• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cess, bende okulda voleybol oynarken sağ kol liflerimi gerdirdim, 1 hafta yattım, ameliyat olmadım kopmadığı için, ama o bile yetti ne denli acılar çektim.

lif ve bağ ağrıları çok kötü işte. şu anda kasığımza sancı yapan da bağ ağrıları. kolay gevşemedikleri için can yakıyo. Allah kimseye sıkıntı yaşatmasın.

:nazar::nazar::nazar:masaalh canım sanada oglusunadaa.....kılonada tabıkı:1::1:yok yaww 20 cok almzsın oakdr

2 haftada 2.5 kilo alan biri oldugumdan dolayı kilo artışını yadırgamadım canımcım. Maşallah sana.

Oğluna da bin kere maşallah, hep saglikla gider, saglikla dogar insallah.

üzme kendini bende bu gün tetenoz aşımı olmaya gittim o sırada kilo kontrolüde yapıldı bende bir ayda 3 kilo almışım anlıcan herkesde bu aylarda hızlı kilo alımı oldu

dikkat et canım 20 kilo olucan diye bişi yok... un,tuz,şeker,çay,kahve,kola,hazır gıdalar, mümkün olduğunca yok...
bunun yerine bol bol taze sebze,meyve,yoğurt,süt,ayran,peynir,kepekli ekmek,tüm yeşillikler,tatlı yerine bile meyva sadece diyorlar.birde sütlü tatlılar...
2 tane ceviz günde,yada badem 4 tane,
fazla yemeyin heee..... :20:
ve bol bol su...
olmasın çatlaklar fazla kilolar...:nazar::nazar:

ne güzel bebeğinde sağlıklıymış :nazar::nazar:

canlarım benim teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve paylaşımlarınız için.. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
çatlaklar için karıştırdım yağları akşamları yağlanıyorum, özellikle gögüslerim çatlıyor, sürdüğüm yağ oranını artırmam lazım:17:
boy ve en olarak biraz yapılı olduğum ve belim ağırdığı için korkuyorum.. 3 ay mide bulantısından yiyemedim galiba acısını bu ay çıkardım:1: dikkat etmem lazım..
hepinizi çok öpüyorum, sağlıklı hamilelikleriniz olur inşallah..

geçmicek diyosun yani. Sen de bütün gün bilg. Basında calisiyosun de mi ondan mı oluyo acaba?

şöle yapıyorsun canım kocanı yatak odasına çağırıyorsun sırtıma masaj yapsana azıcık diyorsun zaten adam hasret hemencik masaj yapıyor kaşıyor (ben de çok sırt kaşıntısı oluyor hamilelikten dolayı) eli başka yerlerede kayıyor ama idare ediyorsun sonra saol aşkımmmmmmmm deyip öpüp uyuyorsun...... Tabisi kaçabilirsen

canlarım benim teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve paylaşımlarınız için.. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
çatlaklar için karıştırdım yağları akşamları yağlanıyorum, özellikle gögüslerim çatlıyor, sürdüğüm yağ oranını artırmam lazım:17:
boy ve en olarak biraz yapılı olduğum ve belim ağırdığı için korkuyorum.. 3 ay mide bulantısından yiyemedim galiba acısını bu ay çıkardım:1: dikkat etmem lazım..

çatlaklara karşı: banyoda son durulanma suyundan sonra hafif kurulanıp bebe yagını sürüyoruz, bir kere daha üzerimizden su geçiriyoruz. kurulannınca arzuya göre 1 kere daha bebe yagi sürülebilir. aksam yaptım bunu daha hala karnım kollarım nemli nemli. şiddetle tavsiye ederim cildi kuruyan ve catlayanlar içiin.

yanında atıştırmalık ama taze güzel şeyler taşı...
yoğurt,yada bir elma,yada sevdiğin bişi...
ama kalorili ve çacuğuna yaramıycak şeylerden mümkün olduğunca uzak dur...
bu sadece kilo olur de vede yeme....:39:
eewt haklısın canımm sonra bıde kıloları wermeklemı ugrasacagız demıı
aynı hastanenin 2 şubesinde fiyatlar değişmez sanıyorum benim şifa hast. kadiköyde de aynı ücretler
hmm haklıısnnn degısmezzz

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaa benmde bu ara cok ıstahım acıldı doymuyorumm bennnn ne yapacagım yaaaaaaaaaaaa:56::56::56:

valla benimde açıldı bu ara ama frenlemek lazım.. daha önümüzdeki yolculuğun yarısını tamamladık, daha yarısı daha var önümüzde, vücudu az deforme ettirmek lazım.. sana diyorumda ben durabilecekmiyim acaba:1:

şöle yapıyorsun canım kocanı yatak odasına çağırıyorsun sırtıma masaj yapsana azıcık diyorsun zaten adam hasret hemencik masaj yapıyor kaşıyor (ben de çok sırt kaşıntısı oluyor hamilelikten dolayı) eli başka yerlerede kayıyor ama idare ediyorsun sonra saol aşkımmmmmmmm deyip öpüp uyuyorsun...... Tabisi kaçabilirsen

ivet canık yapıyoruz böyle numaralar zaten:)

çatlaklara karşı: banyoda son durulanma suyundan sonra hafif kurulanıp bebe yagını sürüyoruz, bir kere daha üzerimizden su geçiriyoruz. kurulannınca arzuya göre 1 kere daha bebe yagi sürülebilir. aksam yaptım bunu daha hala karnım kollarım nemli nemli. şiddetle tavsiye ederim cildi kuruyan ve catlayanlar içiin.

bunun dısında baska bırsey kullanıyormusunn

:60::60::60::60::60::60::60:

slm kızlar bhcg sonucum 1000 çıktı ne kadarlık hamileyim ben şimdiii

5-6 haftalıktır heralde satına göre canım, hayırlısı olsun bakalım.

bunun dısında baska bırsey kullanıyormusunn

Mustela kullanıyorum canım ama onu az sürüyorum pahalı cunku. bir de isyerinde kurudugumu hissettigimde vazelin kakaolu kremini sürüyorum. ama bu banyoda bebe yagı sürmeye basladigimdan beri işyerinde sürmedim bişi, kurumuyo cunku.

Kızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.

Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.

Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım üzülme, rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş. aynı şeyleri ben de yaşadım. evlenirken herşeyin en ucuzunu aldım. nikah salonum bile iğrençti aklıma geldikçe içime batıyo. şuanda da maddi olarak çok sıkıntıdayız ben de bebeğe bişiler alamıyorum. fark almayan özel hastaneler var onları bul bence. rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama şunu da unutma allah sağlık, mutluluk ve huzur versin gerisi hikaye

kızlar kan tahlili sonucum1000 çıktı ne kadarlık hamile oluyomm
Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600 :6: BU SEN OLUYORSUN

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

Back