2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar kabızlık ıcın ne yapsam acaba.bıldıgım herseyi denedım kaysı elma hıc bıs fayda etmıyor.dr ılac vermıstı o da fayda etmedi.bılgınız var mı?

doktor bana önceden kabızlık önlemini alalım diye sabahları aç karnına 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koyup iç dedi içiyorum çok şükür eskisinden daha da iyiyim dene istersen

bugünlerde aynı sıkıntıları çekiyorum.katı eyler yamicem diye kendimi tembihledim .meyva ve sulu şeyler.bakalım nasıl olacak yoksa çekilir şey değil.vallazaten düşük tehlikesi yaşayan birisiyim bide kabızlık offf.şu an kayısı yiyorum aç karna birde su.önceden olsa ilık su aç karnına iyi geliyor miden kaldırırsa dene derim.
sabahtan beri zaten hıc bısey yemedım.sabah 1 bardak ılık su ıctın.kayısıları ılık suda ısladım beklettım sonra ıctım suyunu onları da yedım.ama fayda etmedi.cok endıselıyım.bebege zarar verir mı acaba?

kızlar saat 4 te randevum ve içimde karamsarlık var bulantılarım yok tiksinmem yok kabızlığım geçti sadece baş dönmelerim var uyku hallerimden eser kalmadı nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi korkuyorum bebeğimi kaybettiysem diye dua edin nolur tatile çıkmayı düşünüyorduk eğer olumsuz bişey çıkarsa gidemicem bir yere offf offf saatler geçmek bilmiyor kiloda vermişim alacağıma tersine dönüyor sanki belirtiler kanamam yok ağrım yok bebeğini kaybedenler hissettinizmi acaba belirtileriniz nasıldı devam ediyormuydu azalmışmıydı

İyi haberlerle geliceksin bak hiç merak etme:nazar:
Ben hiç kabız olmadım,uyku hali de ilk hafta oldu sonra ondan da eser yok
Sadece öğlene kadar mide bulantılarım oluyo,bi de samantha fox'a döndüm:30:
Aynen ağrı yok kanama yok
Ama duydum dün işte kalp atışlarını :nazar:
Hiç merak etme sende

doktor bana önceden kabızlık önlemini alalım diye sabahları aç karnına 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal koyup iç dedi içiyorum çok şükür eskisinden daha da iyiyim dene istersen

tsk ederim.benım dr da ilac verdi.hergun yemekden sonra al dedi.zaten mıde bulantısından bısı yiyemıyordum.ılacı da ihmal ettim.sonra aldım fayda etmedi.ılık suyla balı deneyım.işl fayda eder.ALLAH razı olsun.

Hamilelikte oluşan kabızlık problemleri birçok anne adayına sıkıntılı zamanlar yaşatmaktadır .Hamilelikte oluşan bu kabızlığın nedenleri ve çözüm yollarıyla ilgili sizlere şimdi daha detaylı bilgilere geçiyoruz Gebelikte kabızlık (konstipasyon) geçiş zamanının uzaması ve büyüyen uterusun basısı sonucu sık görülür. Hemoroid oluşumu da sıktır. Gebelik öncesi barsak alışkanlıkları normal olan gebeler yeterli miktarda sıvı alarak, diyetinde posalı yiyecekler alarak ve egzersizle konstipasyonu önleyebilir.

Bol sıvı yanında posalı (lifli) gıdaların da tüketilmesi gebelikte sık görülen kabızlık şikayetlerini azaltır. Lifli gıdalar kepekli ekmek, yulaf ezmesi, barbunya, kepekli makarnalar, kayısı, kuru üzüm, bezelye, pırasa, esmer pirinç, ahududu ve kuruyemişte bol miktarda vardır. Ayrıca bolca kayısı, erik, incir kompostoları ve doğal meyve suları da içebilirsiniz. Sabah kahvaltısından önce aç karınla bir bardak ılık su içiniz. Tüm bunlara ek olarak yaptığınız egzersizi artırmanız da bu probleminizin azalmasına yardımcı olabilir. Özellikle açık havada yapılan bir saatlik yürüyüşler kendinizin ve gebeliğinizin sağlığı açısından önemlidir.

bütün sitelerde böyle yazıyor allah kolaylık versin

kızlar sanırım 20 lik dişim çıkıyor çenemi açamıyorum ne olacak diş dr mı gitsem yoksa jinekoloğuma mı

Son düzenleme:
yürüyüş hareketleri artırmanın kesin faydası olacaktır ama malesef bende yasak.kanepelerde sürünüyorum.yata yata...

Hamilelikte oluşan kabızlık problemleri birçok anne adayına sıkıntılı zamanlar yaşatmaktadır .Hamilelikte oluşan bu kabızlığın nedenleri ve çözüm yollarıyla ilgili sizlere şimdi daha detaylı bilgilere geçiyoruz Gebelikte kabızlık (konstipasyon) geçiş zamanının uzaması ve büyüyen uterusun basısı sonucu sık görülür. Hemoroid oluşumu da sıktır. Gebelik öncesi barsak alışkanlıkları normal olan gebeler yeterli miktarda sıvı alarak, diyetinde posalı yiyecekler alarak ve egzersizle konstipasyonu önleyebilir.

