2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar öncelikle bebeğini kaybeden arkadaslara rabbımden sabır dılıyorum. bende düşük yapmıstım. doktorun soylediği şey benı kendime getirmişti. aslında doğa yolunda gitmeyen seylerı yok eder. eğer yok etmezse mutlaka bır sakatlık bır sorun olur demıstı.bu asamada ıse kaybetmek cok daha kolay demıstı. aslında bunu duyduğumda hungur hungur ağlamıstım ama oturup dusunduğumde geleceğe bakmalıyım demıstım ve hemen tekrar hamıle kaldım ki, ben uzun senelerdır hamıle kalamayan. 3 kere tup bebek yaptırıp yıne hamıle kalamayan bırı olarak, kaybettığım bebeğim için çok ağlamıstım. rabbım simdiki bebeğime sağlık versın ınsallah. insallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bebişlerimizi. duadan baska çağremiz yok.
hepinize güzel ve sorunsuz hamılelıkler dılıyorum kızlar.:nazar::nazar:

günaydın hanımlar canım ben satımı öyle yazdım ama 8i dedim ama aslında 23 kasım geç yumurtlama olmuşum ondan ona göre hesaplayıp yaptım ne gün hamiş kaldığımıda biliyorum hatta :60: yaş kloya gelince evet güzel tesadüf ama benim kilo hızla artar benden söylemesi tecrübeyle sabit inş. yine 30 kilo almam ya çok sinir oluyorum :59: sanada hayırı olsun diyorum gizmo allah tamamına erdirir inş.

Ne güzel yaaa hamile kaldığın günü de biliyosun,ben hiçbirşey hatırlamıyorum konuyla ilgili:3:
Benim de hızla kilo artma meyili var :17: Gerçi şuan mide bulantısından bişey yiyemiyorum ama ben de en az 20 kg alırım diyorum(benim ilk hamileliğim atıyorum tmmen kafadan bu rakamı) ama yaz sıcaklarına gelecek ya,valla kat kat da fazla olur.Yazın normalde bile benim ellerim çok şişer,nolcaz bakalım,uçan balon şeklinde giderim artık işe:1:

Günaydın kızlar

ben hamile olduğumu bilmiyordum bir rüya gördüm manavdan muz ve mandalina alıyorum hatta muzu erkek çocuk veriyor neyse baktım tabire muz anne rahmindeki erkek bebekmiş, sonra hamile olduğumu anlayınca dedimki eşime bence erkek oda evet bencede erkek ben rüyasını gördüm dedi nasıl yani dedim bende gördüm eşim KEÇİ görmüş tabirlere bakmış oda erkek bebekmiş.

allah ne verirse kabulüm hiç farketmez çifter çifter erkek veya kızlar olabilir. yeterki hayırlı sağlıklı imanlu uzun ömürlü evlat olsunlar.

ama tickerde gördüğünüz üzerine gönlümde bir aslan parçası yatıyor ama eşimde kız istiyor :1:

nasıl güzel bir rüya görmüşsünüz öylee ,maşallah,sağlıkla gelsin oğluşun:nazar:

slm kızlar nasılsınız?pazartesi günü doktor ziyaretimiz vardı kalp atışını duydurmadı doktor şimdi konyadayım burda da 20.haftaya kadar duymamak lazımmış sakıncalı olabilir diyorlar ultrasonda bakılcakmış o zamana kadar sizlere de böyle söyledi mi doktorlarınız?

Selam,kalp atışını gösterdi ben de duyurmaz zannetim pat dedi açtı sesi:) Ne biliyim,duymadım ben de hiç böyle birşey ,niyeki acaba:18:

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz çok çok teşekkür ediyorum sizlere o kadar çok bağlanmışım ki dün bunu birkez daha anladım genel aneztezi ile kürtaj oldum ve ayılırken ilk söylediğim şey kadınlar kulübünde arkadaşlarım beni merak eder onlara haber verin demişim :59:
bütün kalbim ve dualarım sizlerle allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım geçmiş olsun.Rabbim sabır versin.ama düşünelim ki Rabbim ne yaptıysa o hayırlıdır.hakkımızda hayırlısını ancak O bilir.üzülmemek elde değil tabiki ama böyle düşününce insanın içi rahatlıyor.inşallah hakkında hayırlısını verir Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasibeder

Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.cok kötüydümm

Geçmiş olsun çok,moral bozmaya bayılıyorlar valla,ne diyim.
Benim de 6+3'te sadece kese varsı ancak 7+2 de gördük hem bebeği hem kalp atışlarını,olabiliyor böyle şeyler 8.haftada bile gören bissürü insan var.Moralini bozma sakın:nazar:

Sitede doğumuna yakın annelerin yazdıklarını okudum.ne güzel şeyler hazırlamışlar doğum çantasına neler koyduklarını yazmışlar ne güzel allahım o günleri bize nasip etsin.çok güzel çok:16:

