• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa benim canım ne zamandır istiyoda kimseye diyemiyorum canım bunu istiyo diye... bende üşeniyorum 1 bide güzel iç yapamıyorum. bi türlü tutturamam, ya çok pişer, ya az.. :9::9::9:
neyseki evde kalmadım yinede :9:
:1::1::1::1:ben super yaparım canımm walla ama cok usenıyomm
kızlar bende çıkıyorum uzanıcam biraz ok öptümm.çok yazmayın sonra okuyamıyos haa
gorusrz canımmmm
canım bana özelden şifreni ver ben deneyeyim birde.sonra sen tekrar değiştirirsin şifreni olurmu

benmde aklıma bu gelmsıtı canım tamm oyle yapalımm

yaaa benim canım ne zamandır istiyoda kimseye diyemiyorum canım bunu istiyo diye... bende üşeniyorum 1 bide güzel iç yapamıyorum. bi türlü tutturamam, ya çok pişer, ya az.. :9::9::9:
neyseki evde kalmadım yinede :9:

güloşş kız sana yapayım ben yollarım da ne olcak sankim ama bizimki istanbul tarafından değişik olur hiç üşenmem valla hatta geçen yaptım komşum bayıldı hatta eşi bende istiyorum dedi ona da sözz verdim yapcam

güloşş kız sana yapayım ben yollarım da ne olcak sankim ama bizimki istanbul tarafından değişik olur hiç üşenmem valla hatta geçen yaptım komşum bayıldı hatta eşi bende istiyorum dedi ona da sözz verdim yapcam

ayyy sewall bak sen üsenmıyonda masallhhh .....keske herkes yakın otrsa bı suru yıyecek hazrlayıp toplansak yesek yesek ohhhhhhhhhhhhhhhhh:62::62::62::62:

yine ben geldimmmmmm....bu arada faceden biri eklemiş beni çıkaramadım hanginizsiniz çabuk soleyin kod adını versin:66::66::66:

ayyy sewall bak sen üsenmıyonda masallhhh .....keske herkes yakın otrsa bı suru yıyecek hazrlayıp toplansak yesek yesek ohhhhhhhhhhhhhhhhh:62::62::62::62:

canım bana bazen bir geliyor hamaratlık:17: sorma bişeyden üşenmeden zevkle yapıyorum ama kimide canım mutfağa girmek istemiyor.ayyy keşke herkes yakın olsaydı birbirine ne güzeel olurdu :16::16:

iki gündür benim göbüşte kocaman oldu bi kaç günde değişiveriyo eşim falan şaşırıyo her seferinde :1:

iki gündür benim göbüşte kocaman oldu bi kaç günde değişiveriyo eşim falan şaşırıyo her seferinde :1:

hoşgeldin dünürüm benim söle bakim kızım nasıl sen nasılsın.artık bir foto koyda görelim kızımızı ayolll oğlum gelinimizi özlemiş:16::16:

canım bana bazen bir geliyor hamaratlık:17: sorma bişeyden üşenmeden zevkle yapıyorum ama kimide canım mutfağa girmek istemiyor.ayyy keşke herkes yakın olsaydı birbirine ne güzeel olurdu :16::16:
oooo walla ozamn yapardım bende ama hıc hamartalıgım tutmaz benım yaa
hayır canım ya bi iyi oluyorum geçiyo diyorum..sonra biraz kestiriyorum uyanıyorum burun tıkanmış nerde geldi bu benim başıma:59::59::59:

gecer inş canımmm c vıtamının bol tut

Back