valla canım ben bugün gittim 7+5 benimki çooook derinlerde duydum. ama ultrasonda pıt pıt nasıl yanıp sönüyorçok tatlıydı
valla canım ben bugün gittim 7+5 benimki çooook derinlerde duydum. ama ultrasonda pıt pıt nasıl yanıp sönüyorçok tatlıydı
ya bizimde küçük aslında ama ne bileyim pazar günü 8 haftalık olcaz yani bu demek oluyor ki 2 aylık. ama çok derinden duyduk sesini ondan biraz kafam takık :44:
bir şey olmaz bekle canım benim sabır biraz içini ferah tut
yani duyulmasa da anlarız dimi kalbinin attığını inşallah.ya çok korkuyorum ben.hayırlısıyla duyarız inşallah
kızlar Toxoplasma Antikoru IgM pozitif çıkmış.. araştırdığıma göre şuan bu enfeksiyonu geçiriyomuşum çook moralim bozukçok zormuş bu çocuk sahibi olmak
canım sesi çok derinlerden duyman doktorunun kullandığı ultrasonun cinsine ve kalitesine de bağlı olabilir. sıkma canını görmüşsün işte ne güzel pıt pıt atışlarını
yani duyulmasa da anlarız dimi kalbinin attığını inşallah.ya çok korkuyorum ben.hayırlısıyla duyarız inşallah
çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. sesi az gelsede pıt pıt yanıp sönüyo olduğunu görmek bile çok güzeldi yaaamaşallah fındığıma
Mymelcim ve berranurcum bizim bebişlerimiz çok yakın kontrollerimizi paylaşalım benimde pazartesi 7 haftalık oluyor o hafta içinde gidicem dr.kontorlüne sizde gidiyorsunuz herhalde paylaşalım
Canım bu olabiliyor.
Daha önceden toksoplazmaya bağışıklığı olanlarda da pozitif çıkıyor.
Sıkma canını lütfen..
esracım önümüzdeki hafta sana kalp atışlarını duyduğumu söylücem inşallahdua et benim içinde
Mymelcim ve berranurcum bizim bebişlerimiz çok yakın kontrollerimizi paylaşalım benimde pazartesi 7 haftalık oluyor o hafta içinde gidicem dr.kontorlüne sizde gidiyorsunuz herhalde paylaşalım
canım salı günü gidecem dr.kalp atışını dinledin mi sen
ben de pazartesi gidicem inşallah duyarız bebişlerimizin kalplerini.günlerimiz çok yakın gerçekten
canım salı günü gidecem dr.kalp atışını dinledin mi sen
yok daha dinlemedik canım bende o günlerde gidicemdinlicez inşallah
evet öyle olacak inşallah Allah nasip ederse:81: birbirimizi takip edelim inşallah hepimiz duyucaz minik kalplerinin atışlarını kızlar meleklerimiz Allaha emanetaaa evet yakınız aynıyız.aynı zamanda doğumlar galiba.
kızlar bugün akşam üzeri kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?