2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben bugün gittim 7+5 benimki çooook derinlerde duydum. ama ultrasonda pıt pıt nasıl yanıp sönüyor :nazar: çok tatlıydı :49::nazar:

canım sesi çok derinlerden duyman doktorunun kullandığı ultrasonun cinsine ve kalitesine de bağlı olabilir. sıkma canını görmüşsün işte ne güzel pıt pıt atışlarını:nazar:

yani duyulmasa da anlarız dimi kalbinin attığını inşallah.ya çok korkuyorum ben.hayırlısıyla duyarız inşallah

Eğer ritmi normalse sesinin az olması önemli değil canım.
Cihazla alakalıdır o.
Zaten doktorun da endişe etme demiş,sıkma canını,üzme bebişini:34:

kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozuk :43: çok zormuş bu çocuk sahibi olmak :43:

Canım bu olabiliyor.
Daha önceden toksoplazmaya bağışıklığı olanlarda da pozitif çıkıyor.
Sıkma canını lütfen..

canım sesi çok derinlerden duyman doktorunun kullandığı ultrasonun cinsine ve kalitesine de bağlı olabilir. sıkma canını görmüşsün işte ne güzel pıt pıt atışlarını:nazar:

yani duyulmasa da anlarız dimi kalbinin attığını inşallah.ya çok korkuyorum ben.hayırlısıyla duyarız inşallah

bir şey olmaz bekle canım benim sabır biraz içini ferah tut

çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. sesi az gelsede pıt pıt yanıp sönüyo olduğunu görmek bile çok güzeldi yaaa :1::nazar: maşallah fındığıma:nazar:

Mymelcim ve berranurcum bizim bebişlerimiz çok yakın kontrollerimizi paylaşalım benimde pazartesi 7 haftalık oluyor o hafta içinde gidicem dr.kontorlüne sizde gidiyorsunuz herhalde paylaşalım:16:

Mymelcim ve berranurcum bizim bebişlerimiz çok yakın kontrollerimizi paylaşalım benimde pazartesi 7 haftalık oluyor o hafta içinde gidicem dr.kontorlüne sizde gidiyorsunuz herhalde paylaşalım:16:

ben de pazartesi gidicem inşallah duyarız bebişlerimizin kalplerini.günlerimiz çok yakın gerçekten:34:

kızlar bugün akşam üzeri kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş :59:

ah bitanem benim Allah bundan sonra hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip edecek inşallah kendine çok dikkat et tatlım :nazar: kıyamam sana Allah senden daha çok sevmiş tatlım bebeğin gerçek bir melek olmuş annesi...inan senin kadar üzgünüm acını paylaşıyorum canım benim en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşa inşallah:nazar:

çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin çok zor ama dua edelim sizin için.Umarım bu günleri çabucak atlatıp tekrar hamile kalırsınız Allah çok büyük herşey onun takdirinde siz de dua edin

canım cook gecmıs olsun.ne desem bılemıyorumm.rabbim bebegını cok sevmıs ve cennetine goturdu.uzme kendını .insallah Allahım hayırlı hamılelıkler naip etsin.,kontrolun mu vardı bugun?nasıl anladın peki?

Back