Bol sıvı yanında posalı (lifli) gıdaların da tüketilmesi gebelikte sık görülen kabızlık şikayetlerini azaltır. Lifli gıdalar kepekli ekmek, yulaf ezmesi, barbunya, kepekli makarnalar, kayısı, kuru üzüm, bezelye, pırasa, esmer pirinç, ahududu ve kuruyemişte bol miktarda vardır. Ayrıca bolca kayısı, erik, incir kompostoları ve doğal meyve suları da içebilirsiniz. Sabah kahvaltısından önce aç karınla bir bardak ılık su içiniz. Tüm bunlara ek olarak yaptığınız egzersizi artırmanız da bu probleminizin azalmasına yardımcı olabilir. Özellikle açık havada yapılan bir saatlik yürüyüşler kendinizin ve gebeliğinizin sağlığı açısından önemlidir.

bütün sitelerde böyle yazıyor allah kolaylık versin

tsk ederim canım.eline saglık.

tsk ederim canım.eline saglık.

rica ederim hayatım.çok sıkma kendini olur mu zorlama benden tavsiye evin içinde yürüyüşler yap.karnını sıvazlama.bana yürüyüş ii geliyor.bir de ben sıcak su limon şeker karıştırıyorum içiyorum bana ii geliyor.gece bile kalkıp yapıyorum şişkinlik oluyor bende.rahatlıyorum dene istersen

Merhabalar,iyi haftasonları kızlar.:16:
Yazgülüm çok çok geçmiş olsun canım,çok etkileniyorum ben bu haberlerden:59:
Kızlar neden durur bebeklerin kalbi ya?
Buna çok takıldım ben ve hissedilir mi acaba?

Merhabalar,iyi haftasonları kızlar.:16:
Yazgülüm çok çok geçmiş olsun canım,çok etkileniyorum ben bu haberlerden:59:
Kızlar neden durur bebeklerin kalbi ya?
Buna çok takıldım ben ve hissedilir mi acaba?

hissedilmiyor canım.benim önceki hamilelikte 1 hafta önce durmuştu.ben hiç anlamdım.dr kontrolünde anlaşıldı.zamanını bile söyledi.çocuktan kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum.yani durmasaydı özürlü olabilirmiş.şükrettim tabiii.yaşasaydı ve özürlü olduğunu öğrensedim atan kalbi durduramazdım.vicdanım el vermez.allahım yaşatmasın kimseye

hissedilmiyor canım.benim önceki hamilelikte 1 hafta önce durmuştu.ben hiç anlamdım.dr kontrolünde anlaşıldı.zamanını bile söyledi.çocuktan kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum.yani durmasaydı özürlü olabilirmiş.şükrettim tabiii.yaşasaydı ve özürlü olduğunu öğrensedim atan kalbi durduramazdım.vicdanım el vermez.allahım yaşatmasın kimseye

Şimdi bir başka konuda okuyorum bunu.
Belirtiler birden bire kesilirse dikkati olun yazmışlar.
Benim bulantım falan bebeğimin kalp atışını duyduğum gün kesildi bitti.
Yaklaşık 1,5 haftadır da fazla iyiyim:59:
Delirmek üzereyim ya..
Bir dahaki randevuma 20 gün var,sanırım ben bu hafta içi gideceğim kontrol amaçlı..

Delirmek üzereyim ya..
Bir dahaki randevuma 20 gün var,sanırım ben bu hafta içi gideceğim kontrol amaçlı..

aynenn canımm bende çok etkileniyorum.. yazgülüm canım çok geçmiş olsunn Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişini kucağına almayo nasip etsin inşallah.
bendede belirtinin b si yok her an tedirgin olmaktan çok sıkıldımmm artıkk rahat edeceğimiz günler gelse bi

Delirmek üzereyim ya..

canım dur bakalım hemen kötü düşünme kalp atışını duydun rahatladın bence.o yüzden bütün belirtiler kayboldu.bence bir şey yoktur düşünme böyle şeyler ama yinede git dr.en azından rahatlarsın

aynenn canımm bende çok etkileniyorum.. yazgülüm canım çok geçmiş olsunn Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişini kucağına almayo nasip etsin inşallah.
bendede belirtinin b si yok her an tedirgin olmaktan çok sıkıldımmm artıkk rahat edeceğimiz günler gelse bi

canım dur bakalım hemen kötü düşünme kalp atışını duydun rahatladın bence.o yüzden bütün belirtiler kayboldu.bence bir şey yoktur düşünme böyle şeyler ama yinede git dr.en azından rahatlarsın

Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil ki..
Bu kadar erken kesilmemeliydi belirtiler diyorum.
Okuyorum hep aynı yere çıkıyor.
Artık okumayacağım böyle şeyler diyorum ama gene de duramıyorum.
Allah'ım korusun bebişlerimizi..

amin canım okuma öyle şeyler.düşünme de hep iii düşün.ben öyle yapıyorum.öyle bir ihtimal vemiyorum.güveniyorum minoşuma beni bırakmayacak.

amin canım okuma öyle şeyler.düşünme de hep iii düşün.ben öyle yapıyorum.öyle bir ihtimal vemiyorum.güveniyorum minoşuma beni bırakmayacak.

İnşallah canım hiç bırakmasın seni.
Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.
Yoksa bu stresle duramam ben.
İnşallah her şey yolundadır inşallah..

kızlar, endişelenmeyin, neden bilio musunuz? benim geçen hamileliğimde ben var ya, fırt fırt geziyordum.eleviti içerdim akşam 6-7 ye kadar idare ederdi beni. şimdi 2 saat gözlerim anca açık kalıyor. hiç belirti aramayın kendinizde... pazartesi günü sabah akşam kustum ben, ama bir kere oldu mesela...bi dahası olmadı. gerçekten bebeği böylelikle strese sokarsınız... olacağı varsa zaten önüne geçemeyiz, ama oturupta kurup kurup düşünmeyin bence....bende endişeleniorum ama kendimi durdurabiliyorum inaanın... elimden gelen herşeyin en iyisini yapıyorum çünkü...

Back