• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Silemedim ben canım maalesef,4558. sayfada..

canııımmm silsene yaaauuu
bak şimdi gelişmiş düzen diyosun resim eklem yerine tıklıyorsun, ekli olan resmin ve eklenti ekle diye bi yazı çıkıyo eklenti ekle diyosun açılan sayfada eklediğin resimler altta duruyo ordan üstlerindeki çarpılara basıp siliyosun.. :64:

ahanda son resmi sildim hemde 15 dk dan fazla olmuştu resimi ekleyeli..
resimler naparsanız yapın silinebiliyo..

Son düzenleme:
canım eşim ankarada okudu üniyi gazide öyle arkaaş ortamında tanışmıştık 3 yıl falan çıktık sonra nişan düğün derken birde bebek geliyor :9::9: yok canım akraba falanda yok ara sıra zaferin iş arkadaşları gelir eşleriyle diğer zamanlar hep baş başayız

hmm anladım canım walla ortamını bırakıp aılesnı bırakıp uzak bı yere gıdenlerı taktır etmısımdr masallh sana canımm askınızaaa:nazar::nazar::nazar:

bende gelırım aradan ronaldyla kızzz:1::1::1:

walla benım pantolon ustune gydıgım tunık gıbı elbıse olamz bu yaa delı bacakalrı guzlmıs ya sergılıyo...anammm kım alır bu kıız be ukala

güzellik yarışmasına girmiş zaten daha önce fizik gayet iyi ama sergilemek için fazla abartmış bence daha hanım hanım olsaydı daha hoş olurdu.

parazıtler kımmıs bakıyımmmm
canım askeri ortamda parazitler bitmez. laf söz söyleyen akıl veren çok olurç ama mecburen de oturursun :53: bahsetmiştim geçen bi arkadaşla tartıştık şimdi aynı gündeyiz burun buruna gelcez mecburen. ama kendimi kasmıcam giyincem şıkır şıkır gitcem. o benim kalbimi kırdı o üzülsün sıkılsın.isterse hiç gelmesin hiiiiç üzülmem. gerçi böyle olunca etrafındaki insanları da geriyosun iki kişi konuşmayınca aynı ortamda kötü malesef. ama kinci değilim asla. ben kırıldım ama unutmasını da bilirim.
canım eşim ankarada okudu üniyi gazide öyle arkaaş ortamında tanışmıştık 3 yıl falan çıktık sonra nişan düğün derken birde bebek geliyor :9::9: yok canım akraba falanda yok ara sıra zaferin iş arkadaşları gelir eşleriyle diğer zamanlar hep baş başayız

ayy canım ennn güzeli tamam eşinin görevi zor ama bizimde kayseride kimsemiz yok eşim astsubay benimde. valla birbirimize yetiyoruz ya çok seviniyorum. eşim kafa dengi allahtan hadi şunu yapalım bunu yapalım diyince uyar. öyle olmasa zor olurdu. bizim iki tarafta izmirde bazen uzak olmayı çok seviyorum orda olsak herkes birbirinin saçını başını yolardı herhalde :9:

canııımmm silsene yaaauuu
bak şimdi gelişmiş düzen diyosun resim eklem yerine tıklıyorsun, ekli olan resmin ve eklenti ekle diye bi yazı çıkıyo eklenti ekle diyosun açılan sayfada eklediğin resimler altta duruyo ordan üstlerindeki çarpılara basıp siliyosun.. :64:

Gülayım belli bir dakikadan sonra o buton kalkıyor.
Yani şu anda yok,silinmez artık canım.

ahahah glay ve meloşun yorumuna koptum ahahah buarada bu baya erkek göbeği cidden yaa hticededemi böleydi göbüşünn yoksa bizim yedirdiğimiz pipiler seninkindemi çıktıı:52:

valla melisim bende çok güldüm hee.deli bu karılar ya ama yazık napsunlar şeysizlikten akılları fikirleri oralarda ahahahahh...şaka şaka.evet canım haticenurdada aynıydı karnım.valla millet direkt karna bakıp erkek dimi diyo bende yooo diyorum.ama pipi yemişsekte fena olmaz yaniiiii :)
geç kaldın kuzuuuu dikkat kesilceksinn pc başından ayrılmıcaksın:82:

