çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin çok zor ama dua edelim sizin için.Umarım bu günleri çabucak atlatıp tekrar hamile kalırsınız Allah çok büyük herşey onun takdirinde siz de dua edin
Evet arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim şuan elimizden tek gelen bu
kızlar bugün akşam üzeri kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş
allahım nazarlardan saklasın minoşlarımızı.allahım sağlık sıhhat versin.allahım kucağımıza nasip etsin.
iyi geceler kızlar
günaydınlar..
yazgülüm çok üzüldümRabbim sabır versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına meleğini..
kızlar benimde 9:15te randevum kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok gerginim nasıl korkuyorum.. :18:
günaydınlar..
yazgülüm çok üzüldümRabbim sabır versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına meleğini..
kızlar benimde 9:15te randevum kalp atışlarını dinlemeye gidicez çok gerginim nasıl korkuyorum.. :18:
günaydın kızlar
allahım minoşlarmızla iyi haftasonları nasip etsin.......
canım cook gecmıs olsun.ne desem bılemıyorumm.rabbim bebegını cok sevmıs ve cennetine goturdu.uzme kendını .insallah Allahım hayırlı hamılelıkler naip etsin.,kontrolun mu vardı bugun?nasıl anladın peki?
ewet cnm kontrolüm vardı geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk kanamam olduğu için dr sık sık kontrole çağırıyordu dün gittiğim zaman kalp atışları duyulmadı
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz çok çok teşekkür ediyorum sizlere o kadar çok bağlanmışım ki dün bunu birkez daha anladım genel aneztezi ile kürtaj oldum ve ayılırken ilk söylediğim şey kadınlar kulübünde arkadaşlarım beni merak eder onlara haber verin demişim
Bütün kalbim ve dualarım sizlerle allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Moralini bozmamaya çalış lütfen,toparlar diye düşün
Morale çok ihtiyacı var bebişinin..[/QU
haklısın canım bebiş annenin ruh halinden etkileniyomus.stres yapmamk lazım ama ister istemez moral bozuluyo suan için kananmam kesilmedi ama bebişim ii cok şükürkese normale dönebiliyomus
Evet evet ben başka bir topkite okudum bozulan kese 1 hafta sonra falan normale dönebiliyormuş.Bozma moralini sakın
merhaba arkadaşlar;
hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri takip ediyorum sayfayı..
sat 9 aralık fakat dün doktorum kesenin sadece 5 haftalık kadar göründüğünü söyledi
oysa adetim geçeli nerdeyse 20 gün kadar oldu ve 7 haftalık olması gerekiyordu..
2 yaşında bir kızım var ve kızımdan önce yine böyle kalp atışı duymadan yaşadığım bi düşük tecrübem..
beklemek çok zor..
acaba var mı benimle aynı durumu yaşayan ve sonunda kalp atışını duyan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?