Kızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.
Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.
Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
evet en güzeli kocanın ellerine bırak kendini..
ben de şanslıyım galiba şirkette de evde de fazla merdiven inip çıkıyorum egzersiz oluyor benim için.
benim ablam da sizin gibi, çoğu ilanı ezerek suya karıştırır ya da çiğneyerek içer. kaç kere dedim bazı ilaçlar öldürür öyle diye ama dinlemiyo. ben de elimde 10 hap olsa aynı anda yuvarlayabilirim.. şöyle yapıyorum, ilaçları ağzıma atınca onların olmasdığını vrsayıp sadece suyu içmeye odaklanıyorum. ilaçlar da kendiliginden yuvarlanıyo asagiya.
ay valla merdiven çıkmak ayrı kabus benim icin, dizimden büyük ameliyat geçirdim üniversitede. 2-3 kilo bile alınca zorlanıyodu da şimdi 7 kilo aldım çok zorlanıyo dizlerim. çıtır çıtır yaşlılar gibiyim seke seke çıkıyorum.
canım şu bel yastıkları war ya ondan kullasan olamzmmııSırtım be belim çok ağrıyo 2 gündüüüüür, halime gülüyorum artık, yüzüm tutmuyo eşime şuram buram ağrıyo demeye. ofluyorum, neyin var diyo eşim, bişi yok hamileyim diyorum detay vermiyorum artık. bıkçak adam yaaaaa. nasıl geçer bu sırt agrisi? hadi beli oynatıyosun geçi, sırtımı nasıl oynatçam? sırtüstü yatına iyi gelcek gibi ama onu da Paşa bebegim istemiyo, tepikleyip döndürüyo beninapsam netsem nerelere gitsem.
eewttt walla artık dusunmemz gereken can war ıcımzde canımzınnn CANIIIIIIIIIItek üzüntüm o benimde ben üzüldüğüm zaman bebeğimin bunu hisedebileceini düşününce daha çok üzülüyorum hani mirkelamın bir şarkısı varya sonra üzüldüm,üzüldüğüme üzüldüm...tuhaf bir durum bugün öğlen oğlumla sohbet ederken biran onun doğduğunu,büyüdğünü hayal ettim sonra baktım ağlıyorum çocuk demiştirki /ya anne ne güzel sohbet ediyoduk noldu şimdi sonra ona üzüldüğümü farketim bizim genlerimizde var galiba hele hamilelikte her daim üzülebilecek birşey bulabiliyoruz üstün yaratıklarız vesselam
hosbuldum canım m nasılsınnhoşgeldin kuzuuuu
ayşşş bende gittiğim hastaneyi aradım dedim ayrıntılı ultrasonda fiyat neden böyle(300tl cik istedilerde) ay kadın bana ne dese beğenirsiniz yakında başka bir yer bulursan yaptır varsa tabi bende sinirlendim bir radyoloji uzmanı olan yakın hastane buldum ki medicine hospıtal ismi bir arkadaşım gidio 150 tl ye 21 mayısa gün aldım doktorumda kontrolde ısrar ederse açıkça söyliycem bu ne yaa adam soyuyoarsunuz diye
ne vardı dizinde canım ne olduki.:26: Anlattında benmi kaçırdım yoksa.
canım şu bel yastıkları war ya ondan kullasan olamzmmıı
hmmm guzel bı hıkayeymıss sagol paylastıgın ıcın cnmmm ewet ya bende herseye aglıyorum gozyaslarım hazr beklıyoo resmen hemen dokuluyoookızlar zaten hamilelik dolayısı ile herşeye sürekli ağlıyorum yine ağlattınız beni bu kadar duygusal konuşmayla
ben de size bir hikaye anlatayım.
