Çok sevdiğim iki isim, çok zevklisiniz...
Ben de şimdi ara ara bakıyorum idrar testime, ordan seviyorum bebişimi, ilk işareti kızımın diye:9:
Ay çıktım çıktım şimdi yuppidikkkk! Bu laf kimindi yahu? Yuppidik lafı? Bana takıldı kaldı bu
Melis bişeyler yemeye başladı, herkesin bayramı oldu yahu, Melis sen bizim herşeyimiz olmuşsun
hoşgeldin nesliii şimdi sen eşine kavuştun yaniii hadi bakalım kızında alerjisi geçmiştir keyfin yerinde yani dünürüm o degilde en kötü havalarda geldin ya bugün hava harikaydıı
bizimki mışıl mışıl uyudu bugün
selam canım hoşbulduk.ay evet eşime daha tam kavuşamadım sadece karşıladı bizi eve bıraktı geri işe gitti.birazdan gelir daha o.ay nası özlemişim kıızzzzllar kocişimi ya sormayın.ay kurban olurum ona ben yaa.çocukta düzelir artık alerji felan kalmaz.ama ben öksüryorum.havalarda sorma selmacım nası kazık attı bana ya.sinir oldum.bugünde manyak bi sıcaklık vardı.neyse hayırlısı tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten.kısmetse.ramazana kadar bikaç kere giderim beelki.
ee dünür damadım nasıl ?
amanda aman eşinide çok özlemiş nesli Allah başka ayrılıklar yaşatmasın canım..gel tabi yaa bu defa buluşturalım bizimkileri uzun çarşıyıda gezeriz..damadın iyi çok şükür gün geçtikçe büyüyoruz
Selmacım, senin bebişiin ismi belli miydi?
kızlar yarın görüşürüz artık.ok.öptüm hepinizi
Çıkmazsııııııın, dalmaaaaaageçmişe bi dalayım
Eveeet, bunu hatırlıyorum ama ismi söylememiştin galiba. Süper, çok beğendimmmmmmmm:69:evet hemde 8 yıl önceden:)şimdi benim kayınbaba 8 yıl önce istanbuldayken bir anneyi ogluna seslenirken duyuyor ve isimden çok etkileniyor diyorki oglumun oglu olursa ve gelinimde izin verirse bu ismi koyucam kimseye isimi söylemiyor görümcelerim hadi sana bişey olursa söyle bari biz koyalım desede bekliyor velhasıl oglumun adı BURÇ
kızlar merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
oleeeey meloşa geldi akşam ekibi tamam
hem okuyup hem yazarım elvincimÇıkmazsııııııın, dalmaaaaaa
Eveeet, bunu hatırlıyorum ama ismi söylememiştin galiba. Süper, çok beğendimmmmmmmm:69:
oleeeey meloşa geldi akşam ekibi tamam
hem okuyup hem yazarım elvincim
nabersiniz kızlarrr özledim siziiiii
Çıkmazsııııııın, dalmaaaaaa
Eveeet, bunu hatırlıyorum ama ismi söylememiştin galiba. Süper, çok beğendimmmmmmmm:69:
evet hemde 8 yıl önceden:)şimdi benim kayınbaba 8 yıl önce istanbuldayken bir anneyi ogluna seslenirken duyuyor ve isimden çok etkileniyor diyorki oglumun oglu olursa ve gelinimde izin verirse bu ismi koyucam kimseye isimi söylemiyor görümcelerim hadi sana bişey olursa söyle bari biz koyalım desede bekliyor velhasıl oglumun adı BURÇ
aa asıl biz özledik canım biz iyiyiz sen nasılsın, oğluş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?