- 9 Ocak 2011
- 203
- 5
- 68
Kızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.
Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.
Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
tabiki hepimiz bebeğimiz için en iyisini istiyoruz canım... herkes elinden geldiği kadarını verebilir...
fakat bazıları abartıyor.o artık lüx ve gösterişe kaçıyor.ayrıca sana bişi söyliyim mi. bir çocuğa istediği her şeyi verirsen ona iyilikte yapmış olmuyorsun.bebek bu bişiyden yoksun olmaz her şekilde büyür bişi hatırlamaz.yok odam varmıydı .yok pahalımıydı diye.bunu sen kendin için istiyorsun bizde öyle... ama bende bütçeme bakıyorum walla.sonra borçları düşünüceğime.geleceğini düşünürüm...hastaneye gelince illaki özel olması gerekmez iyi devlet hastanelerimiz var.benim özeldeki doktorum bana otel odası mı istiyorsun.iyi bir doğum yapmak mı dedi.zaten bir gece kalıcaksın.önemli olan doktor ve ekip dedi kadın...
ayrıca çok heves ettiysen taksitle felan bi şekilde uygun fiyatlı olanlarda var iyi araştır bence...
ayrıca bazı insanlar kendi aşağlık duygularından.başkalarının canını acıtmayı severler böyle insanları takıpta kendini ve bebeğini üzme...
bak allah hepimize sağlıklı evlatlar vermiş...
allaha şükür...