ayyy ya bende yalancısını yapıyodum...ama ballısı değil pudra şekerli hani beğendik burger karşısında bipastane varya hep ordan alırdım
hımmmm şimdi nejla hanım tatlıları diye bir yer var ordan alıyoruz...
ben pek almıyorum şu aralar .......başka tatlılara taktım
canımmm valla bilmiyorum ki bana kalsa mayıs başında gelcektim eşime göre ortasında ya da sonuna doğru git diyor şimdi.ama en yakın zamanda gelcemmmm inşallah bitanemmmmm
Bende iyiyim damlacim....
Bebisin odasina karar verdik buarada haftaya siparis veririz heralde 2 ay suruyomus teslimi biran once gelsin ki yazin annemlerin yanina yazliga giderim cunku ugrasamam bidaha....
iyiyiz hoşgeldin nasılsınnmrb kızlar;
nasılsınız?
yok yok boşver geçmişi herkes iyi önemli olanda buSelam kizlarrrrrrr,,,,,
Ozledim siziiiiiiii,
Gecmisi okuyamiyorum cunku 200 sayfaya yakin
Umarim herkes iyidir,
Herhangi bir haber var mi?........
20 haftaya girişi kutluordur arenimizzzzgeçmişi okuyayım dedim ama imkansızz....
ne var ne yok kızlarrrr...
ben bugün sabah oğlumu hissettimmmmmm
kuzum sana bir kıyak göztepenin girişinde yeşilmavi diye karadeniz yemekleri yapan bir yer var o istediğinden de var orda nettende bir araştır çok ünlü bir yer bir kadın herşeyi kendi yapıor ama tüm karadenizliler oraya gidiorayyy ya bende yalancısını yapıyodum...ama ballısı değil pudra şekerli hani beğendik burger karşısında bipastane varya hep ordan alırdım
Bende iyiyim damlacim....
Bebisin odasina karar verdik buarada haftaya siparis veririz heralde 2 ay suruyomus teslimi biran once gelsin ki yazin annemlerin yanina yazliga giderim cunku ugrasamam bidaha....
hadi ya bak kaçırdım neyse temmuza gelirsem gideriz elele
aaa ne güzel neye karar verdiniz paylaşıcak mısın bizimle de? var mı resmi?
hadi iyi geceler kızçeler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin sizlere ve bebeciklere
İyi geceler tatlım, yarın 3. gün, kolay gelsinnnnnn
bende haftasonu birazcık bakındım beyaz büyüyebilen yatak alıcam sadece.ama bir aklım da komple takım al diyor çok kararsızım.damlacım sen napcan?mobilyacıları gezerken denizci oda takımları vardı aklıma hemencecik sen geldin.
iyiyiz hoşgeldin nasılsınn
yok yok boşver geçmişi herkes iyi önemli olanda bu
20 haftaya girişi kutluordur arenimizzzz
kuzum sana bir kıyak göztepenin girişinde yeşilmavi diye karadeniz yemekleri yapan bir yer var o istediğinden de var orda nettende bir araştır çok ünlü bir yer bir kadın herşeyi kendi yapıor ama tüm karadenizliler oraya gidior
odayıı anlattt fiyat ne nerden aldınızzz rengide atlama pelinnnnn
aaa ne güzel neye karar verdiniz paylaşıcak mısın bizimle de? var mı resmi?
ben almıcam galiba sevalcim..beğendiklerim 2500 den başlıyo evde dolap varken kıyamıyorum o kadar para vermeye zaten park yatak alıcam yatak odamda durucak aylarca odası boş kalıcak..6 aydann sonra ayırıcam odasını o zaman mı alsam diyorum..kararsızım önümüzde çok masraf var doğum ne tutucak belli değil çok açılmak istemiyorum ne kadar açılırsam kocamı o kadar az görücem o yüzden kıyamıyorum
söğütlüye yuvarlanarak gideriz artıktop olucamız için
ama beşirlide de vardı burdamı doğrcan şimdi
doktor belirlediniz mi
iyiyiz hoşgeldin nasılsınn
yok yok boşver geçmişi herkes iyi önemli olanda bu
20 haftaya girişi kutluordur arenimizzzz
kuzum sana bir kıyak göztepenin girişinde yeşilmavi diye karadeniz yemekleri yapan bir yer var o istediğinden de var orda nettende bir araştır çok ünlü bir yer bir kadın herşeyi kendi yapıor ama tüm karadenizliler oraya gidior
odayıı anlattt fiyat ne nerden aldınızzz rengide atlama pelinnnnn
Rengi beyaz ama sedefli boy attiralim dedik. Ama oyle bildigimiz parlak sedef degil cok guzel yapmislar. Etilerde ozel bebek odasi tasarlayan bir yer en mimarlik. Resim soyle ki ben sitenin linkini veriyim sagda sifonyer ve dolap soldada yatak olan halinin kosesinde kuslar olan oda. Bakalim sizde begenecek misiniz???
en mimarlk
Rengi beyaz ama sedefli boy attiralim dedik. Ama oyle bildigimiz parlak sedef degil cok guzel yapmislar. Etilerde ozel bebek odasi tasarlayan bir yer en mimarlik. Resim soyle ki ben sitenin linkini veriyim sagda sifonyer ve dolap soldada yatak olan halinin kosesinde kuslar olan oda. Bakalim sizde begenecek misiniz???
en mimarlk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?