insallah bu 1 haftada hersey düzelir gecmis olsun cok.[/QUOT
inşallah canım ya keyfini süreyiim artık bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah bu 1 haftada hersey düzelir gecmis olsun cok.[/QUOT
inşallah canım ya keyfini süreyiim artık bende
Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.cok kötüydümm
yap hayatım çok güzel oluyor şöyle limonlu limonlu....
bende çorba gib içerim suyunu birde karabiber ekleyin çokk daha lezzetli oluyo hem kış aylarında koruyucu şimdiden kilo almaya başladım ben galiba popom büyümüş sanki psikolojik mi anlamadım![]()
Slm kislar okuyamadm cok ilerlemissiniz.telden girdim hbr wereyim diye.dun gece burda son yazimdan snr acillik oldum.kendi dr aradim tansiyon olctur 14.9 sa ara fln dedi.icimiz rahat etmedi kadin dogum hastanesi acile gittik.alttan ultrasonla bakti.kese var bebek yok kurtas olabilirsin yakinda dedi mi o da.sbha kdr agla agla uyuyamadm dr randevum wardi gittim bebek nokta halinde cook kucuk daha kalp atisida var gibi dedi igne vurduu..ilaclara devam ve 1hafta sadece tuvalete gidecegimm yemegi bile yatakta yiyecekmisim 1hafta daha ya:-(( ama en azindan bebis iyi.cok canimi siktilar gece ya.
ben de alıyorum canım, önemli değil ya alalım biraz da napalım.
alalım tabi bebek mi göbek mi espirisi yapamazlar nasılsabebek bebek deriz
şaka bir yana da yerken iyide sonrasında çok rahatsız oluyom her defasında az yiyim diyorum olmuyo![]()
Ahh şu iştah sorununu ben de çözebilsem..
Zorla yemek yemekten bıktım
İştahlı iştahlı yemek yemeyi özledim ya![]()
Canım ben de seni merak ediyordum.
Geçmiş olsun,hadi bu haftayı da atlatacaksın inşallah..
Albenden de o kadar. bende son mesajimda bunu demek istemistim.
kızlarr hep mi öyleydi yani hafta olarak sizden daha küçük ya benim ki ? işahım böle devam ederse 30 kilo alırım kesin![]()
dünden beri bende ağlamkatan bittiim canım inşallah bende senin gibi bebişimiayy canım benzerini bende yaşadım için rahatlasın diye yazıyorum ilk öğrendiğim gün yani çift çzigiyi gördüğüm gün koşa koşa dr ye gittim hemen keseyi gördü çok iiyi haftasıyla uyumlu dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı yine çokk iyi dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi bu kadar sık çağırmasının sebebi öncesinde düşük yapmıştım ben biraz paniktim drde hassas davranıyodu neyse bir hafta sonu cuma günü ilk kez eşimde geldi bir sevinçle kadın ultrasona bakıyo suratıma bakıyo bayılacaktım nerdeyse sorun mu var dedim yok aama falan eşim sinir oldu ne var dedi yaa kese var bebek bulamıyorum dedi beynimden kaynar sular döküldü ama kesin bişi söyleyemem dedi iki gün sonra tekar gelin dedi o iki günü anlatamam sana ağladım üzüldüm eşim bile ağladı iki gün sonra ultrasonda şükür kesede bebekte vardı kıpır kıpır kalbının atısı görduk duymasakta geç döllenme olduğu için bir hafta küçükmüş sadece yani sat e göre çok yazdım galiba ama için rahat olsun canım üzülme sakın malesef dr ler böyle
kızlarr hep mi öyleydi yani hafta olarak sizden daha küçük ya benim ki ? işahım böle devam ederse 30 kilo alırım kesin![]()
Vallaha benim istahım kesik 6. haftadan beri. Bence güzel olan seninki, istemeden yemek yemek cok kotu birsey, sen kilo alsan da nolcak ki, keyfin yerinde olsun, miden bulanmasın bunlar cok buyuk nimetler canım, kıymetini bil.
dünden beri bende ağlamkatan bittiim canım inşallah bende senin gibi bebişimi
n kalp atışını göreyiim rahat edeyim. yatmaktan sıkıldım ama ona birşey olmasın yeter ki..
Benim de 6.haftadan beri böyle.
Çok kötü bir şey
Hiçbir şey yemek istemiyorum,hiç..
bende 6.haftayı atlatırım böyle inşallah evet miğdem alabiliyorken yemeliyim isyan etmek yok :))
inşallah canım stres çok önemli güzel haberler alıcam diye düşün sürekli dularım seninle
çokk zor canım yaa inşallah kısa sürede geçersürekli aşerirsin
![]()
dünden beri bende ağlamkatan bittiim canım inşallah bende senin gibi bebişimi
n kalp atışını göreyiim rahat edeyim. yatmaktan sıkıldım ama ona birşey olmasın yeter ki..
haklısın canımmm inşallah iyi olacak herşeyyy sağolasıncanım çok sıkılmışsın belli ama lütfen rahat olmaya çalış ki rahim duvarın kasılıp durmasın, bebişin de rahat etsin..
yat dinlen, ben dahil bir çok arkadaş benzer sebeplerle progestan ya da iğne kullanıyoruz ve faydasını da görüyoruz.
kendini yormayacağın gibi zihnini de yorma, iyi düşün iyi olsun.