2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bişi çıkmadı canım herşeyim normal çıktı sakın dertlenme ben dertlendim üksek die kanamam başladı
LİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .
kan akışı daha çok oluyomuş bide suyumuz 3 saate bir yenileniyomuş solda atarsan su gerektiği kadar geliyomuş
bebege giden damarlar sola ytınca daha acık oluyor canımi sanırım ondan.
evet
ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana

bende ondan alıcam ilk etapta ama kaka yapınca ben hep yıkadım kızımın poposunu ine öle yapıcam cişli bez içinde pamukla su yapardım hep

Yenidoğan döneminde dikkatli ve uygun bir cilt bakımı cilt ile ilgili riskleri en aza indirir. Yenidoğanın cildinde gerek temizleyici, gerekse koruyucu amaçla kullanılacak olan ürünlerin irritan olmaması, paraben, alkol, parfüm, SLS ( Sodyum Lauryl Sülfat ), SLES ( Sodyum Laureth Sülfat ) ve boya içermemesine özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir

Yenidoğan banyosunda amaç, ölü deri maddelerinin çıkarılması ve cildin gözlemlenmesidir. Eğer uygun şekilde yapılmaz ise, yenidoğanda fizyolojik ve davranışsal sorunlara neden olabilir. Önerilen uygulama; Cilt pH'ının etkisini ve cilt hassasiyet riskini azaltmak için pH'ı 7 ( nötr pH ) olan, boya, parfüm, tahriş edici özelliğinden dolayı SLS ve kanserojen özelliğinden dolayı SLES içermeyen şampuan kullanılmalıdır. Banyo sıklığı haftada 2-3 kez olmalıdır.

Pişik oluşumunu önlemek için, bez bölgesi kuru tutulmalı ve bölgenin cilt pH'ının asidik olması sağlanmalıdır. Cilt kuru tutularak irritasyon ve pH değişiklikleri en aza indirilmelidir. Bunun için alt temizliği saflaştırılmış su ve doğal pamuk ile ya da yenidoğan bebekler için özel olarak geliştirilmiş tahriş etmeyen, paraben, alkol, boya, parfüm, asit ve sentetik lif içermeyen ıslak pamuk mendil ile yapılmalıdır. Yenidoğan bebek cildi daha çok nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Bu nedenle bebeğinizin cildi takip edilmeli ve gerektiğinde nemlendirilmelidir. Ayrıca her bez değişiminden sonra çinko oksit içeren, bariyer özelliği olan pişik kremleri kullanılmalıdır

ewet cok dıkkat gerektıren bı durum ..senın 2. bebgınmı canım

ayyy kızlar bebeğimi banyo yaptırdığımı düşündüm de mis gibi sonra sıkı sıkı sarıldığımı...... ayyy pamuk gibi olur heralde yerim ben onun poposunuuuuuuuuuuuu

ne güzelll, benim yerime de sevin bebeğinizi :-(( kulağa hoş geliyo ama anlamı tam olarak ne canım???

TOPRAK;1. yerkabuğunun canlılara yaşama ortamı sağlayan yüzey bölümü. 2. ülke, memleket. 3. İşlenmiş arazi.
ÇAĞIN; 1. Yıldırım 2. Şimşek.

bütün ürünleri sebamed almanızı önerrim kızlar

ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana

bende unibabay ıslak mendillerinden alıcam bi kısmını...,ilk aylarda daha bi hassas olacak bebişler...
ya bu pişik kremleri faydalı olur mu acaba yoksa eczaneden adam gibi bişii mi almak lazım. her defasındada sürün diyorlar kremi mutlaka...

tuğba canım çok sevindim her şey yolunda süper anneciğinde bol bol dinlen
elmacım isme bayıldım bizim hala ismimiz belli değil
feyruka canım hala mı düzelmedi keşke dinlenseydin.geçmiş olsun
karanfilim uyuyordum hızlı bir şekilde geçmişide okudum iyiyim saol sen nasılsın?

bütün ürünleri sebamed almanızı önerrim kızlar

ablam da sebamed öneriyor. bu arada ablam kimyager ve kendisi de şampuan üretiyo, ayrıca dalinin içinde bi madde olduğunu sölemişti yenidoğana uygun değilmiş. ben de ona uni baby nin şampuanını inceleteceğim bana güvenilir gibi geldi onay gelmezse sebamed ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…