evet elvin ya derin ismi benim çevremdede çok var artık hem bu saatten sonra beliz degilde başka bir isim koysan yeniden hamileymişsin gibime gelir belizi özlerim
58 kilo kaldım 54 e düştüm hala da 54.düzenli ve güzel besleniyorum ama alamadım hala
Beliz tamamdır canım, benim ismimden 3 harf, eşimin isminden 3 harf var içinde. İ ve E var, hep böyle aramıştık, ve anlamı da "belli iz" eşimle dünyaya bırakabileceğimiz en güzel iz..... Duygusala da bağlarım böyle işte
anamm utandım şimdi.benim hiç aşermem olmadığı için iştahım hep yerinde... O yüzdende kilo aldım yani...
bende 65. 5 le hamile kaldım 59 a kdr düştüm şimdi 63 olmuşumdur ama hep bıngıl bıngıldım boyumda kısa ondan geç hissettim diorum yağdan da geç hissedilirmiş birde kız erkek ayrımıda var erkekler daha güçlü oldukları için hissettiriorlaar bnm kızım son kontrolde 207 gramdı dahasağolasın canım.bazı arkadaşlar daha 15 haftalıkken falan hissediyoruz deyince bende mi bi anormallik var dedim.ben birazda kiloluyum .kilolular daha geç hissederler diolar doğrumu bilgin var mı.söylemesi ayıp 82 kg olmuşumda:78:
Süper isim ya, Selmaaaaaa. Ben de yıllar yıllar önce bi anneyi kızına seslenirken duydum "Derin" diyordu, ilk kez duyuyordum çok güzel geldi ve kızımın adını koycam dedim kimselere de söylemedim, kimse koymasın diye ama gel gör ki şimdi çok fazla Derin var ve dahası benim patronn torununun adı, yalakalık gibi olcak diye vazgeçtim... Belizim daha güzel hem
Ben yeşil hastasıyım kıızm, ama takımın krem heryeri, kulpları yeşil sadece ve camların içindeki tüller, yani istediğin zaman değiştirevbilirsin renkleri. bebek odalarında da pembelerden hiç hoşlanmadım
Mutlu yıllarrrrr
yok öyle düşünme ben alamadım diye epey sıkıldım doktor artık alman gerek demişti 1 ay oldu.özellikle aşerdiğim bişey de yok yada yemediğim.iştah sıkıntım yok.inşallah bebeğimin sağlığı da iyidir
anamm utandım şimdi.benim hiç aşermem olmadığı için iştahım hep yerinde... o yüzdende kilo aldım yani...
Selam kizlarrrrrrr,,,,,
Ozledim siziiiiiiii,
Gecmisi okuyamiyorum cunku 200 sayfaya yakin
Umarim herkes iyidir,
Herhangi bir haber var mi?........
bende sırf yuzustu yatabılen bı ınsan olarak bu alıskanlıgımdan kurtulmaya calısıyorum,ama sabah bı uyanıyorum kı yıne yuzustuyum ve karnım acaıp bı sekılde agrıyo,zavallı oglum ıkı buklum oluyo butun gece(
mymel duy sesimi benim canım laz böreği çekti
aynen canım bende sol tarafıma yatarak uyumaya çalışıyorum sabah bir bakıyorum ya sağdan kalkıyorum ya da yüzüstü.oğluşlar ezilecek valla napcaz böle biz
sevoşum ne zaman gelecen yaaa
özelden adres yolla tatlım alıp yollayım
ben hiç yapmadım hazır alıyorum
hoşgeldin canımm önemli bişey yok.. senin keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?