- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
hmm cagın toprak hos gelıyo kulaga canımm begndım sence semih ismi nasıl
Evet karşılaşamıyoruz iyiyim canım idare ediyoruz.
Ev+iş+çocuk+koca+hamişlik geçinip gidiyoruz
Sağol canım Semih te güzel bir isim :81:
hiç bişi çıkmadı canım herşeyim normal çıktı sakın dertlenme ben dertlendim üksek die kanamam başladıcanım benim risk 1/129 çıktı. Doktor testi tekrar yaptırdı ve ayrıntılı ultrasonda dikkatli bakmamız lazım dedi. Sen ayrıntılı ultrasona gir din mi? internetten baktım afp nin yüksek çıkması omurganın tam kapanmaması durumunda oluyomuş. Ayrıca tabi bir sürü kötü şey yazıyo. ama ayrıntılı ultrasonda doktorun çok iyi bakması şart diye yazıyo hepsinde... bir anormallik varsa görsün diye...
kan akışı daha çok oluyomuş bide suyumuz 3 saate bir yenileniyomuş solda atarsan su gerektiği kadar geliyomuşLİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .
evetbebege giden damarlar sola ytınca daha acık oluyor canımi sanırım ondan.
ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana
Yenidoğan döneminde dikkatli ve uygun bir cilt bakımı cilt ile ilgili riskleri en aza indirir. Yenidoğanın cildinde gerek temizleyici, gerekse koruyucu amaçla kullanılacak olan ürünlerin irritan olmaması, paraben, alkol, parfüm, SLS ( Sodyum Lauryl Sülfat ), SLES ( Sodyum Laureth Sülfat ) ve boya içermemesine özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir
ne güzelll, benim yerime de sevin bebeğinizi :-(( kulağa hoş geliyo ama anlamı tam olarak ne canım???
Yenidoğan banyosunda amaç, ölü deri maddelerinin çıkarılması ve cildin gözlemlenmesidir. Eğer uygun şekilde yapılmaz ise, yenidoğanda fizyolojik ve davranışsal sorunlara neden olabilir. Önerilen uygulama; Cilt pH'ının etkisini ve cilt hassasiyet riskini azaltmak için pH'ı 7 ( nötr pH ) olan, boya, parfüm, tahriş edici özelliğinden dolayı SLS ve kanserojen özelliğinden dolayı SLES içermeyen şampuan kullanılmalıdır. Banyo sıklığı haftada 2-3 kez olmalıdır.
ewet cok dıkkat gerektıren bı durum ..senın 2. bebgınmı canım
ayyy kızlar bebeğimi banyo yaptırdığımı düşündüm de mis gibi sonra sıkı sıkı sarıldığımı...... ayyy pamuk gibi olur heralde yerim ben onun poposunuuuuuuuuuuuu
ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana
hayır ilk olacak inşallah)) internetten bulduğum bilgilerdi bunlar
TOPRAK;1. yerkabuğunun canlılara yaşama ortamı sağlayan yüzey bölümü. 2. ülke, memleket. 3. İşlenmiş arazi.
ÇAĞIN; 1. Yıldırım 2. Şimşek.
walla miss misss ...fakat ben o minick bacaklrı nasıl tutupta temızlıcem cok duusnuyrm yaa:44::44:
bütün ürünleri sebamed almanızı önerrim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?