2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, endişelenmeyin, neden bilio musunuz? benim geçen hamileliğimde ben var ya, fırt fırt geziyordum.eleviti içerdim akşam 6-7 ye kadar idare ederdi beni. şimdi 2 saat gözlerim anca açık kalıyor. hiç belirti aramayın kendinizde... pazartesi günü sabah akşam kustum ben, ama bir kere oldu mesela...bi dahası olmadı. gerçekten bebeği böylelikle strese sokarsınız... olacağı varsa zaten önüne geçemeyiz, ama oturupta kurup kurup düşünmeyin bence....bende endişeleniorum ama kendimi durdurabiliyorum inaanın... elimden gelen herşeyin en iyisini yapıyorum çünkü...

Canım haklısın ama hayatımda ilk kez yaşadığım bir durum.
Bebeği hissedebilmemin,tamam her şey yolunda diyebilmemin tek yolu belirtiler..
Hiçbir belirti olmayınca ohh rahatım diyemiyorum.
Neler oluyor hiç bilmiyorum.
Karanlık bir kuyu sanki..
Neyse kızlar,sizin de içinizi karartmayayım çünkü fena halde endişeliyim.
Pazartesi bi gelsin de hayırlısıyla..

İnşallah canım hiç bırakmasın seni.
Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak.
Yoksa bu stresle duramam ben.
İnşallah her şey yolundadır inşallah..

bir şey olmayacak göreceksin.ben senin minoşa da güveniyorum.sana ben iyiyim annecim de diyecek bak söylemedi deme:1:

Canım haklısın ama hayatımda ilk kez yaşadığım bir durum.
Bebeği hissedebilmemin,tamam her şey yolunda diyebilmemin tek yolu belirtiler..
Hiçbir belirti olmayınca ohh rahatım diyemiyorum.
Neler oluyor hiç bilmiyorum.
Karanlık bir kuyu sanki..
Neyse kızlar,sizin de içinizi karartmayayım çünkü fena halde endişeliyim.
Pazartesi bi gelsin de hayırlısıyla..

canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ama bak pazartesi boşuna olduğunu göreceksin...
bende elimi koyuyorum karnıma, nerede acaba diye...ufacık bir fikrim yok... aslında 8 haftadan sonra rahim portakal büyüklüğüne geliyor ve az çok anlamamız lazım sanki diye düşünüyorum. ben diğerinde ewet bebeğim burda diyebiliyordum. bilmiyorum ki, çok mu endişeliyiz ondan mı acaba.. offff
benim 1 haftam var daha kontrole....

kızlar Merhaba
benı hıc merak etmedınız mı ya :1:
3 gundur hastanedeyım keton dıe bısım pozıtıf cıktı hatta yuksek cıktı
oda kusmalarıma sebep oluyomus kendımı oluyorum zannettım
7 tane serum sonrası aranızdayım ama en guzel kısmı
mercımegımın kalp atıslarınıda duydum annesıne tutunmus kalbı atmaya baslamıs cok sukur
sımdı bıde kusmalarım bıterse ınsalah herseyımız yolunda yanı :nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek:

canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ama bak pazartesi boşuna olduğunu göreceksin...
bende elimi koyuyorum karnıma, nerede acaba diye...ufacık bir fikrim yok... aslında 8 haftadan sonra rahim portakal büyüklüğüne geliyor ve az çok anlamamız lazım sanki diye düşünüyorum. ben diğerinde ewet bebeğim burda diyebiliyordum. bilmiyorum ki, çok mu endişeliyiz ondan mı acaba.. offff
benim 1 haftam var daha kontrole....

Stres yapma canım,sizi de endişeye sürüklemeyeyim.
Her şey güzel olacak diye düşünmekten başka çaremiz yok..
Şu anda onları hissedebilmemiz o kadar zor ki..
Yapacak tek şey dua edip,güzel düşünmek sanırım..

kızlar Merhaba
mercımegımın kalp atıslarınıda duydum annesıne tutunmus kalbı atmaya baslamıs cok sukur
sımdı bıde kusmalarım bıterse ınsalah herseyımız yolunda yanı :nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım.herşey yolunda ne güzel.mercimeğine de çok sevindin hadi hayırlısı

kızlar Merhaba

Hoşgeldin canım.
Umarım toparlanırsın en kısa zamanda.
Listede durumunu düzenledim.

kızlar Merhaba

geçmiş olsun canım, bide gözün aydın tabi....:16:

kızlar bengu_ck yı merak ediyorum kanaması vardı bugün msj attım cevap vermedi.kötü bir şey yoktur umarım.

slm kızlar geldim dr.dan veee bebeğimin gümbür gümbür kalp atışlarını duyduk net bir şekilde korkma dedi dr. hamilelik belirtileri değişkenmiş çok fazla şimdi tuz serbest ama sonra hamurişi ve tuz yasak olacak dedi progestanıda bu kutunu bitir alma bida dedi 8 .haftadan sonra düşük riski çok çok az dedi 12 şubata gel dedi oh içim rahatladı niye korkuyorsun oldukça canlı bir bebek dedi dr. her saat arayabilirmişim sıkıntım olunca ha bide bebek biraz aşağıdaymış ağrı yapabilir ama korkulcak bi durum değil dedi

Back