• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevdiğim iki isim, çok zevklisiniz...
Ben de şimdi ara ara bakıyorum idrar testime, ordan seviyorum bebişimi, ilk işareti kızımın diye:9::9::9:

Ay çıktım çıktım şimdi yuppidikkkk! Bu laf kimindi yahu? Yuppidik lafı? Bana takıldı kaldı bu:9:

Melis bişeyler yemeye başladı, herkesin bayramı oldu yahu, Melis sen bizim herşeyimiz olmuşsun:64::64::64::1::1:

Tesekkur ederim. DAha degistirmezsek :)

hoşgeldin nesliii şimdi sen eşine kavuştun yaniii hadi bakalım kızında alerjisi geçmiştir keyfin yerinde yani dünürüm o degilde en kötü havalarda geldin ya bugün hava harikaydıı

selam canım hoşbulduk.ay evet eşime daha tam kavuşamadım sadece karşıladı bizi eve bıraktı geri işe gitti.birazdan gelir daha o.ay nası özlemişim kıızzzzllar kocişimi ya sormayın.ay kurban olurum ona ben yaa.:nazar: çocukta düzelir artık alerji felan kalmaz.ama ben öksüryorum.havalarda sorma selmacım nası kazık attı bana ya.sinir oldum.bugünde manyak bi sıcaklık vardı.neyse hayırlısı tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten.kısmetse.ramazana kadar bikaç kere giderim beelki.

ee dünür damadım nasıl ?:21:

selam canım hoşbulduk.ay evet eşime daha tam kavuşamadım sadece karşıladı bizi eve bıraktı geri işe gitti.birazdan gelir daha o.ay nası özlemişim kıızzzzllar kocişimi ya sormayın.ay kurban olurum ona ben yaa.:nazar: çocukta düzelir artık alerji felan kalmaz.ama ben öksüryorum.havalarda sorma selmacım nası kazık attı bana ya.sinir oldum.bugünde manyak bi sıcaklık vardı.neyse hayırlısı tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten.kısmetse.ramazana kadar bikaç kere giderim beelki.

ee dünür damadım nasıl ?:21:

amanda aman eşinide çok özlemiş nesli Allah başka ayrılıklar yaşatmasın canım..gel tabi yaa bu defa buluşturalım bizimkileri uzun çarşıyıda gezeriz..damadın iyi çok şükür gün geçtikçe büyüyoruz:66:

amanda aman eşinide çok özlemiş nesli Allah başka ayrılıklar yaşatmasın canım..gel tabi yaa bu defa buluşturalım bizimkileri uzun çarşıyıda gezeriz..damadın iyi çok şükür gün geçtikçe büyüyoruz:66:

sorma nası özlemişim.e o da çok özlemiş tabi.hiç yatağımızda uyumamış zaten.evde bile kalmamış kardeşinde kalmış kaçgün.siz olmayınca eve girmek istemiyorum diyo.ah canıımmm:69::69:allah bozmasın.

evet işalah bi daha geldiğimde görüşelim havalarda güzel olur o zaman.evet bi çarşı yaparız. canımız neyi çektiyse onu yerizz.oohhhh. büyüsün tabi evlenecek daha o çünkü :60:

Selmacım, senin bebişiin ismi belli miydi?

evet hemde 8 yıl önceden:)şimdi benim kayınbaba 8 yıl önce istanbuldayken bir anneyi ogluna seslenirken duyuyor ve isimden çok etkileniyor diyorki oglumun oglu olursa ve gelinimde izin verirse bu ismi koyucam kimseye isimi söylemiyor görümcelerim hadi sana bişey olursa söyle bari biz koyalım desede bekliyor velhasıl oglumun adı BURÇ

iyi akşamlar bayanlar,

bakıorumda herkes bebişini hissetmeye başlamış.ama ben daha hissedemiorum ama bazen garip bişiler oluyo gbi.ama göbek deliğimin az üstünde.bebişim daha çıkmamıştır oraya değil mi?

ben ne zaman hissedicem ama yaaaa:26:

geçmişe bi dalayım
Çıkmazsııııııın, dalmaaaaaa
evet hemde 8 yıl önceden:)şimdi benim kayınbaba 8 yıl önce istanbuldayken bir anneyi ogluna seslenirken duyuyor ve isimden çok etkileniyor diyorki oglumun oglu olursa ve gelinimde izin verirse bu ismi koyucam kimseye isimi söylemiyor görümcelerim hadi sana bişey olursa söyle bari biz koyalım desede bekliyor velhasıl oglumun adı BURÇ
Eveeet, bunu hatırlıyorum ama ismi söylememiştin galiba. Süper, çok beğendimmmmmmmm:69::69::69:

melis ve damlada begenmiş sevindiiim

Back
X