vaybee fiyata bak burda öle kafama göre yaptırayım oda olsun bilmemne derken 3000 den kapı açıorlar ben oyuncak sandıklarınıda çok seviorum elvin onuda al derim yayıntınıda toplar şıkta oluor buarada yine yeşil diyip benii bnden aldınBiz dün sitelere gittik kızlar, Beliz'e oda baktık. 1.600e falan çok şık odalar var. Onları gördükten sonra Çilek'in odası falan öylesine dandik geliyor ki kızlar. İstediğiniz renk de yapıyorlar, hatta istediğiniz modeli de oluşturabiliyosunuz, yatağı şu takımdan, dolabı bu takımdan olsun diyebiliyosunuz. Çok içimize sinen bi takım bulduk. Şifonyerinde ve dolabında camlı kapaklar var, kapakların içinden de yeşil tül görünüyor. Kendisi krem takımın.
Hep göbekli hamileler geziyodu, iyi oldu şimdiden gezip karar verdiğimiz, alma vakti gelince elimizle koymuş gibi gidip sipariş veririz.
geç gelecekti ama baktım 8de gelmiş çok mutlu etti beniii yapışık geziordum sizinle yapışırken bile ama yorun diye diğer koltuğa geçtiaferim hepiniz burdasınız yedik geldik.. Meliis Yasin evde mi?geç gelcek bugün diyodun..
herkess beni seviyiiiiiiiiiiiiAy topikteki kadro süper oldu yahu, tüm sevdiklerim burdaaaaaaaa:79:
geçmişe gözatıyordumda agdb nickli biri var avatarında ulrtrason görüntüsünde araba kullanıyormuş gibi bir bebek var şimdi bizim elvin bunun taklidinide yapmasın belize talimat veriyormuş:)hadi kızım bas gaza
hoşgeldin kuzummmm yarın çok yorma kendini yavaş yavaş yappherkese iyi akşamlar diliyyorum kızlar.....
bi selam atayım dedim.yol yorgumluğu var.çok şükür saat 6 da evimdeydim.özlemişim evimi.
kaç gündür giremedim nete.umarım herkesler iyidir.sizleri özledim.
geçmişe dalma meloşummmmmmmm gerek yookkkk bişi olsa valla hemen msj atardım sanakızlar merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
evet hemde 8 yıl önceden:)şimdi benim kayınbaba 8 yıl önce istanbuldayken bir anneyi ogluna seslenirken duyuyor ve isimden çok etkileniyor diyorki oglumun oglu olursa ve gelinimde izin verirse bu ismi koyucam kimseye isimi söylemiyor görümcelerim hadi sana bişey olursa söyle bari biz koyalım desede bekliyor velhasıl oglumun adı BURÇ
melis ve damlada begenmiş sevindiiim
süperiz desem yalan olmaz
kımıl kımıl
ay tatlım ağrılarımı bile unuttum
siz nasılsınız
hemde çook beğendim been
oohh maşallah kuzuyabende elvine göbeğimin videosunu yollıcam dışarıdan belli oluyo diyorum ya tekmeler..tatlı yedim bekliyorum tepikleri inadına sakinliğini koruyor göbeğim açık,tel elimde kaldı onu çekicem diye
benim mesajımı kimse görmedi mi?darılıorum ama... neden kimse cevap vermio bana ?:84:
benim mesajımı kimse görmedi mi?darılıorum ama... neden kimse cevap vermio bana ?:84:
ben de hissedemiyorum bugün 1günde devr-i alem yaptırdım turist oldu bebişim ama tepki vermedi gene de.hem de doğum günüm.bekledim hareketini.ama ıııııı yok
sağolasın canım.bazı arkadaşlar daha 15 haftalıkken falan hissediyoruz deyince bende mi bi anormallik var dedim.ben birazda kiloluyum .kilolular daha geç hissederler diolar doğrumu bilgin var mı.söylemesi ayıp 82 kg olmuşumda:78:darılma darılmaaa bak dikkat et konuşanların çoğu 20. haftalarının içinde ya da bitirmiş
