herkese iyi geceler
otel basri var ya devlet hastanesinin oraya çok büyük avm yapılıyomuş bakalım nasıl olacak biz gitmeden burdan bitermiki doğaça diyoruz hadi parka başka yer yok çocuk için anne arkadaşlarıma top atmıdam güsel oynucam diyor top havuzu var orda kışın hep orda oynadı başka yer bilmiyor yok çünkü norma parka oğlum diyorum kalıyor bi
ya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesindenderi biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı
esra cnm günaydın nasılsın?
günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın?
iyiyim cnm uyku tutmadı bnde bi bakıyım dedim kim var kim yok?
ben işteyim hava kapalı soğuk kimseler yok sabah sabah herkes uyuyomu çalışan annelerde gelmedi daha:26:
Allah kolaylık versin cnm çalışmak bi açıdan çok ii bi açıdan zor
daha kimsecikler yok?
günaydın kızlar,
hepimize iyi gün olsun....
otelbasriyimi yıkacaklar anlamadım ama sende çıktın neyse konuşuruz sonra öptüm doğaçıda duruyudaa
Günaydın canım, bir çalışan hamileden daha günaydın. Hava yine yagmurlu ıslak vıcık vıcık. Allahın gücüne gitmesin ama artık bahar gelsin yaaaa.
Günaydın canım sana daaaa.
sanada günaydın cnm senin biliyorum çalıştığını en güzel mimarımız
Allah kolaylık versin cnm çalışmak bi açıdan çok ii bi açıdan zor
daha kimsecikler yok?
adana havasıyla aynıyım bu sabah. kapalı yağmurludün gece hiç uyumadım. çok dişim ağrıyoooo. günde 1,5 litre süt içip ayranı yoğurdu peyniride eksik etmiyorum. nerden çıktı bu diş ağrısı yaaaa
adana havasıyla aynıyım bu sabah. kapalı yağmurludün gece hiç uyumadım. çok dişim ağrıyoooo. günde 1,5 litre süt içip ayranı yoğurdu peyniride eksik etmiyorum. nerden çıktı bu diş ağrısı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?