse onu yaparız artık sağol

Back