bendede göbeğimde bir şişiklik oluor sertleşerek öle bir belirti var sahildir diye yoruyorum buarada bazen göbek deliğimin altında bazende yanına oluor üstündede olabilir sert bir şekilde şişlik
dr umda evet kesesidir hareketleri 300 gramdan önce net anlayamazsın ama o bebeğin dedi bana
okuma hiçbişi yokkkbişeyler ye hemen sallar bi tane canım yaaa
melis olmadı dimi bişey okumayım mı
ben zaten değişikve modern isimleri seviorum selma anlamışsındır ve cidden hiç beklemiordum böle bir isim aferin adama yaabegenmiş olmanıza çok sevindim kızlar hikayeyi herkez biliyorda ben ismi neden sonra söylememişim ki gerçi kayınbabamda supriz olsun diye geç söylemişti
özge daha iyi eşi ile konuşmuşlar içim hala kırgın ama yinede konuşuor olmak bile iyi geldi dedi hatta bugün eşi işte diye sıkılıorduözge nasıl kızlar haberi olan var mı
ben de hissedemiyorum bugün 1günde devr-i alem yaptırdım turist oldu bebişim ama tepki vermedi gene de.hem de doğum günüm.bekledim hareketini.ama ıııııı yok
doğumgünün kutlu olsun tatlımm
nice yıllara
okuma hiçbişi yokkk
ben zaten değişikve modern isimleri seviorum selma anlamışsındır ve cidden hiç beklemiordum böle bir isim aferin adama yaa
özge daha iyi eşi ile konuşmuşlar içim hala kırgın ama yinede konuşuor olmak bile iyi geldi dedi hatta bugün eşi işte diye sıkılıordu
aaa nice mutlu güzelll yaşların olsunnn bebişinlee birlikteee ve tabi tüm sevdiklerinleeee
doğum günün kutlu olsun canım.kimisi ilk bebeği olmasına rağmen hissediyorum falan dio.ama nette 22. haftayı bulabilir hissetmek die yazıo ama hissetmek istiyorum artık.
dr.1,5 ayda bir çağırmaya başladı.harekette hissetmeyince acaba terslik mi var die içim içimi yiyor..
Süper isim ya, Selmaaaaaa. Ben de yıllar yıllar önce bi anneyi kızına seslenirken duydum "Derin" diyordu, ilk kez duyuyordum çok güzel geldi ve kızımın adını koycam dedim kimselere de söylemedim, kimse koymasın diye ama gel gör ki şimdi çok fazla Derin var ve dahası benim patronn torununun adı, yalakalık gibi olcak diye vazgeçtim... Belizim daha güzel hemmelis ve damlada begenmiş sevindiiim
vaybee fiyata bak burda öle kafama göre yaptırayım oda olsun bilmemne derken 3000 den kapı açıorlar ben oyuncak sandıklarınıda çok seviorum elvin onuda al derim yayıntınıda toplar şıkta oluor buarada yine yeşil diyip benii bnden aldın
çikolata yada tatlı şeyler enerji veromuş hareketleri hızlanıomuş.senin kilo durumun nasıl ben 74 kg kaldığımda şimdi 82 kg.sende durumlar nasıl?teşekkür ederim doktorun aralıklı çağırması durumların iyi olduğunu gösteriyor bence.ilk zamanlarda ben haftada 2 bile gitmek zorunda kaldım.şimdi 1 ayım oldu gitmeyeli.cumayı bekliyorum kontrol için.hem cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah.bütün gün hediye olarak bebeğimden hareket bekledim ama sanırım o yorgunluktan beni dürtecek halde olamadı.
çikolata yada tatlı şeyler enerji veromuş hareketleri hızlanıomuş.senin kilo durumun nasıl ben 74 kg kaldığımda şimdi 82 kg.sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?