Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya limangoya takip edeniniz varmı?bişey danışacağımmm
slm.lar ay geçmişi okuyayım dedim yarıda kaldı
yok canım ben onu takip etmiyorum bebişler için bişiler varmı üye olayım ona göre
ayyy özgecim olmaz mı hemen üye olll çok tatlı şeyler hemde
Hastane nasıldı canım? kadındoğumcuyu gördünüzmü uzmanmı yaptı muayeneyi?
bide sultanbeylinde nerden buldunuz yahu orayı
hoşgeldin canımmmm
Kızlar ben ve oğlum geldi oğlum teyzelerine çok teşekkür ediyor sizin dualarınız sayesinde hersey harika gidiyor Düzgün beye gittik muayenemizi olduk basımızdan geçenleri anlattık öncelikle oglum çok saglikliymis gelişimi iyiymis Düzgün bey bu bulgularla amniyosentez yapılmasının çok sacma olduğunu bunların hiçbirinin dawn sendromu nü göstermediğini üstelik amniyosentez için zaten çok geç olduğunu söyledi testleriminnormal olduğunu bunun dışındaki görülen seylerin yanılgı olduğunu soyledi
ayrıntılı ultrason - 4 boyutlu ultarson - 2. düzey ultrason bunların arasında ne fark var arkadaşlar
ben takip ediyorum arada sırada ama henüz birşey almadım biraz pahalı geldi bana açıkcası birde piyasada çok çeşit var nasılsa diye alışveriş yapmadım...bebişlerimize ne aldık lkısmının linki varsa yollarmısınız kızlar
ben takip ediyorum arada sırada ama henüz birşey almadım biraz pahalı geldi bana açıkcası birde piyasada çok çeşit var nasılsa diye alışveriş yapmadım...bebişlerimize ne aldık lkısmının linki varsa yollarmısınız kızlar
ayrıntılı ultrason - 4 boyutlu ultarson - 2. düzey ultrason bunların arasında ne fark var arkadaşlar
canım bildiğim kadarıyla ayrıntılı ve 2. düzey aynı şey.4 boyutlu olanda turuncu resim veriyorlar ya o
internette bebiş kıyafetleri çok var hemde çok güzeller ama ben tam olarak güvenemiyorum dokunmadan alamıyorum yumuşak mı sert mi bilemiyorum yoksa hepsi birbirinden güzel.
evet evet bende öyle düşünenlerdenim uzak olmak ennnn iyisiyok canım haklısın fazla muhabbet tez ayrılık getirir.benim eşimin ailesi çok iyidir çok severim ama belki yakın olsak dediğin gibi yüz göz olacaktık,özel hayatımız olmayacaktı belkide
ayyy meryemimm ne kadar şanslısın o zaman keşke bende sevebilseydim. ama yok olmuyo içim almıyo bi türlü.haklısın canımm basıma gelmedıgı ıcın yapamam gıbı gelıyo galıbaaa..
walla canım bı ben anormalım bu konuda galıba kayınwalıdemle aynı bınadayız o arada yazlıga gıdıyo falan cok ozluyorummm..annmlede cok yakınm arabyala 10 dk...wee cokta super oluyo her konudaa velhasıl kelam ben yalnız kalmayı sewmıyom pek
canım takip et güzel şeyler oluyor geçen valla aventin 4lü emziği 12 liraydı kaçırdım yaaayok canım ben onu takip etmiyorum bebişler için bişiler varmı üye olayım ona göre
şurda bi soru sorduk değilmihastayım zaten
neyse bebeklerimize neler aldık bölümünde paylaştım artık bi cevap yazarsınız
anladım ayrıntılı ile dört boyutlu arasında fiyat farkı var baya ben ikisini de aynı şey zannediyordum da