Wauuwwww esraaa çok hoşş.Maşallahhhhh canımm :nazar:

evet esranın karnı bayaa güzel benim ki gibi aynıııı.hihi:21::21:

Son düzenleme:
canım askeri ortamda parazitler bitmez. laf söz söyleyen akıl veren çok olurç ama mecburen de oturursun :53: bahsetmiştim geçen bi arkadaşla tartıştık şimdi aynı gündeyiz burun buruna gelcez mecburen. ama kendimi kasmıcam giyincem şıkır şıkır gitcem. o benim kalbimi kırdı o üzülsün sıkılsın.isterse hiç gelmesin hiiiiç üzülmem. gerçi böyle olunca etrafındaki insanları da geriyosun iki kişi konuşmayınca aynı ortamda kötü malesef. ama kinci değilim asla. ben kırıldım ama unutmasını da bilirim.

ayy canım ennn güzeli tamam eşinin görevi zor ama bizimde kayseride kimsemiz yok eşim astsubay benimde. valla birbirimize yetiyoruz ya çok seviniyorum. eşim kafa dengi allahtan hadi şunu yapalım bunu yapalım diyince uyar. öyle olmasa zor olurdu. bizim iki tarafta izmirde bazen uzak olmayı çok seviyorum orda olsak herkes birbirinin saçını başını yolardı herhalde :9:
haklısın canım aynı ortamda olsak belkide birbirimizi yicez uzak olmak daha iyidir belkide.bende seviyorum eşimi :69:
kesınlıkle oslemm lehale cesı gormedık baska kımdı ızmırlııı
melis,damla,ebru,hatice,ces,özlem quen vardı başkaaa :44:
bende esıme cok asıgım cok sewıyorm ama aıleme oratamma cok baglıyım boyle bı terch yapamzdım gıbı gelıyo....pekı dogum zamanı gelen olackmı yanınaa

öyle birde yapardınki :1: doğum zamanı gelirler tabi canım yalnız bırakmazlar beni:34:

haklısın canım aynı ortamda olsak belkide birbirimizi yicez uzak olmak daha iyidir belkide.bende seviyorum eşimi :69:
kesinlikle iki tarafın uzak olması iyi. hatta aynı şehirdeysen bile bir belediye otobüsüne binecek kadar uzak olmalı ki gelmeden arasın geliyoruz diye ayyy çok mu gaddarım neee :17:

kesinlikle iki tarafın uzak olması iyi. hatta aynı şehirdeysen bile bir belediye otobüsüne binecek kadar uzak olmalı ki gelmeden arasın geliyoruz diye ayyy çok mu gaddarım neee :17:

:1::1::1: yok canım haklısın fazla muhabbet tez ayrılık getirir.benim eşimin ailesi çok iyidir çok severim ama belki yakın olsak dediğin gibi yüz göz olacaktık,özel hayatımız olmayacaktı belkide

anladım canım yınede sana dusen kın tutmamak gt mamaları yeee gell:21::21:

melis,damla,ebru,hatice,ces,özlem quen vardı başkaaa :44:

öyle birde yapardnki :1: doğum zamanı gelirler tabi canım yalnız bırakmazlar beni:34:
haklısın canımm basıma gelmedıgı ıcın yapamam gıbı gelıyo galıbaaa..
walla canım bı ben anormalım bu konuda galıba kayınwalıdemle aynı bınadayız o arada yazlıga gıdıyo falan cok ozluyorummm..annmlede cok yakınm arabyala 10 dk...wee cokta super oluyo her konudaa velhasıl kelam ben yalnız kalmayı sewmıyom pek

kızlar birşey soracam hani amerika dan gelme bir pişik kremi vardı Damla da eşine aldırdı ismi ne idi hatırlayan var mı? arkdaşımın annesi amerika da ona aldıracağımda

Back