2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki hepimiz bebeğimiz için en iyisini istiyoruz canım... herkes elinden geldiği kadarını verebilir...
fakat bazıları abartıyor.o artık lüx ve gösterişe kaçıyor.ayrıca sana bişi söyliyim mi. bir çocuğa istediği her şeyi verirsen ona iyilikte yapmış olmuyorsun.bebek bu bişiyden yoksun olmaz her şekilde büyür bişi hatırlamaz.yok odam varmıydı .yok pahalımıydı diye.bunu sen kendin için istiyorsun bizde öyle... ama bende bütçeme bakıyorum walla.sonra borçları düşünüceğime.geleceğini düşünürüm...hastaneye gelince illaki özel olması gerekmez iyi devlet hastanelerimiz var.benim özeldeki doktorum bana otel odası mı istiyorsun.iyi bir doğum yapmak mı dedi.zaten bir gece kalıcaksın.önemli olan doktor ve ekip dedi kadın...
ayrıca çok heves ettiysen taksitle felan bi şekilde uygun fiyatlı olanlarda var iyi araştır bence...

ayrıca bazı insanlar kendi aşağlık duygularından.başkalarının canını acıtmayı severler böyle insanları takıpta kendini ve bebeğini üzme...
bak allah hepimize sağlıklı evlatlar vermiş...
allaha şükür...

evet en güzeli kocanın ellerine bırak kendini..
ben de şanslıyım galiba şirkette de evde de fazla merdiven inip çıkıyorum egzersiz oluyor benim için.

ay valla merdiven çıkmak ayrı kabus benim icin, dizimden büyük ameliyat geçirdim üniversitede. 2-3 kilo bile alınca zorlanıyodu da şimdi 7 kilo aldım çok zorlanıyo dizlerim. çıtır çıtır yaşlılar gibiyim seke seke çıkıyorum.

kızlar zaten hamilelik dolayısı ile herşeye sürekli ağlıyorum yine ağlattınız beni bu kadar duygusal konuşmayla
ben de size bir hikaye anlatayım.
adamın birinin karısı doğum yapıyormuş o da evin bahçesinde heyecanla bekliyormuş o sırada yanına bir melek gelip diyor ki senin rızkın kesildi. adam ağlamaya başlıyor Allahım bir de bebeğim oluyor ben ne yapacağım nasıl bakarım aileme ne yer ne içeriz diye ağlarken elinde bir çomakla bahçeyi dertli dertli eşeliyor. o sırada çomağa bir küp takılıyor bir bakıyor ki küpün içi altınla dolu. az önce gelen melek tekrar onun yanına geliyor. adam onu görünce e sen bana senin rızkın kesildi demiştin bak ben bir küp dolusu altın buldum diyor. melek evet doğru senin rızkın kesildi artık sen bebeğinin rızkından faydalanacaksın Allah onun rızkını gönderecek.
insan kendinden çok çocuğuna özeniyor. ilk bebeğim olduğu için de hevesim kalmasın istiyorum. ama sonra da kendime kızıyorum Allahım sağlığıyla sınayacağına odası olmaması ile sınasın varsın diyorum şükrediyorum.
bu arada benim de banyo dolabım yok:84::84::84::84::84:
buna bile saatlerce ağlayabiliyorum hamilelik çok farklı bi dönem

ay ne güzel ben ilacı içtiğim an midem bulanıyor

ne vardı dizinde canım ne olduki.:26: Anlattında benmi kaçırdım yoksa.

canım şu bel yastıkları war ya ondan kullasan olamzmmıı
eewttt walla artık dusunmemz gereken can war ıcımzde canımzınnn CANIIIIIIIIII
hoşgeldin kuzuuuu
hosbuldum canım m nasılsınn

aaa ılk defa medıcınen bukdr uygun oldugunu duydum pekı kendı gttgn hastane neresydıkıı

ne vardı dizinde canım ne olduki.:26: Anlattında benmi kaçırdım yoksa.

Ayy pek fena, anlatmadım canım. üniversitede voleybol antremanında ters düştüm. hani diz normalde arkaya kıvrılır ya benim ki düşünce öne kıvrıldı. bağlar mağlar koptu, menisküs yırtıldı falan derken ameliyat oldum. 7 saatte bağladılar dizimin icini birbirine. platinler yapay kaslar falan. 3 ay çift deynek 3 ay tek deynek gezdim. annem götürdü getirdi üniversiteye. annem çok komikti. annem kısacık. benim t cetvelini omzuna takıyodu, cetvelin ucu yollara sürtüyodu yürürken. kanatlı karınca diyodum o hallerine. ay kötü gümlerdi ama geçti gitti işte.

hmmm guzel bı hıkayeymıss sagol paylastıgın ıcın cnmmm ewet ya bende herseye aglıyorum gozyaslarım hazr beklıyoo resmen hemen dokuluyooo

slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? nasuh mu??

ay geçmiş olmuş gitmiş ama iii çekmişsin.tatlım ya

slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? nasuh mu??
hmm ıkısıde degısık yaa manaları neyy
asıl sorun sırtım malesef, o da akşam karnıma ve bacakalrımın arasına yatık koymayı denicem senin dedigin gibi belk iyi gelir.

inş ıyı gelır canımmm

bence de Haktan. Nasuh küçük ünlü uyumuna uymadığı için söylenişi daha zor.

Son düzenleme:

haktan ismini beğenmedim...
nusuh ta tek başına değil de ömer nasuh olursa sanki daha bir güzel söyleniyor...
bence tabiki...

bende ona çok inanıyorum Allah bol rızık versin hepimize,çocuklarımızada inşallah ben onun şansıyla geleceğine inanıyorum yada inanmak isityorum sırf bu yüzden belki kurmak istediğim ismin anlamı bile Allahtan gelen yardım,iyilik ama tabi bilemiyorum hayal kurup kurup sonr hayalkırıklığınada uğramak istemiyorum herşeyin hayırlısı olsun.Ayrıca eşlerimizin bu dönemin böyle bi dönem olduğunu anlaması için onlarında hamile kalması gerekyor galiba

ay geçmiş olmuş gitmiş ama iii çekmişsin.tatlım ya

Aman aman çok çektim canım sorma. fizik tedaviyi annem yapıyodu evde. canım çok acırdı dizimi oynatırken. ben anne yapma nolur yetek diye aglardim, annem yapmaya mecburum diye aglardi. ağlaya ağlaya tedavimi yaptı vallahi. Anaların hakkı ödenmiyo işte.

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün detaylı ultrasona girdim :))
çok şükür herşeyimiz haftasında çıktı, oğluşum allahıma binlerce kere şükürler olsun sağlıklıymış.. bu arada belim çok ağırıyordu, belde omurlardada problemim var zaten, dr bana dediki duruşu ters kafası sol kalçanın üstüne dayalı duruyor, ondan ağırıyordur dedi.. oğluşum için katlanıcam artık..
onun haricinde ben 3 kilo almışım bir ayda:2: valla utanıyorum kendimden :) sen 4 ay alma kiloyu gel bir ayda tosun ol.. zaten kalıplıyım, maşallah heralde 20 kilo alarak tamamlarım ben bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…