Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birşey soracam hani amerika dan gelme bir pişik kremi vardı Damla da eşine aldırdı ismi ne idi hatırlayan var mı? arkdaşımın annesi amerika da ona aldıracağımda
Mehtap çığım vallahi sevinçten nutkum tutuldu aptal gibiyim ondan bu suskunluğum nereden başlayıp ne anlatacağımı bilmiyorum söyle anlatayım Düzgün beye gittik önce hemen ayağa kalktı bizi selamladı büyür etti sonra hal hatır sordu hamileliğin nasıl gidiyor vesaire bunları sordu sonra kilo tansiyon baktı usg ye Ldi başladı incelemeye 450 gr olmus gelişimi iyi dedi vücut ölçülerini aldı kafa kol bacak hersey yolunda dedi neyse muayene bitti Düzgün bey 2 düzeye girsen iyi olur diye baslamistiki biz basımızdan geçenleri anlattık zaten girdiğimi fakat sonucların iyi çıkmadığını falan ben dedimki eğer sizde sorun var derseniz amniyosentez yaptiricam oda şaşırdı buna gerek olmadıgını herseyin yolunda olduğunu birguzel anlattı bana
arkadaşlar göbişleriinizi nerden görücem bulamıyorum yav
yaww melis nereye kaçtu yaw
geçmiş sayfalarda kaldı canımarkadaşlar göbişleriinizi nerden görücem bulamıyorum yav
slm kızlar nasılsınız bakalım geçmişle başa çıkamadım yaa ne var ne yok
iyiyiz canım sen nasılsınslm kızlar nasılsınız bakalım geçmişle başa çıkamadım yaa ne var ne yok
özgee nerdeye gttın yaaa:96:
iyiyiz canım sen nasılsın
burdayımmm:80::80::80:
ayy bı an goremedım gtttın sandım da canımm
...........
...............
........
.........
Minik kelebeğim tepine tepine çok yordu beni.
Biraz uzanayım ben kızlar.
Öpüyorum hepinizi
ıyıız canım sen nasılsınnn
profilime bakıyordum şekerim haber vermeden gitmem ben
yengesının annesı umreden gelecekmıste sarma sarıyorlarmıs canımmm.hamarat bzıım kızz