Sizinkisi de cok guzelmiss.. Evet gercekten cok zor... Yasıın kac? benim 29 dogurdugumda 30 gircem :) ilk bebegim olcak.
bende 27...martta girdim:)))benimde ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım:)))eşimde çok heyecanlı ama bazen dalga geçiyo dombik göbek diye
Kız olacaakmış kendiminkini diye ilk duyduğumda demiştim yaa demekki Melisin de kız olacakmış(sen ozaman kendininkini bilmiyordun) bu mide bulantıları buna işaretmiş diye :)
Çok saol canım inaşşalh bakalım artık
81 lisin sende o halde.
Benim zaten gobegim vardi :) onceden de herkes hamilemisin derdi :)
CAlisiyormusun? Ben calisiyorum.. Son vakte kadar da insallah calisacagim.
evet canım ilk çocuğunmuş galiba 2. side erkek olur hayırlısı ile.Ben cok israr ettim bellimi diye dr da emin olmamakla beraber yuksek oranda erkek dedi. En son dun gittim kiz dedi. O kdar erkege alistirmistim ki kendimi sasirdim. Senin dr en iyisini yapmis..Sonra kendime kizdim. Onemli olan gercekten saglikli olmasi...
kıslar nasılsınız?ben giremiyorum foruma kociş iki hafta izin aldı evde.. ee malum erkekler evde olunca bişi yapılmuyoorsizi özlüyorum yahuuu
evet canım ilk çocuğunmuş galiba 2. side erkek olur hayırlısı ile.
hoşgeldin canım sen kocişinle ilgilen
hiç sorma bende martta 18 oldumanaammm doğruu unutmuşumm bileeeeee uff kafa gidiorr yaaa birde senin cinsiyeti unuttum diye ayıpladım kendimi az girersin ama yinede severim ben seni gizem yaaa
özleemmm girme kuzum ne işin varrr kocan yanında mis gibi iştee gezin tozun uyuyunn başka bişi yazamıorum malum yasaklılar varrr kocası karısından korkanlar varr
yeziii hoşgeldinnnn eb hah vee yezi bende 81 liyim kasım ama kanımın son damlasına kadar 29 demeyi düşünüorum hahahah
anaammm doğruu unutmuşumm bileeeeee uff kafa gidiorr yaaa birde senin cinsiyeti unuttum diye ayıpladım kendimi az girersin ama yinede severim ben seni gizem yaaa
özleemmm girme kuzum ne işin varrr kocan yanında mis gibi iştee gezin tozun uyuyunn başka bişi yazamıorum malum yasaklılar varrr kocası karısından korkanlar varr
yeziii hoşgeldinnnn eb hah vee yezi bende 81 liyim kasım ama kanımın son damlasına kadar 29 demeyi düşünüorum hahahah
evet canım ilk çocuğunmuş galiba 2. side erkek olur hayırlısı ile.
hoşgeldin canım sen kocişinle ilgilen
hayır canım 84'lüyüm yeni 27 oldum.aslında çalışıyodum tam işten çıktım hamile olduğumu öğrendim hemde yılbaşı günü:)))evde çalışıyorum iş gelince proje felan...
ya düğün için ne güzel zayıflamıştım sonra kiloları aldım da aldım sonra hamile kaldım bide beni düşün göbiş göğüslerle aynı hızada:)))
Selam kızlar. Sitede gezinriken grodum bu topigi. Bende Eylul ayında bebegimi kucagima alacagim insallah..
kıslar nasılsınız?ben giremiyorum foruma kociş iki hafta izin aldı evde.. ee malum erkekler evde olunca bişi yapılmuyoorsizi özlüyorum yahuuu
Bende 1 subatta ogrenmistim.. Gunum bayagı gecmisti bekledim test yapmadım subata kadar. Sonra test yaptım anında cıktı. Kimisi bekleyin 10 dk felan diyor ya aninda 2 cizgiyi gordum.
küçükmüşsünn sen dahaaaaahiç sorma bende martta 18 oldum
ya sorma yaş ilerliyo ama olsun ben hala kendimi çocuk hissediyorum bebişimle büyücem...
ivitt ama ben yaklaşık 5 yıl 29 dicem sonraki 3 yıl 30 sonra bir süre 35 derim öleee allah ömür verirsee planlarım buDaha bitmedi ki 30 o yuzden son gune kadar 29 ehehe..
hoşgeldin aramıza yezi bebişin hayırlı olsunn
yürüüü kocanın yanınaaa..2 hafta da abartmış ama özletme arada gel kuzum benimmmmm
Meelüüüüssss naptın gittin mi nikahaa??
selam oglusum we ben geldıkk nasılsınız:80:
hoşgeldiin cnm ya ablanlar ne zmn gelicek buarada
CARSAMBA GUNu burdalar inş ttalım sen nasılsın naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?