ama bende gelinden yana kayınvalideyim![]()
ooo süpersınız sız yaa bende boyle gelın ısterım boyle gelın anası ısterımmm aaa senın kıızn sahıbı warmıydıkı canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bende gelinden yana kayınvalideyim![]()
kaynanalar damatlarını severlermişşşş
temem öle yapsın ay ne güzel bak oğlum yapar tabi diyeceğine taktik veren bir kaynana![]()
ooo süpersınız sız yaa bende boyle gelın ısterım boyle gelın anası ısterımmm aaa senın kıızn sahıbı warmıydıkı canımm![]()
yok şimdilik canım ama abi unsurumuz var ama sahile kalmış sahil ayarlarsa oğlumu belkim izin çıkar![]()
sahilllllllllllllllllllllllllll semihimi ayarla be guzelım duruyaaa lutfennn balımmmm
doğaç kıskanç bir abi kızkardeşini vemiorki kimselere biraz huyuna gitmeli henüz erkennn![]()
ewet döktum cnm cıktı cok sukur walla ınsan sınırlensede kızamıyo kı oyle bı bakıyokı bana gelde kız
haklısın ttalım...nasılsın bu arada hastamı oldun sen
özgeeeeee:80::80::80::80::80:
baska kız kaldı yaaa neyse beklerızz artık napalımm![]()
şimdiden öpeni döverim diyor![]()
ama sahili aldatmıyor babası dedi hadi oğlum avmye gidelim kızları öpelim dedi olmaz öpmem dedi normalde çok öperdi ama nolduysa duruldu![]()
ya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesindenderi biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı
ay yerim ben onu yaa çok tatlı bu doğaç çook maşallah yavrum yaa![]()
bende de oluyo canım hamilelikten oluyormuş endişelenme
tamamen hamileliğe bağlı cnmmya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesindenderi biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı
şimdiden öpeni döverim diyor![]()
ama sahili aldatmıyor babası dedi hadi oğlum avmye gidelim kızları öpelim dedi olmaz öpmem dedi normalde çok öperdi ama nolduysa duruldu![]()
canım bnmmm sahill doğsun hepsini bir yayladaya götürcem ben
nasılda biliyosun başka avm olmadığını![]()
evet ama neden yokki yahuuuuu deliriciimmmmmm burda sokak başına avm düşmeye başladı balıkesirede bir tane daha alışveriş merkezi süper olur daha ortalarda biryere gerçi ortada da milli kuvvetler var güzel orası