2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize kocaman bi maasallah:nazar::nazar::nazar:
büyüyo bebişler...nasılsınız kızlar...inşallah hiç bi problem yoktur...çok heyecanla takip ediyoum sizleri..
kızlar hissediyomusunuz cinsiyetini bebişinizin??
bizimkilerin çoğunun hissetiği oldu...
tabi allah önce sağlık wersin...sonrada gönlünüze göre versin :49:

büyüyo bebişler...nasılsınız kızlar...inşallah hiç bi problem yoktur...çok heyecanla takip ediyoum sizleri..

Teşekkürler:16:
Ben hiç hissetmiyorum sanırım bende gariplik var:44:
Sağlıklı olsun da hiç önemli değil.
Gerçi babamız erkek istiyor içten içe ama:1:

ben kız hissediyorum hayırlısı inşallah

Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.

ah canım benim çok merak ettim seni neyseki birşey yokmuş 1 hafta daha dinlen bakalım herşey çok güzel olacak...:16:

oslemim35 nasıl korkkutmuşlar seni neyseki bir şey yok .geçmiş olsun canım dualarım seninle

kızlar merhaba bugün 7+5 olduk doktor kontrolümüz vardı. gerçi ilk kontrolümden 15 gün sonra gitmiş oldum. pek bi değişiklik yoktu. kalp atışlarını da çooook derinlerden duyduk. doktorum bi aksilik yok herşey yolunda dese de içim huzursuz. baya baya duymam gerekmez miydi ? benim gibi bişey yaşadınız mı merak ediyorum:44:

kızlar merhaba bugün 7+5 olduk doktor kontrolümüz vardı. gerçi ilk kontrolümden 15 gün sonra gitmiş oldum. pek bi değişiklik yoktu. kalp atışlarını da çooook derinlerden duyduk. doktorum bi aksilik yok herşey yolunda dese de içim huzursuz. baya baya duymam gerekmez miydi ? benim gibi bişey yaşadınız mı merak ediyorum:44:[/QUOT

sıkma canını olabilir böyle.bi sonraki dr kontrolünde hem daha büyümüş olarak göreceksin kalp atışı da dah asesli olu merak etme.tadını çıkar sıkma canını....

kızlar merhaba bugün 7+5 olduk doktor kontrolümüz vardı. gerçi ilk kontrolümden 15 gün sonra gitmiş oldum. pek bi değişiklik yoktu. kalp atışlarını da çooook derinlerden duyduk. doktorum bi aksilik yok herşey yolunda dese de içim huzursuz. baya baya duymam gerekmez miydi ? benim gibi bişey yaşadınız mı merak ediyorum:44:[/QUOT

sıkma canını olabilir böyle.bi sonraki dr kontrolünde hem daha büyümüş olarak göreceksin kalp atışı da dah asesli olu merak etme.tadını çıkar sıkma canını....

saol canım inşallah dediğin gibi olur. mart gelmek bilzme artık :60::69:

canım benim ben hala duymadım kalp atışını dah küçük benimki ama sıkmıyorum canımı salı günü dr gidecem.bakalım duyacakmıyız.herşeyin hayırlısı sıkma tatlı canını herşey yolunda

ya bizimde küçük aslında ama ne bileyim pazar günü 8 haftalık olcaz yani bu demek oluyor ki 2 aylık. ama çok derinden duyduk sesini ondan biraz kafam takık :44:

kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozuk :43: çok zormuş bu çocuk sahibi olmak :43:

kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozuk :43: çok zormuş bu çocuk sahibi olmak :43:

canım üzülme ama bak sonra bebişin de üzülür :70: doktorun mutlaka bi çaresini bulur sorunu düzeltir. sıkılma lütfen

selam kızlar herkes iyidir umarım benim bugün kasıklarımda daha doğrusu çatı kemiğimde batma uyuşma gibi ağrılar böyle bişi yaşayan oldumu hiç çok tedirgin oldum :((

merhaba kızlar ben pazartesi kontrole gidicem.7+0 olcak.kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce???:44:

Back