• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mevzey ces1234+ elmakurdumusun rumuz17 mymel sevbor lithium84 lila5 yezi

günaydın güzel anneler, yağmurlu bir gebze sabahından merhaba,
nasılsınız?:21:

Bence bir tane park yatak almalısın tabi diğer kızlarda fikir yürütebilir.

canım park yatak baktım büyük geldi çok gözüme.beşik de büyük o da büyük ben hani bebek çok sallanmak isterse diye ufak bir beşik alayım demiştim ama bu sefer de sallanarak uyumaya alışırsa ahşap beşiğine yatırmam zor olur

mevzey ces1234+ elmakurdumusun rumuz17 mymel sevbor lithium84 lila5 yezi

günaydın güzel anneler, yağmurlu bir gebze sabahından merhaba,
nasılsınız?:21:

yağmurlu izmirden de sana günaydın canım.iyiyiz sen de iyisindir inşallah.

Günaydın kızlar nasılsınız ???ben ii değilim dün akşam kızımdan ayrıldım 1 saat likyolu ağlayarak geldim booynumda tutuldu geçende pazarda tutulmuştu anlamadım pazarın uğursuzluğunu inş. annemler işi çabuk bitiride kzıma kavuşurum çok zormuş minik yavrumu bırakmak bugün havada tuz biber oldu sanki kara kış

dün ablamla çarşıya gittik. Fantop Diye bi bebek mağazası açılmış. Anaaaaaaaaaam 3 katlı filan..
1 polar battaniye, 1 tüylğ battaniyelerden, 1 banyo havlusu, 1 patik, 1 çorap, doğduğunda giydirilecek takım,1 tırnak makası aldık.Hepside çok kaliteliydi , çok beğendik. İndirimde vardı 92,00 TL tuttu. Teyzesi yine kıyamadı 20,00 tlsini ödedi.72 T ye almış oldum.. :9:

ee teyze anne yarısı kzzımın teyzeleri cemreye alıyolar hala ufalığı unutuyoz abla diyolar aaklımıza gelmio ama hele bir doğsun ayırmayız hiç diyolar yeğen sevgisi çok farklı derler umarım bende tadarım bende civilden bişiler aldım körfezden birde adeseden civilde çok güzel kazaklar hırkalar vardı ufaklığa 2 kazak bir hırka çıtçıtlı bady aldım birde hastane çıkışı onu adesden aldım pembe doktor 1 ay bekle dedi ama banane benim kzım olcak ben biliyorum diiyerek aldım aynı şeyleri yaşamak çok güzel kızlar cemrede ertelediğim sonra alırım dediğim herşeyi alıcam sonra hiç birini alamadım lazım deeğilken aldım bu sefer doğumdan sonra babayı çarşı çarşı dolaştırmak yok inş. küvet ve file aldım cemrennkinin üstüne basıp kırdıydımda:51:ayy çenem düştüüüü

günaydın güzel annişler nasılsınız güzel bir hafta diliyorum ama havalar insanın ruhunu sıkıyor yahu ne zaman bahar gelcek güneş göörücez

bursaya annemin anına geldim şuanda köydeim hava güneşli karşımda bütün meyve ağaçları ve çiçekleri azıcık içiniz açılsın hamişler bu arada cumartesi dr gittik oğlum 340 gram olmuş suyum normal eşi ukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını tam kapamıştı ama artık yukarı doğru çıkmaa başlamış yat dedi dinlen dedi korkutma bizi dedi 7 hafta daha sık dişini 7 hAFta sonra erken doğsada aşatırız dedi çantanı hazırla dedi 7 aya göre ama eyer dinlenirsen erken doğurmazsın dedi çok mutluyum çook

bu arada adımı batu ada batuğ olucak benim adıma uumlu olsun istedi babası benim adımda tuğba ama ben ğ olmasın dedim sizce hangisi güzel

Back
X