2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet elvin ya derin ismi benim çevremdede çok var artık hem bu saatten sonra beliz degilde başka bir isim koysan yeniden hamileymişsin gibime gelir belizi özlerim

evet elvin ya derin ismi benim çevremdede çok var artık hem bu saatten sonra beliz degilde başka bir isim koysan yeniden hamileymişsin gibime gelir belizi özlerim

Beliz tamamdır canım, benim ismimden 3 harf, eşimin isminden 3 harf var içinde. İ ve E var, hep böyle aramıştık, ve anlamı da "belli iz" eşimle dünyaya bırakabileceğimiz en güzel iz..... Duygusala da bağlarım böyle işte

anlamıda çok güzelmiş bende eşime diyorum hep yarısı senden yarısı benden dur kız hep bir yerden duygusala baglamayalım

anamm utandım şimdi.benim hiç aşermem olmadığı için iştahım hep yerinde... O yüzdende kilo aldım yani...

yok öyle düşünme ben alamadım diye epey sıkıldım doktor artık alman gerek demişti 1 ay oldu.özellikle aşerdiğim bişey de yok yada yemediğim.iştah sıkıntım yok.inşallah bebeğimin sağlığı da iyidir

bende 65. 5 le hamile kaldım 59 a kdr düştüm şimdi 63 olmuşumdur ama hep bıngıl bıngıldım boyumda kısa ondan geç hissettim diorum yağdan da geç hissedilirmiş birde kız erkek ayrımıda var erkekler daha güçlü oldukları için hissettiriorlaar bnm kızım son kontrolde 207 gramdı daha

ya bende ölee pembe mobilya almam beyaz veya akça ağaç istiorum gerçi daha almayacağımda ama perdelerim zaten şuanda pembe öle bişilerle belli edicem burda kız var diye

inşallah canım.ama korkma bişi olamz die düşünüorum .benimki daha anne karnında obez olacak..allahım korusun ya... benim aldığım kiloda normal değil

Selam kizlarrrrrrr,,,,,
Ozledim siziiiiiiii,
Gecmisi okuyamiyorum cunku 200 sayfaya yakin
Umarim herkes iyidir,
Herhangi bir haber var mi?........

geçmişi okuyayım dedim ama imkansızz....
ne var ne yok kızlarrrr...
ben bugün sabah oğlumu hissettimmmmmm

aynen canım bende sol tarafıma yatarak uyumaya çalışıyorum sabah bir bakıyorum ya sağdan kalkıyorum ya da yüzüstü.oğluşlar ezilecek valla napcaz böle biz

aynen canım bende sol tarafıma yatarak uyumaya çalışıyorum sabah bir bakıyorum ya sağdan kalkıyorum ya da yüzüstü.oğluşlar ezilecek valla napcaz böle biz

tam konuya benim konu işte..ben sola yatmayı denedim bu akşam ama olmadı sabah hertarafım uyuşmuz...ben uyuyamadığım için eşimide uyatamadımmm hıhıhı yaşasın kötülük:)))bende yüzüstü yatardım o alışkanlık bitti neyse sağ alıştım meğersem sola yatmam gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…