2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar geldim dr.dan veee bebeğimin gümbür gümbür kalp atışlarını duyduk net bir şekilde korkma dedi dr. hamilelik belirtileri değişkenmiş çok fazla şimdi tuz serbest ama sonra hamurişi ve tuz yasak olacak dedi progestanıda bu kutunu bitir alma bida dedi 8 .haftadan sonra düşük riski çok çok az dedi 12 şubata gel dedi oh içim rahatladı niye korkuyorsun oldukça canlı bir bebek dedi dr. her saat arayabilirmişim sıkıntım olunca ha bide bebek biraz aşağıdaymış ağrı yapabilir ama korkulcak bi durum değil dedi

Senin de belirtilerin yoktu değil mi canım?

slm kızlar geldim dr.dan veee bebeğimin gümbür gümbür kalp atışlarını duyduk net bir şekilde korkma dedi dr. hamilelik belirtileri değişkenmiş çok fazla şimdi tuz serbest ama sonra hamurişi ve tuz yasak olacak dedi progestanıda bu kutunu bitir alma bida dedi 8 .haftadan sonra düşük riski çok çok az dedi 12 şubata gel dedi oh içim rahatladı niye korkuyorsun oldukça canlı bir bebek dedi dr. her saat arayabilirmişim sıkıntım olunca ha bide bebek biraz aşağıdaymış ağrı yapabilir ama korkulcak bi durum değil dedi

ben de şimdi ne dedi diye soracaktım gözün aydın hayatım.darısı başımıza

ayşegül gözünaydın

esrantcım ben de bugun 9.haftama girdim ve bugun itibarıyla bulantılarım hiç olmadı.ben de çok şaşırdım gerçi bir yerde okumuştum bu haftadan itibaren azalmaya başlar diye ama birden bıçak gibi kesilmesi beni de çok endişelendirdi.kötüye yormamaya çalışıyorum.umarım birşey yoktur diyorum.allahım bağışlasın bize inşallah.

ayşegül gözünaydın

esrantcım ben de bugun 9.haftama girdim ve bugun itibarıyla bulantılarım hiç olmadı.ben de çok şaşırdım gerçi bir yerde okumuştum bu haftadan itibaren azalmaya başlar diye ama birden bıçak gibi kesilmesi beni de çok endişelendirdi.kötüye yormamaya çalışıyorum.umarım birşey yoktur diyorum.allahım bağışlasın bize inşallah.

Canım benim olabiliyor diye ben de okuyorum ama işte
insan gene de endişeleniyor..
Evimize bi ultrason cihazı alsk hiç de fena olmayacak:1:

Senin de belirtilerin yoktu değil mi canım?
evet canım belirtilerin hepsi birden kesildi bende ondan korktum korkma diyor dr. belli olmuyormuş belirtiler şimdi bişey yaşamıyorum diyede sevinme başlayabilirde diyor
ben de şimdi ne dedi diye soracaktım gözün aydın hayatım.darısı başımıza
sağol canım çok şükür duyduk sesini darısı size olsun inş.
ayşegül gözünaydın
çok sağol canım bu arada dr.u çok beğendim süperdi 24 saat arayabilirsin dedi şimdiden sezeryan önerdi zor bi doğum yaptığım için ilkinde riske atma dedi hem bebek hem sein için dedi

benimde çok endişeli bir yapım var ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.alnımıza ne yazılmışsa o olacak ve ben bunun önüne bir noktaya kadar geçemeyeceğim.allahım sen koru. şu angelsounds kalp dinleme cihazından alırsam rahat ederim bir nebze diye düşünüyorum.çünkü yarın öbür gün nasip olursa hareketlenmeye başlayınca yok hareketini hissemedim endişesi olacak ara ara dinler rahatlarım diyorum.100 tl fazla geldi bana 2.el bakıcam belki satan vardır.

