2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin çok zor ama dua edelim sizin için.Umarım bu günleri çabucak atlatıp tekrar hamile kalırsınız Allah çok büyük herşey onun takdirinde siz de dua edin

Evet arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim şuan elimizden tek gelen bu :59:

Evet arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim şuan elimizden tek gelen bu :59:

hepimiz ve meleklerimiz Allaha emanetiz :nazar: Rabbim hepimizi korusun...bebeğini kaybeden arkadaşlara sabırlar versin tez zamanda onlara hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:nazar:

allahım nazarlardan saklasın minoşlarımızı.allahım sağlık sıhhat versin.allahım kucağımıza nasip etsin.

iyi geceler kızlar:16:

yazgülüm çok üzüldüm canım yine olur ama pes etmek yok çok sabır isteyen bir süreç çok zor biliyorum ama başka çaresi yok sabırdan başka bebeğini kaybeden bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum bende yarın kontrole ilk kalp atışlarına gidicem saat 4te randevu bakalım ne durumda hayatın zorluklarına şimdiden dayanabiliyormu bebeğim umarım sağlıklı olan bebişler hep öyle gider anneleride hiç üzülmez :16:

günaydınlar..

yazgülüm çok üzüldüm :5: Rabbim sabır versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına meleğini..

kızlar benimde 9:15te randevum kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok gerginim nasıl korkuyorum.. :18:

günaydınlar..

yazgülüm çok üzüldüm :5: Rabbim sabır versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına meleğini..

kızlar benimde 9:15te randevum kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok gerginim nasıl korkuyorum.. :18:

gunaydın canım.kendini de bebısını de strese sokma .işl duyacaksın kalp atıslarını vee cok zevlı.guzel haberlerını beklıyoruzz canım.

günaydınlar..

canım benim allahın izniyle duyacaksın minnoşu

günaydın kızlar:16:

allahım minoşlarmızla iyi haftasonları nasip etsin.......

canım cook gecmıs olsun.ne desem bılemıyorumm.rabbim bebegını cok sevmıs ve cennetine goturdu.uzme kendını .insallah Allahım hayırlı hamılelıkler naip etsin.,kontrolun mu vardı bugun?nasıl anladın peki?

ewet cnm kontrolüm vardı geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk kanamam olduğu için dr sık sık kontrole çağırıyordu dün gittiğim zaman kalp atışları duyulmadı

ewet cnm kontrolüm vardı geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk kanamam olduğu için dr sık sık kontrole çağırıyordu dün gittiğim zaman kalp atışları duyulmadı

çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım sana sağlık versin tez zamanda bebek nasip etsin.

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz çok çok teşekkür ediyorum sizlere o kadar çok bağlanmışım ki dün bunu birkez daha anladım genel aneztezi ile kürtaj oldum ve ayılırken ilk söylediğim şey kadınlar kulübünde arkadaşlarım beni merak eder onlara haber verin demişim :59:
bütün kalbim ve dualarım sizlerle allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz çok çok teşekkür ediyorum sizlere o kadar çok bağlanmışım ki dün bunu birkez daha anladım genel aneztezi ile kürtaj oldum ve ayılırken ilk söylediğim şey kadınlar kulübünde arkadaşlarım beni merak eder onlara haber verin demişim :59:
Bütün kalbim ve dualarım sizlerle allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

:43:inan çok duygulandım şu an.ben de 10 kasım da kürtaj oldum.çok iyi b ir durum değil çok iyi anlıyorum seni.allahım tekrar yaşatmasın

Moralini bozmamaya çalış lütfen,toparlar diye düşün :nazar:
Morale çok ihtiyacı var bebişinin..[/QU
haklısın canım bebiş annenin ruh halinden etkileniyomus.stres yapmamk lazım ama ister istemez moral bozuluyo suan için kananmam kesilmedi ama bebişim ii cok şükür:nazar:kese normale dönebiliyomus

Evet evet ben başka bir topkite okudum bozulan kese 1 hafta sonra falan normale dönebiliyormuş.Bozma moralini sakın:1:

merhaba arkadaşlar;
hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri takip ediyorum sayfayı..
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi:14:
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
beklemek çok zor..
acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?

Selam,
Benim de dün kontrol 7+2'ydi yeni duyduk kalp atışlarını,benim de 1hafta geriden takip ediyor.
Sordum ben de bir problem olurmu,diye ,hayır gayet olası böyle şeyler,demekki rgl olsaymışsın 1 hafta geç olacakmışsın dedi.Geç yumurtlamışım sanırım.
İçini ferah tut.
:1:

yazgulum canım yaa çok çok üzgünüm.allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp meleğini dünyaya getirmeni diliyorum.çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede toparlanırsın

Back