Sitede doğumuna yakın annelerin yazdıklarını okudum.ne güzel şeyler hazırlamışlar doğum çantasına neler koyduklarını yazmışlar ne güzel allahım o günleri bize nasip etsin.çok güzel çok:16:

İnşallah:nazar: o günlere hep birlikte gireriz birbirimizden fikir alışverişi yaparız :16:

ah duymasamda olur görsem yeter nezaman gelecek bu salı yaaaa

aynen sağlıklı olduğunu duysam dr.dan yetecek Rabbim nasip eder inşallah:nazar: hepimize meleğini kaybeden arkadaşlara yeniden Allahtan sabır , en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini:emir_bebek: kucaklarına almalarını diliyorum:81:

Ne güzel yaaa hamile kaldığın günü de biliyosun,ben hiçbirşey hatırlamıyorum konuyla ilgili:3:
Benim de hızla kilo artma meyili var :17: Gerçi şuan mide bulantısından bişey yiyemiyorum ama ben de en az 20 kg alırım diyorum(benim ilk hamileliğim atıyorum tmmen kafadan bu rakamı) ama yaz sıcaklarına gelecek ya,valla kat kat da fazla olur.Yazın normalde bile benim ellerim çok şişer,nolcaz bakalım,uçan balon şeklinde giderim artık işe:1:

kızlar sanırım bende biliyorum tam olarak gününü değil tabii de... ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım dr. bugünlerde yumurtanız çatlıyor çalışıııınnn dedi çalıştık oldu.:69:

kızlar sanırım bende biliyorum tam olarak gününü değil tabii de... ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım dr. bugünlerde yumurtanız çatlıyor çalışıııınnn dedi çalıştık oldu.:69:

benim hamile kaldığım gün 28 aralık(eşimin doğum günü) çok iyi biliyorum.dün tam bir aylık oldu aslında.

bir sürü belgesel indirdim bebek oluşumu ve gelişimyle ilgili. cd lerede çektim. akşam bol bol belgesel izleyeceğim. tavsiye ediyorum arkadaşlar. arama motoruna bebek oluşumu be bebebk gelişimi belgeseli yazıp ararsanız bulursunuz. gün gün gösteriyolar. ikiz bebklerin birbirleriyle ter kavgalarını. çok zevkli izlemek

kızlar saat 4 te randevum ve içimde karamsarlık var bulantılarım yok tiksinmem yok kabızlığım geçti sadece baş dönmelerim var uyku hallerimden eser kalmadı nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi korkuyorum bebeğimi kaybettiysem diye dua edin nolur tatile çıkmayı düşünüyorduk eğer olumsuz bişey çıkarsa gidemicem bir yere offf offf saatler geçmek bilmiyor kiloda vermişim alacağıma tersine dönüyor sanki belirtiler kanamam yok ağrım yok bebeğini kaybedenler hissettinizmi acaba belirtileriniz nasıldı devam ediyormuydu azalmışmıydı

kızlar saat 4 te randevum ve içimde karamsarlık var bulantılarım yok tiksinmem yok kabızlığım geçti sadece baş dönmelerim var uyku hallerimden eser kalmadı nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi korkuyorum bebeğimi kaybettiysem diye dua edin nolur tatile çıkmayı düşünüyorduk eğer olumsuz bişey çıkarsa gidemicem bir yere offf offf saatler geçmek bilmiyor kiloda vermişim alacağıma tersine dönüyor sanki belirtiler kanamam yok ağrım yok bebeğini kaybedenler hissettinizmi acaba belirtileriniz nasıldı devam ediyormuydu azalmışmıydı

insanın her zaman korktuğu başına gelir. bu saydıklarının hiç biri bende yok. 1,5 aylık hamileyim. bulantı yok kusma yok ağrı yok. kabızlık yok. ama bebeğim sağlıklı. sen heyecan yapıyırsun başka bişey değil. rahat oll. allahın izniyle hiç bir şey olmaz

herşeyi düşünme okadar iyi de iyi olacak.dur bakalım 2 saat kalmış şunun şurasında bence sağlıklı.hayırlı haberlerini bekliyorum

arkadaslar kabızlık ıcın ne yapsam acaba.bıldıgım herseyi denedım kaysı elma hıc bıs fayda etmıyor.dr ılac vermıstı o da fayda etmedi.bılgınız var mı?

arkadaslar kabızlık ıcın ne yapsam acaba.bıldıgım herseyi denedım kaysı elma hıc bıs fayda etmıyor.dr ılac vermıstı o da fayda etmedi.bılgınız var mı?

bugünlerde aynı sıkıntıları çekiyorum.katı eyler yamicem diye kendimi tembihledim .meyva ve sulu şeyler.bakalım nasıl olacak yoksa çekilir şey değil.vallazaten düşük tehlikesi yaşayan birisiyim bide kabızlık offf.şu an kayısı yiyorum aç karna birde su.önceden olsa ilık su aç karnına iyi geliyor miden kaldırırsa dene derim.

Back