iyi sevindim ayşegül senin adına bundan sonra devam edersin aynı doktora doğumlar özel balıkesir de oluyor galiba gerçi sneinkisi zaten orda duruyor konuştunuz mu hiç fiyatlardan falan

benimde çok endişeli bir yapım var ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.alnımıza ne yazılmışsa o olacak ve ben bunun önüne bir noktaya kadar geçemeyeceğim.allahım sen koru. şu angelsounds kalp dinleme cihazından alırsam rahat ederim bir nebze diye düşünüyorum.çünkü yarın öbür gün nasip olursa hareketlenmeye başlayınca yok hareketini hissemedim endişesi olacak ara ara dinler rahatlarım diyorum.100 tl fazla geldi bana 2.el bakıcam belki satan vardır.

O nasıl bir şey,hiç duymadım:26:

:1::1::1::1:

bizi bu endişe bitirecek zaten bende şimdi şu boş gebelik olayına taktım :27:

bizi bu endişe bitirecek zaten bende şimdi şu boş gebelik olayına taktım :27:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.annelik daha şimdiden başladı.ani kalp durması hiçbir belirti vermiyormuş ne yazık ki.boş gebelikte kese içinde bebek gözükmüyor canım.daha bebişini göremedin mi sen hatırlayamadım da ben?

esrantcım angelsounds diye arat google da walkman kadar bir kalp dinleme cihazı.ultrason jelini sürüosun karnına steteskop gibi birşeyi takıosun kulagına ucunu da karnına koyup dinliosun bebeğin kalp atışlarını hıçkırıklarını hareketlerini

Selam kızlar nasılsınız??ben biraz ağrılarım olduğu için pimpiriklenip duruyorum şimdi internetten araştırıyorum bebeğin kalp atışlarını dinleme cihazı varmış eninde sonunda onu alcam galiba bu cihazla ilgili fikriniz varmı??

kızlar Merhaba
benı hıc merak etmedınız mı ya :1:
3 gundur hastanedeyım keton dıe bısım pozıtıf cıktı hatta yuksek cıktı
oda kusmalarıma sebep oluyomus kendımı oluyorum zannettım
7 tane serum sonrası aranızdayım ama en guzel kısmı
mercımegımın kalp atıslarınıda duydum annesıne tutunmus kalbı atmaya baslamıs cok sukur
sımdı bıde kusmalarım bıterse ınsalah herseyımız yolunda yanı :nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek:

Selam çok gemiş olsunnn,
Bundan sonra hafifler umarım bulantıların,
Hadi gözün aydın,sağlam mercimekmiş kendisi ,annesinin durumundan yılmamış,maşallah:nazar::1:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.annelik daha şimdiden başladı.ani kalp durması hiçbir belirti vermiyormuş ne yazık ki.boş gebelikte kese içinde bebek gözükmüyor canım.daha bebişini göremedin mi sen hatırlayamadım da ben?

esrantcım angelsounds diye arat google da walkman kadar bir kalp dinleme cihazı.ultrason jelini sürüosun karnına steteskop gibi birşeyi takıosun kulagına ucunu da karnına koyup dinliosun bebeğin kalp atışlarını hıçkırıklarını hareketlerini

canım ilk dr. gittiğimde keseyi gördük başka birşey göremedik 2.kontrolümede bu hafta gidicembi sorun olmaz inşallah :nazar: ilk dr gitmeden önce de dış gebeliğe takmıştım :27:

Hemen bakıyorum hemen:10:

Hadi gözün aydınnnnnn:nazar:
Dedim ben dedim bişey olmaz maşallah miniğe..:nazar:
Ufff ben de mide bulantm geçsin diye devamlı hamurişi ve tuzlu şeyler yiyorum,bi düzelsin bulantıların kesicem,yoksa patates olucam:18:

ayşegül gözünaydın

Ağustos anneleri topiğini okumuştum biraz,9.haftada bulantısı bıçak gibi kesilen birsürü insan var,demekki vucut alışıyo artık salgılanan hormona:)
Ben de sabırlar 9.haftayı bekliyorum,10günüm kaldı,işyerinde mahvoluyorum

Back