• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sende şaşırdın dimiii hande

Şaşırmak ne kelime gözlerim faltaşı gibi açıldı ağzımı bisüre kapatamadım :1::1::1:

yaaa bunlarda süpermiş o mavinin rengide süper ayrıca ben mavi sevmem ama bu tonu çok seviyorum.. blmiyom ki çocuğuma el emeği bişi yapıyım diyorum ama hiçbişey gelmiyo aklıma:50: örgü olayını beceremiyorum zaten kafadan eledik onu,seninkiler gibi bişiler yapsam diyorum ama ne yapmalı?

beyin fırtınası yapalım..origami falan yapabilirsin aslında hem çok zevkli oluyor hem orjinal şeyler çıkıyor..

, hande2310, _awez_, seval31, MLSFB+, aryamina, BelizBerkin, nazzz83

yemek yiyip geliyoruz ayrılmayın bi yere yoklama yapıcam:9:

hee temem özle bir melis kolay yetişmior buda yasinin lafı ahahah bende özlüorum valla ne yalan sölim sırf burası yüzünden 3 g li telefon alasım var akşamın tadıda bir başka gündüz hep sölüoruzz

tabi canım neyseki tahtına geçecek olan sahil yoldaaa bir sahilde kolay yetişmiyor hep birlikte anladık melis kustu melis fanta içti melisin doktoru aaahhh aahh

ahahaha selmaaa öldüm gülmekten yasinde çok güldüü ayyy karnım ağrıdııı amma çok uğraştırdım dimi sizleri yaaaa ay valla hakkınızı helal edin ay ama bu laf süperdiii bunun çıkışını alıp kızıma okutucam büyüyünce

, hande2310, _awez_, seval31, MLSFB+, aryamina, BelizBerkin, nazzz83

yemek yiyip geliyoruz ayrılmayın bi yere yoklama yapıcam:9:

afiyet olsun damlacım orkan oğluşumuza yarasın:56: burdayım burda öğretmenimmmm şimdilik :64::64: ama misafirim geliyor şimdik sizi takip edebildiğim kadar etcem:54::54::54:

ahahaha selmaaa öldüm gülmekten yasinde çok güldüü ayyy karnım ağrıdııı amma çok uğraştırdım dimi sizleri yaaaa ay valla hakkınızı helal edin ay ama bu laf süperdiii bunun çıkışını alıp kızıma okutucam büyüyünce

Beşiğinin başına asarız çıktıyı kaynananda gelince görsün sana değer veren ne çok insan var :1::1:
İmza kampanyasımı başlatsak napsak :1::1:

survivor başladıı yuppiiiii erkek analarııı aman nihat doğanla tanere çok bakmayınnn mazallaahhhhhhh:27:

bende özge ulusoyun fiziğine bakıorumm ya tutarsa diye:9:

Insallah canımm. Hayırlısı olsun... Ne koycasınız bebislerinizin ismini.. Esim ada diyor ben derin :)
Çok sevdiğim iki isim, çok zevklisiniz...
Bende 1 subatta ogrenmistim.. Gunum bayagı gecmisti bekledim test yapmadım subata kadar. Sonra test yaptım anında cıktı. Kimisi bekleyin 10 dk felan diyor ya aninda 2 cizgiyi gordum.
Ben de şimdi ara ara bakıyorum idrar testime, ordan seviyorum bebişimi, ilk işareti kızımın diye:9::9::9:
ooo Elvin hanımm :3: geçmişe dalmışsındır sen şimdi:33:
Ay çıktım çıktım şimdi yuppidikkkk! Bu laf kimindi yahu? Yuppidik lafı? Bana takıldı kaldı bu:9:
tabi canım neyseki tahtına geçecek olan sahil yoldaaa bir sahilde kolay yetişmiyor hep birlikte anladık melis kustu melis fanta içti melisin doktoru aaahhh aahh

Melis bişeyler yemeye başladı, herkesin bayramı oldu yahu, Melis sen bizim herşeyimiz olmuşsun:64::64::64::1::1:

geçmiş olsun meliscim dikkat et kendineeee.3.hapı içmee uyuduğunda belkim geçer
direniorum sevalcim içmemek için başarıcam galiba
Beşiğinin başına asarız çıktıyı kaynananda gelince görsün sana değer veren ne çok insan var :1::1:
İmza kampanyasımı başlatsak napsak :1::1:

ahahah okumadan geçer valla öle bir tavrdı vardır kendilerinin:9:

ne hakkı canım sen ve sahil iyi olunda yasin çok şanslı ender bulunan iki kadın olucak hayatında:66::66:

iyi akşamlar inanılmaz yoğun bir gündü.sabah 6da yola çıktık batman hasankeyf midyat mardin gezdirdim annemleri.yorgunluk krizi geçiriyorum bebeğim seyyah oldu resmen

Back
X