• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesinden:43::43:deri biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı

ya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesinden:43::43:deri biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı

bende de oluyo canım hamilelikten oluyormuş endişelenme

tamamen hamileliğe bağlı cnmm
şimdiden öpeni döverim diyor:9:

ama sahili aldatmıyor babası dedi hadi oğlum avmye gidelim kızları öpelim dedi olmaz öpmem dedi normalde çok öperdi ama nolduysa duruldu :60:

canım bnmmm sahill doğsun hepsini bir yayladaya götürcem ben

ben kaçar kızlar zaten çokda duramadım yorgunum...
uzaklardan bises beni çağırıyo kocam olsa gerek:86::86:
bakıyım ne oldu yine... sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum:16::16:

evet ama neden yokki yahuuuuu deliriciimmmmmm burda sokak başına avm düşmeye başladı balıkesirede bir tane daha alışveriş merkezi süper olur daha ortalarda biryere gerçi ortada da milli kuvvetler var güzel orası

otel basri var ya devlet hastanesinin oraya çok büyük avm yapılıyomuş bakalım nasıl olacak biz gitmeden burdan bitermiki doğaça diyoruz hadi parka başka yer yok çocuk için anne arkadaşlarıma top atmıdam güsel oynucam diyor top havuzu var orda kışın hep orda oynadı başka yer bilmiyor yok çünkü norma parka oğlum diyorum kalıyor bi :9:

Back