Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamıyorsunuz adam haklı o koyuyo bana...
bu ay 2000 tl ödeme var ortada 1700-1800 tl para var.. ben işten çıkınca durum daha da vahim bir hal alacak..
4 senedir, eşim o kadar borcun harcın içinde bilgisayar dedi aldık , internet dedi bağlattık, araba dedi şahin mahin 12 ay taksitle aldık, (her ay 350 si ona gidiyo zaten). eşim ne istediyse, hatta hayatımdak, herkes az çok ne istediyse elde edebiliyo..
ama ben hiç bişey istiyemiyorum.. eşim daha erken ne üzülüyorsun diyo(arsız), ona kalsa hiç bişey almıycaz kızıma.
Bende bahtsız bedevilik var arkadaşlar.. bana özel bir durum... ortada olmayan parayla, ortada olan borçla boşuna heveslenip hüsrana uğruyorum her seferinde.
biz bu yaşta boşuna ağartmadık bu saçları..
yaaa canım ben kacrdım neydı bu 4000ÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....
elmacım randevusu saat kaçta...süpriz olsun..ÇAĞIN TOPRAK sağlıklı biliyorum ama elmacım için neşe olsun.
bende dıyım barı bılmıyom ama elma ıcınnn cagın toprak ıcın...cagın toprak cagın toprakkkkkçağın topraakkk
Kızlar çok moralim bozuldu, ağlamamk için zor duruyorum..
internette ucuz bebek odası satan bi site buldum o ara bizim yaşlı patron dolanıyordu gördü baktığımı.
Yok kızım bunlara ne gerek var, fuzuli masraf, zengin de değilsinki boşa para harcayasın..bizim zamanımızda bunlar yoktu................. vs. vs....
gitti dağıldım..
adam haklı para yok pul yok senin neyine bebek odası takımı..
benim hiç bişeye heveslenmeye hakkım yok.
Bekarken doğru dürüst param olmazdı, maaşımı eve verirdim,Hiç istediklerimi alamadım.
evlenmeden önce eşime kıyamadığım için herşeyin ucuzunu aldım, aldığım hiçbişeyi içime sinerek almadım. evlendim. onların borçları, beyaz eşya borçları, düğün kredisi borcu derken 4 senem hiç bişeye heveslenmeden geçti.
oturma odası yok.
ayakkabılık yok
banyo dolabı yok
doğuma özel hastahaneye istiyorum olmıyacak gibi (devlet hastahanesinden çok korkkuyorum son olaylardan sonra)
bebek odası olmasın ne olur.
Allah aşkına biri bana söylesin tam 10 senedir çalışıyorum,ben ne zaman bişeylere heveslenebilicem.
az önce aşağıda geçen başlıklarda gözüm bir başlığa takıldı mayıs-haziran ayında hamile kalmayı planlayanlar gibi bir başlıktı sonra düşündümki her bebek odası,kıyafeti,patiği gördüğünde içinden bir parça kopup giden bizim taşıdığımız mucizeyi taşımak için herşeyini verebilecek olan insanlar var,Allah içimizde bu mucizeyi yarattıysa gerisini de o düşünmüştür,biz plan yaparız,hayaller kurarız Allah bize yukardan gülermiş,yap kulum planını,gör bak neler olacak dercesine....
geldıkkkk walla gezmeye bıle gıdeck olsam bu kadr hızlı bıtırmezdım ıslerımııı bana nelr yaptınız yaaa
haziran mı çok geç ya yanlışlık var
anlamıyorsunuz adam haklı o koyuyo bana...
bu ay 2000 tl ödeme var ortada 1700-1800 tl para var.. ben işten çıkınca durum daha da vahim bir hal alacak..
4 senedir, eşim o kadar borcun harcın içinde bilgisayar dedi aldık , internet dedi bağlattık, araba dedi şahin mahin 12 ay taksitle aldık, (her ay 350 si ona gidiyo zaten). eşim ne istediyse, hatta hayatımdak, herkes az çok ne istediyse elde edebiliyo..
ama ben hiç bişey istiyemiyorum.. eşim daha erken ne üzülüyorsun diyo(arsız), ona kalsa hiç bişey almıycaz kızıma.
Bende bahtsız bedevilik var arkadaşlar.. bana özel bir durum... ortada olmayan parayla, ortada olan borçla boşuna heveslenip hüsrana uğruyorum her seferinde.
biz bu yaşta boşuna ağartmadık bu saçları..
ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum 32 oldum koca bir ömrü çalışarak geçirdim bende bekarken eve verirdim çünkü babam çok erken vefat etti........ tek çalışan ben düşünün artık
ama nasıl oldu bilmiyorum daha bekarken ev aldım allah yardım ediyor kızlar, 5 sene borcunu ödedim çok şükür rabbim utandırmadı beni...
ben hep şunu söylerim kurban olduğum rabbim zaten herkes için bir hayat hazırlamış biz sadece içinde gerekenleri yapıyoruz ne daha ilerisi nede gerisi var....
o yüzden Gülay ım herkes şanslı değil bazıları çok zor kazanır bazıları da çok kolay... ama allah herşeyi görüyor biliyor
ayrıca gelin kızımı üzme bakımmm onun herşeyi var herşeyden çok seven ailesi (birde Rüzgarı) var
az önce aşağıda geçen başlıklarda gözüm bir başlığa takıldı mayıs-haziran ayında hamile kalmayı planlayanlar gibi bir başlıktı sonra düşündümki her bebek odası,kıyafeti,patiği gördüğünde içinden bir parça kopup giden bizim taşıdığımız mucizeyi taşımak için herşeyini verebilecek olan insanlar var,Allah içimizde bu mucizeyi yarattıysa gerisini de o düşünmüştür,biz plan yaparız,hayaller kurarız Allah bize yukardan gülermiş,yap kulum planını,gör bak neler olacak dercesine....
allah babana ve diğer bütün canım arkadaşlarımın vefat eden yakınlarına rahmet etsin..
siz olmasanız çok zor geçecek bugünler varya
şırıl şırıl göz yaşı dökülüyo valla çok duygulandım yazdıklarınız sayesinde...hepinizi çok seviyorum..
(bu şırıltı illa olcak gün içinde üstten, alttan tutamıyorum bi şekilde çıkıyo, acaba öbürününde duygusallıkla alakası var mı? )
bi yanlışlık yoktur yaa zaten nisanın sonundayız 1 haftada doktor attıysa ondan o tarihe gelmiştir. ayrıca o zamanda benim doğum günüm
mıknatıs gibi çekeriz insanı, kopamazsıııııın :)
allah babana ve diğer bütün canım arkadaşlarımın vefat eden yakınlarına rahmet etsin..
siz olmasanız çok zor geçecek bugünler varya
şırıl şırıl göz yaşı dökülüyo valla çok duygulandım yazdıklarınız sayesinde...hepinizi çok seviyorum..
(bu şırıltı illa olcak gün içinde üstten, alttan tutamıyorum bi şekilde çıkıyo, acaba öbürününde duygusallıkla alakası var mı? )