• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dün sitelere gittik kızlar, Beliz'e oda baktık. 1.600e falan çok şık odalar var. Onları gördükten sonra Çilek'in odası falan öylesine dandik geliyor ki kızlar. İstediğiniz renk de yapıyorlar, hatta istediğiniz modeli de oluşturabiliyosunuz, yatağı şu takımdan, dolabı bu takımdan olsun diyebiliyosunuz. Çok içimize sinen bi takım bulduk. Şifonyerinde ve dolabında camlı kapaklar var, kapakların içinden de yeşil tül görünüyor. Kendisi krem takımın.

Hep göbekli hamileler geziyodu, iyi oldu şimdiden gezip karar verdiğimiz, alma vakti gelince elimizle koymuş gibi gidip sipariş veririz.

Çok sevdiğim iki isim, çok zevklisiniz...
Ben de şimdi ara ara bakıyorum idrar testime, ordan seviyorum bebişimi, ilk işareti kızımın diye:9::9::9:

Ay çıktım çıktım şimdi yuppidikkkk! Bu laf kimindi yahu? Yuppidik lafı? Bana takıldı kaldı bu:9:

Melis bişeyler yemeye başladı, herkesin bayramı oldu yahu, Melis sen bizim herşeyimiz olmuşsun:64::64::64::1::1:
yuppi ve türevleri bana ait elvin kafam hep böle ıvır zıvıra basar:9: valla seferber olduk yemek olayında yaaaa ay neyseki geçti gitti ogünler
ne hakkı canım sen ve sahil iyi olunda yasin çok şanslı ender bulunan iki kadın olucak hayatında:66::66:
saollllllllll
kızım onu bunu geç en azından erkek gibi gözüküolar sen asıl zeynep tunusluya bakma
aman allahım korusun
:9::9::9: tövbe deee amannn hayatta bakmam ahahahah
iyi akşamlar inanılmaz yoğun bir gündü.sabah 6da yola çıktık batman hasankeyf midyat mardin gezdirdim annemleri.yorgunluk krizi geçiriyorum bebeğim seyyah oldu resmen
süpeeeeeeeerrrrrrrr
Özge bana baksın kızım ya, ben ne bakıcam, sen de bakma:63::63::63::63:

senin tuzun kuru boy uzun kilo yokkk ohh tabi ne bakcannnn:19:

Biz dün sitelere gittik kızlar, Beliz'e oda baktık. 1.600e falan çok şık odalar var. Onları gördükten sonra Çilek'in odası falan öylesine dandik geliyor ki kızlar. İstediğiniz renk de yapıyorlar, hatta istediğiniz modeli de oluşturabiliyosunuz, yatağı şu takımdan, dolabı bu takımdan olsun diyebiliyosunuz. Çok içimize sinen bi takım bulduk. Şifonyerinde ve dolabında camlı kapaklar var, kapakların içinden de yeşil tül görünüyor. Kendisi krem takımın.

Hep göbekli hamileler geziyodu, iyi oldu şimdiden gezip karar verdiğimiz, alma vakti gelince elimizle koymuş gibi gidip sipariş veririz.

yaa ne güzelmiş burda 2500 den aşağı takım yok :50: almıcam oda takımı dolabım var ikeadan beyaz şifonyer alıcam (oda var ama rengi uymaz) bide park yatakla halledicem oda işini..belki biraz daha sonra alırım ama sen çok iyi fiyata bulmuşsun al benim gelinime....

geçmişe gözatıyordumda agdb nickli biri var avatarında ulrtrason görüntüsünde araba kullanıyormuş gibi bir bebek var şimdi bizim elvin bunun taklidinide yapmasın belize talimat veriyormuş:)hadi kızım bas gaza

yaa ne güzelmiş burda 2500 den aşağı takım yok :50: almıcam oda takımı dolabım var ikeadan beyaz şifonyer alıcam (oda var ama rengi uymaz) bide park yatakla halledicem oda işini..belki biraz daha sonra alırım ama sen çok iyi fiyata bulmuşsun al benim gelinime....

Hem de büyüyebilen yatak, 4 çekmeceli şifonyer, 3 kapılı dolap, raflı kütüphane gibi bişeyi var, bi de duvar için küçük bi rafı var. iyi walla fiyatı, tabi bu fiyat biraz pazarlık yapılmış hali, ama yine de iyi. Lilacım, düşünüyorsanız önerelim size de, 7 Mayısta konuşalım :49::49::49:

geçmişe gözatıyordumda agdb nickli biri var avatarında ulrtrason görüntüsünde araba kullanıyormuş gibi bir bebek var şimdi bizim elvin bunun taklidinide yapmasın belize talimat veriyormuş:)hadi kızım bas gaza

Yezininkini beğendim şimdi, onu düşünüyorum:9::9::9::9:Senin niye avatarın yok bakiiim?

