2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızçeler meliiiiiiiis rüyamda gördüm seni mesaj atıyordun bana yoksa sen benimi özlediiiin:)

iyiyim bende 2 gün üstüste dışarı çıkınca dün kına bugün nikah için başağrısından ölüorum 2 tane minoset içtim bugün 3. yüde içmek istiorumm napsam ya

3 tane içebiliyormuşuz..
Doktora dedim abartma oda dediki sen abartma Hande cahilleşme dedi bana :) Ama duşa gir nazar duası oku kendine bebişim :)

Bizde gezdik gezdik geldik

iyi akşamlar kızçeler meliiiiiiiis rüyamda gördüm seni mesaj atıyordun bana yoksa sen benimi özlediiiin:)
ben ölüücemmmiiii selmaa hande sen didem 3ünüzde beni görmüşsünüz rüyanızda noluoruz lan hayır olsun
3 tane içebiliyormuşuz..
Doktora dedim abartma oda dediki sen abartma Hande cahilleşme dedi bana :) Ama duşa gir nazar duası oku kendine bebişim :)

oh ne güzel gezin duş alamammm saçıma daha dün fön çektirdim azcık düz saçlı takılıyım yarın alırım yani 3.yü içeyimmi anlamadımmm
hmm gecmıs olsun ..tabıkı ucuncuyude ıcme bıraz yat dınlen gecer insaalh

ya geçmior dinlenince falanda yani dışarı çıkmakta haram bana yaa uff buarada çok sevindim az kalmış ama ufaklığada alışmışsındır zor olcak ayrılmak birde anne babayı görünce seni hemen satacak uff ne koyar adama

3 tane içebiliyormuşuz..

sen az evde otur foto çekte şu çocugun odasını cicilerini bi görelim gezenti :)

3 tane içilebilirmiş günde minoset canım benim :) zor cümlemi kurdum
Saç diplerini ovala oda iyi gelir..

3 tane içilebilirmiş günde minoset canım benim :) zor cümlemi kurdum
Saç diplerini ovala oda iyi gelir..

başta yazmışsın ama ben sona gelene kadar başını unutmuşumm yazının ahahahah

damlaa hande nin yaptıklarını gördünmü facede strafor boyayarak yaptıklarınııı müthişşşşşş

sen az evde otur foto çekte şu çocugun odasını cicilerini bi görelim gezenti :)

Sen bendende çok geziosun bikerem :)))
Faceten mesaj attım sana Damlaaa pabucu yarım çık dışarı oynayalım diye :)))))))
Çıktınmı :)) Ay ne zor ne zor geliyor fotoğraf makinasını ayarla kıyafetleri çıkar resmini çek :)) pcye yükle ordanda foruma yükle :)) Gezmek zor gelmiyorda oturmak zor geliyor havalar güzel oldukça :)

Gezerken doğurasım var

Burda olaydın beraber gezerdik Özledik yahu nerelerdesin sen

allah korusun deliii sen lazımsın bize iki gündür giremedim özledim ben seni o yüzden gördüm rüyamda nasılda yordu rüyami cadııııı

gördüm ya süper olmuş o çengelli iğneli olana ayrıca ölüp bittim süper olmuşlar kıskandım ben de bişiler yapmak istiyorum ama napçamı bilmiyorum

bende sana cvp attım bebeemm.ben hep evdeyim yahu..Cuma annemin gününe gittim dün mevlüt vardı oraya gittim bugün babam geldi hazır o varken kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkarttım oh bi sürü yük kalktı ortadan rahatladım..

canım 20.haftaya girmişsin bile...yolu yarıladın.:2:günler çabuk geçiyor sanki...

ebeet yarıladık yolu valla inanasım gelmiyo sanki hep içimde kalıcak gibi geliyo

Anam sizin orda kış bittimi yahu Bizim burda kara kış devam etmekte

Benimde en çok içime sinen o diğerlerini tekrar yapabilirim bile bilemiyorum.. bak bunlardan da yapıcam rengarenk:

make grow gather - Posts - summercraft: simple decoration for paper lanterns

allah korusun deliii sen lazımsın bize iki gündür giremedim özledim ben seni o yüzden gördüm rüyamda nasılda yordu rüyami cadııııı

hee temem özle bir melis kolay yetişmior buda yasinin lafı ahahah bende özlüorum valla ne yalan sölim sırf burası yüzünden 3 g li telefon alasım var akşamın tadıda bir başka gündüz hep sölüoruzz

ay ay ay ay bu ne sevgi yahu
insan kendini bukadarmı sever
tanımasam Melis söylüyor derim
kim kaçtı kız içine

yok be canım kış bitmedi de benim ateşim kulaklarımdan çıkıyo artık, kazak falan giyemiyorum zaten çok az kazak giyerim genelde tshirt üstü hırkayla geçer koca kış.şimdi göbek açık geziyorum evin içinde
oğlum bu yolladığın da süpermiş yapsana yapsanaaa

Birsürü var dahada onlar diğer pcde
Bi ara onlarıda yollarım..
Yaparız nolcak yahu kolay iş bunlar

Damlacım Onurun sen zatürre olmadan gelmesi lazım sanırım
Okadar açılıp saçılma üşürsün yahu

iyiyim bende 2 gün üstüste dışarı çıkınca dün kına bugün nikah için başağrısından ölüorum 2 tane minoset içtim bugün 3. yüde içmek istiorumm napsam ya

geçmiş olsun meliscim dikkat et kendineeee.3.hapı içmee uyuduğunda belkim geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…