• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinkisi de cok guzelmiss.. Evet gercekten cok zor... Yasıın kac? benim 29 dogurdugumda 30 gircem :) ilk bebegim olcak.

bende 27...martta girdim:)))benimde ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım:)))eşimde çok heyecanlı ama bazen dalga geçiyo dombik göbek diye:61:

bende 27...martta girdim:)))benimde ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım:)))eşimde çok heyecanlı ama bazen dalga geçiyo dombik göbek diye:61:

81 lisin sende o halde.

Benim zaten gobegim vardi :) onceden de herkes hamilemisin derdi :)

CAlisiyormusun? Ben calisiyorum.. Son vakte kadar da insallah calisacagim.

kıslar nasılsınız?ben giremiyorum foruma kociş iki hafta izin aldı evde.. ee malum erkekler evde olunca bişi yapılmuyoor:19:sizi özlüyorum yahuuu:1:

Kız olacaakmış kendiminkini diye ilk duyduğumda demiştim yaa demekki Melisin de kız olacakmış(sen ozaman kendininkini bilmiyordun) bu mide bulantıları buna işaretmiş diye :)
Çok saol canım inaşşalh bakalım artık

anaammm doğruu unutmuşumm bileeeeee uff kafa gidiorr yaaa birde senin cinsiyeti unuttum diye ayıpladım kendimi az girersin ama yinede severim ben seni gizem yaaa

özleemmm girme kuzum ne işin varrr kocan yanında mis gibi iştee gezin tozun uyuyunn başka bişi yazamıorum malum yasaklılar varrr kocası karısından korkanlar varr:30::30:

yeziii hoşgeldinnnn eb hah vee yezi bende 81 liyim kasım ama kanımın son damlasına kadar 29 demeyi düşünüorum hahahah:9:

81 lisin sende o halde.

Benim zaten gobegim vardi :) onceden de herkes hamilemisin derdi :)

CAlisiyormusun? Ben calisiyorum.. Son vakte kadar da insallah calisacagim.

hayır canım 84'lüyüm yeni 27 oldum.aslında çalışıyodum tam işten çıktım hamile olduğumu öğrendim hemde yılbaşı günü:)))evde çalışıyorum iş gelince proje felan...
ya düğün için ne güzel zayıflamıştım sonra kiloları aldım da aldım sonra hamile kaldım bide beni düşün göbiş göğüslerle aynı hızada:)))

Son düzenleme:
Ben cok israr ettim bellimi diye dr da emin olmamakla beraber yuksek oranda erkek dedi. En son dun gittim kiz dedi. O kdar erkege alistirmistim ki kendimi sasirdim. Senin dr en iyisini yapmis..Sonra kendime kizdim. Onemli olan gercekten saglikli olmasi...
evet canım ilk çocuğunmuş galiba 2. side erkek olur hayırlısı ile.
kıslar nasılsınız?ben giremiyorum foruma kociş iki hafta izin aldı evde.. ee malum erkekler evde olunca bişi yapılmuyoor:19:sizi özlüyorum yahuuu:1:

hoşgeldin canım sen kocişinle ilgilen :9::9:

anaammm doğruu unutmuşumm bileeeeee uff kafa gidiorr yaaa birde senin cinsiyeti unuttum diye ayıpladım kendimi az girersin ama yinede severim ben seni gizem yaaa

özleemmm girme kuzum ne işin varrr kocan yanında mis gibi iştee gezin tozun uyuyunn başka bişi yazamıorum malum yasaklılar varrr kocası karısından korkanlar varr:30::30:

yeziii hoşgeldinnnn eb hah vee yezi bende 81 liyim kasım ama kanımın son damlasına kadar 29 demeyi düşünüorum hahahah:9:
hiç sorma bende martta 18 oldum:60::60::60:
ya sorma yaş ilerliyo ama olsun ben hala kendimi çocuk hissediyorum bebişimle büyücem...

Daha bitmedi ki 30 o yuzden son gune kadar 29 ehehe..

hayır canım 84'lüyüm yeni 27 oldum.aslında çalışıyodum tam işten çıktım hamile olduğumu öğrendim hemde yılbaşı günü:)))evde çalışıyorum iş gelince proje felan...
ya düğün için ne güzel zayıflamıştım sonra kiloları aldım da aldım sonra hamile kaldım bide beni düşün göbiş göğüslerle aynı hızada:)))

Bende 1 subatta ogrenmistim.. Gunum bayagı gecmisti bekledim test yapmadım subata kadar. Sonra test yaptım anında cıktı. Kimisi bekleyin 10 dk felan diyor ya aninda 2 cizgiyi gordum.

Selam kızlar. Sitede gezinriken grodum bu topigi. Bende Eylul ayında bebegimi kucagima alacagim insallah..

hoşgeldin aramıza yezi bebişin hayırlı olsunn :nazar::nazar:

yürüüü kocanın yanınaaa..2 hafta da abartmış ama özletme arada gel kuzum benimmmmm:70:

Meelüüüüssss naptın gittin mi nikahaa??

Bende 1 subatta ogrenmistim.. Gunum bayagı gecmisti bekledim test yapmadım subata kadar. Sonra test yaptım anında cıktı. Kimisi bekleyin 10 dk felan diyor ya aninda 2 cizgiyi gordum.

aynen ya bende bekledim 8 gün felan bende çizgiyi anında gördüm ve ağladım çok garip bi duygu...

hiç sorma bende martta 18 oldum:60::60::60:
ya sorma yaş ilerliyo ama olsun ben hala kendimi çocuk hissediyorum bebişimle büyücem...
küçükmüşsünn sen dahaaaaa
Daha bitmedi ki 30 o yuzden son gune kadar 29 ehehe..
ivitt ama ben yaklaşık 5 yıl 29 dicem sonraki 3 yıl 30 sonra bir süre 35 derim öleee allah ömür verirsee planlarım bu:9:
hoşgeldin aramıza yezi bebişin hayırlı olsunn :nazar::nazar:

yürüüü kocanın yanınaaa..2 hafta da abartmış ama özletme arada gel kuzum benimmmmm:70:

Meelüüüüssss naptın gittin mi nikahaa??

mesaj attım facene bak gittim yani nikaha

Back
X