sende şaşırdın dimiii hande
yaaa bunlarda süpermiş o mavinin rengide süper ayrıca ben mavi sevmem ama bu tonu çok seviyorum.. blmiyom ki çocuğuma el emeği bişi yapıyım diyorum ama hiçbişey gelmiyo aklımaörgü olayını beceremiyorum zaten kafadan eledik onu,seninkiler gibi bişiler yapsam diyorum ama ne yapmalı?
hee temem özle bir melis kolay yetişmior buda yasinin lafı ahahah bende özlüorum valla ne yalan sölim sırf burası yüzünden 3 g li telefon alasım var akşamın tadıda bir başka gündüz hep sölüoruzz
, hande2310, _awez_, seval31, MLSFB+, aryamina, BelizBerkin, nazzz83
yemek yiyip geliyoruz ayrılmayın bi yere yoklama yapıcam
geçmiş olsun meliscim dikkat et kendineeee.3.hapı içmee uyuduğunda belkim geçer
, hande2310, _awez_, seval31, MLSFB+, aryamina, BelizBerkin, nazzz83
yemek yiyip geliyoruz ayrılmayın bi yere yoklama yapıcam
ahahaha selmaaa öldüm gülmekten yasinde çok güldüü ayyy karnım ağrıdııı amma çok uğraştırdım dimi sizleri yaaaa ay valla hakkınızı helal edin ay ama bu laf süperdiii bunun çıkışını alıp kızıma okutucam büyüyünce
Çok sevdiğim iki isim, çok zevklisiniz...Insallah canımm. Hayırlısı olsun... Ne koycasınız bebislerinizin ismini.. Esim ada diyor ben derin :)
Ben de şimdi ara ara bakıyorum idrar testime, ordan seviyorum bebişimi, ilk işareti kızımın diye:9:Bende 1 subatta ogrenmistim.. Gunum bayagı gecmisti bekledim test yapmadım subata kadar. Sonra test yaptım anında cıktı. Kimisi bekleyin 10 dk felan diyor ya aninda 2 cizgiyi gordum.
Ay çıktım çıktım şimdi yuppidikkkk! Bu laf kimindi yahu? Yuppidik lafı? Bana takıldı kaldı buooo Elvin hanımmgeçmişe dalmışsındır sen şimdi
tabi canım neyseki tahtına geçecek olan sahil yoldaaa bir sahilde kolay yetişmiyor hep birlikte anladık melis kustu melis fanta içti melisin doktoru aaahhh aahh
direniorum sevalcim içmemek için başarıcam galibageçmiş olsun meliscim dikkat et kendineeee.3.hapı içmee uyuduğunda belkim geçer
Beşiğinin başına asarız çıktıyı kaynananda gelince görsün sana değer veren ne çok insan var
İmza kampanyasımı başlatsak napsak
ahahaha selmaaa öldüm gülmekten yasinde çok güldüü ayyy karnım ağrıdııı amma çok uğraştırdım dimi sizleri yaaaa ay valla hakkınızı helal edin ay ama bu laf süperdiii bunun çıkışını alıp kızıma okutucam büyüyünce
survivor başladıı yuppiiiii erkek analarııı aman nihat doğanla tanere çok bakmayınnn mazallaahhhhhhh
bende özge ulusoyun fiziğine bakıorumm ya tutarsa diye
survivor başladıı yuppiiiii erkek analarııı aman nihat doğanla tanere çok bakmayınnn mazallaahhhhhhh
bende özge ulusoyun fiziğine bakıorumm ya tutarsa diye
kızım onu bunu geç en azından erkek gibi gözüküolar sen asıl zeynep tunusluya bakma
aman allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?