Yok gaz olsa biraz sonra yol bulur çıkardı zaten:))):32::86::86:bu farklıydı..arabadaydım yorulmuşum tabi yayılmış oturuyordum etrafa bakıyordum...Mayıştım...esniyorum bi yandan tam o sırada göbek deliğimin oralarda sol tarfımda çok güçlü bi dönme oldu ama öyle bariz hissettim ki korkuttu beni...biden hatta ayyy dedim o korkuyla...eşim döndü bana baktı...sanki biri karnına farkında olmadan dürterde irkilirsin yaa aynen öyle....elim ayağım boşaldı bir an için ters bi hareket yapmışta bebğime bişy oldu sandım...baktım herşey yolunda oturuyorum ters bi hareket yapmıyorum anladım bu benim oğluşum:55::55::55:...birden elim ağayım boşaldı gözlerim doldu çok güzel yaaaa.....

kıyamam sana nasılda uzgun yazmıssın yaaaa
ıcım kactı yemın ederım kı benmde bende sola yatma calısmalarına basladım resmen
mustafayada dıyorum ıkıde bır bak ben yuzustu yada sagıma yatarsam uyar benı dıye
bende sırf yuzustu yatabılen bı ınsan olarak bu alıskanlıgımdan kurtulmaya calısıyorum,ama sabah bı uyanıyorum kı yıne yuzustuyum ve karnım acaıp bı sekılde agrıyo,zavallı oglum ıkı buklum oluyo butun gece :((

Yok gaz olsa biraz sonra yol bulur çıkardı zaten:))):32::86::86:bu farklıydı..arabadaydım yorulmuşum tabi yayılmış oturuyordum etrafa bakıyordum...Mayıştım...esniyorum bi yandan tam o sırada göbek deliğimin oralarda sol tarfımda çok güçlü bi dönme oldu ama öyle bariz hissettim ki korkuttu beni...biden hatta ayyy dedim o korkuyla...eşim döndü bana baktı...sanki biri karnına farkında olmadan dürterde irkilirsin yaa aynen öyle....elim ayağım boşaldı bir an için ters bi hareket yapmışta bebğime bişy oldu sandım...baktım herşey yolunda oturuyorum ters bi hareket yapmıyorum anladım bu benim oğluşum:55::55::55:...birden elim ağayım boşaldı gözlerim doldu çok güzel yaaaa.....

Benimkinin ilk hareketi de böyleydi, bi gümbürtüyle olmuştu, şimdi daha küçük hareketlerini de hiisediyorum, hadi gözün aydın, ama şimdi bikaç gün hissetmeyebilirsin sabırsızlık yapma e mi?

herkese iyi akşamlar diliyyorum kızlar.....
bi selam atayım dedim.yol yorgumluğu var.çok şükür saat 6 da evimdeydim.özlemişim evimi.

kaç gündür giremedim nete.umarım herkesler iyidir.sizleri özledim.:54::54:

bi selam atayım dedim.yol yorgumluğu var.çok şükür saat 6 da evimdeydim.özlemişim evimi.

hoşgeldin canım,özledik seni artık bizimlesin herhalde dimi?

hoşgeldin canım,özledik seni artık bizimlesin herhalde dimi?

hoşbulduk hayatım.evet inşallah sizlerleyim. ama temizliğe girişecem yarından itibaren.ee malum 2 haftadır yokum.yani arasıra bakıcam yine size.sizsiz olmuyo artık :52::52:
herkes bebişilerinin hareketlerini hissetmeye başlamış ohh ne güzel daha neler hissedecekdiniz neler.benimki de hareket ediyodu.ama az önce baya bi iteledi yani tekmeledi.yani bişeyler yapıyo içerde ama bilmiyorum artık.ama ben rahatsız oluyorum ya niye bilmiyorum.içim kalkıyo karnım ağrıyo.bi tuhaf yani.
aman bugün sesini çıkarmassın.gece mışıl mışıl uyusun daaaaa........:27::27:

hoşgeldin nesliii şimdi sen eşine kavuştun yaniii hadi bakalım kızında alerjisi geçmiştir keyfin yerinde yani dünürüm o degilde en kötü havalarda geldin ya bugün hava harikaydıı

hoşbulduk hayatım.evet inşallah sizlerleyim. ama temizliğe girişecem yarından itibaren.ee malum 2 haftadır yokum.yani arasıra bakıcam yine size.sizsiz olmuyo artık :52::52:
herkes bebişilerinin hareketlerini hissetmeye başlamış ohh ne güzel daha neler hissedecekdiniz neler.benimki de hareket ediyodu.ama az önce baya bi iteledi yani tekmeledi.yani bişeyler yapıyo içerde ama bilmiyorum artık.ama ben rahatsız oluyorum ya niye bilmiyorum.içim kalkıyo karnım ağrıyo.bi tuhaf yani.
aman bugün sesini çıkarmassın.gece mışıl mışıl uyusun daaaaa........:27::27:

bizimki mışıl mışıl uyudu bugün:34::34:

Back
X