• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mehtap çığım vallahi sevinçten nutkum tutuldu aptal gibiyim ondan bu suskunluğum nereden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum söyle anlatayım Düzgün beye gittik önce hemen ayağa kalktı bizi selamladı büyür etti sonra hal hatır sordu hamileliğin nasıl gidiyor vesaire bunları sordu sonra kilo tansiyon baktı usg ye Ldi başladı incelemeye 450 gr olmus gelişimi iyi dedi vücut ölçülerini aldı kafa kol bacak hersey yolunda dedi neyse muayene bitti Düzgün bey 2 düzeye girsen iyi olur diye baslamistiki biz basımızdan geçenleri anlattık zaten girdiğimi fakat sonucların iyi çıkmadığını falan ben dedimki eğer sizde sorun var derseniz amniyosentez yaptiricam oda şaşırdı buna gerek olmadıgını herseyin yolunda olduğunu birguzel anlattı bana

canımmm bi sorun olmadığına çok sevindiiim çok güzel bi haber bu :61:

yengesının annesı umreden gelecekmıste sarma sarıyorlarmıs canımmm.hamarat bzıım kızz:6:

yaaa benim canım ne zamandır istiyoda kimseye diyemiyorum canım bunu istiyo diye... bende üşeniyorum 1 bide güzel iç yapamıyorum. bi türlü tutturamam, ya çok pişer, ya az.. :9::9::9:
neyseki evde kalmadım yinede :9:

Back