adamın birinin karısı doğum yapıyormuş o da evin bahçesinde heyecanla bekliyormuş o sırada yanına bir melek gelip diyor ki senin rızkın kesildi. adam ağlamaya başlıyor Allahım bir de bebeğim oluyor ben ne yapacağım nasıl bakarım aileme ne yer ne içeriz diye ağlarken elinde bir çomakla bahçeyi dertli dertli eşeliyor. o sırada çomağa bir küp takılıyor bir bakıyor ki küpün içi altınla dolu. az önce gelen melek tekrar onun yanına geliyor. adam onu görünce e sen bana senin rızkın kesildi demiştin bak ben bir küp dolusu altın buldum diyor. melek evet doğru senin rızkın kesildi artık sen bebeğinin rızkından faydalanacaksın Allah onun rızkını gönderecek.
insan kendinden çok çocuğuna özeniyor. ilk bebeğim olduğu için de hevesim kalmasın istiyorum. ama sonra da kendime kızıyorum Allahım sağlığıyla sınayacağına odası olmaması ile sınasın varsın diyorum şükrediyorum.
bu arada benim de banyo dolabım yok:84::84::84::84::84:
buna bile saatlerce ağlayabiliyorum hamilelik çok farklı bi dönem
slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? nasuh mu??
Ayy pek fena, anlatmadım canım. üniversitede voleybol antremanında ters düştüm. hani diz normalde arkaya kıvrılır ya benim ki düşünce öne kıvrıldı. bağlar mağlar koptu, menisküs yırtıldı falan derken ameliyat oldum. 7 saatte bağladılar dizimin icini birbirine. platinler yapay kaslar falan. 3 ay çift deynek 3 ay tek deynek gezdim. annem götürdü getirdi üniversiteye. annem çok komikti. annem kısacık. benim t cetvelini omzuna takıyodu, cetvelin ucu yollara sürtüyodu yürürken. kanatlı karınca diyodum o hallerine. ay kötü gümlerdi ama geçti gitti işte.
hmm ıkısıde degısık yaa manaları neyyslm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? nasuh mu??
asıl sorun sırtım malesef, o da akşam karnıma ve bacakalrımın arasına yatık koymayı denicem senin dedigin gibi belk iyi gelir.
slm hanımlar oğlumun ismi ya haktan olacak yada nasuh 2 isim arasında gidip geliyoruz eşimle.siz hangisini beğendiniz???lütfen fikrinizi almak istiyorum......haktan mı ?? nasuh mu??
kızlar zaten hamilelik dolayısı ile herşeye sürekli ağlıyorum yine ağlattınız beni bu kadar duygusal konuşmayla
ben de size bir hikaye anlatayım.
adamın birinin karısı doğum yapıyormuş o da evin bahçesinde heyecanla bekliyormuş o sırada yanına bir melek gelip diyor ki senin rızkın kesildi. adam ağlamaya başlıyor Allahım bir de bebeğim oluyor ben ne yapacağım nasıl bakarım aileme ne yer ne içeriz diye ağlarken elinde bir çomakla bahçeyi dertli dertli eşeliyor. o sırada çomağa bir küp takılıyor bir bakıyor ki küpün içi altınla dolu. az önce gelen melek tekrar onun yanına geliyor. adam onu görünce e sen bana senin rızkın kesildi demiştin bak ben bir küp dolusu altın buldum diyor. melek evet doğru senin rızkın kesildi artık sen bebeğinin rızkından faydalanacaksın Allah onun rızkını gönderecek.
insan kendinden çok çocuğuna özeniyor. ilk bebeğim olduğu için de hevesim kalmasın istiyorum. ama sonra da kendime kızıyorum Allahım sağlığıyla sınayacağına odası olmaması ile sınasın varsın diyorum şükrediyorum.
bu arada benim de banyo dolabım yok:84::84::84::84::84:
buna bile saatlerce ağlayabiliyorum hamilelik çok farklı bi dönem
ay geçmiş olmuş gitmiş ama iii çekmişsin.tatlım ya
haktan ismini beğenmedim...
nusuh ta tek başına değil de ömer nasuh olursa sanki daha bir güzel söyleniyor...
bence tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?