herkes bana seninki ekimede kalabilir diyor sağlıklı sıhhatli gelsinde ben beklemeye razıyım
ah canımm sende benim gibi duygual moddasın.benimde burda kimsem yok seni çok iyi anlıyorum
özlemmm aldığım en güzel haber çok ama çook sevindim.
canımm nice 5 yıllara 15 yıllara 25 yıllara inşallah
melisim sağlıklı gelsinde bayramda gelsin önemli değil ya....
çifte bayram fena mı
özgecim nbr nasılsın
aminnn cnm bnmm
nasıl oldun tatlım briaz daha iyisin ya inşallah ağrın sızın var mı ilaçlarını içiormusun?
ay demeyin öyle kızlar bnm annem her bayram yurtdışına çıkar babam çocuklarını tatile götürür kayınvalidemler de kayınvalidem burda iş yapmasın diye yazlıkta kalırlar kurbanda gelirler sadece ee burda gelen giden olur çünkü aile apt nı ve dedemiz var biliorsunuz ondan herkes burda olur tüm yük zaten yengede olcak ben ağırlaşmış olduğum için birde sahil hanım ben geliorum derse yanımızda kimse olmaz birde 11 eylül dedik millete herkes derin bir nefes aldı herke bayramda istanbulda kalcaz diye korkuormuş meğersemmm
ne kadannnnnnn çok seviliorum dikkatinizi eçktimi
daha iyiyim canım ilaçlarımı alıyorum düzenli olarak.dün gece eşimle konuştuk hallettik sorunları ama tabi araya soğukluk girdi birkere hemen geçmiyor neyse bunada şükür.psikolojim bozuldu galiba durduk yere ağlamaya başlıyorum saatlerce ağlıyorum eşime beni psikologa götür dedim bilmiyorum ne yapacağımı :2:
canım üzme kendini yaa lütfen ne yapalım kısmet böyleymiş belkide seni çok güçlü gördükleri için yardım etmiorlar ben gayet güçsüzken bile kimse sallamadı beni yalvar yakar annemi getirdim 2 kere işimi yaptılar ama öle temizlik deil ütü işi saolsun ama ben ağlamasam çıldırmasam o da yoktu
kardeşlerim bu hafta sonu istanbula geldiler babam aradı haberin olsun çocuklar gelior dedi bende aaa ctesi gecesi düğünümüz var dedim babamda bana bir hafta kaynanan bir hafta kayınbriaderin bu hafta düğün seninde bir ailen var dedi sustum bişi demedim 15 tatilde 15 gün burdalardı babam hep burda ben hep yattım ozmn nie gelmediler ama demedim işte insanlar kendi yaptıklarını görmeden karşılarındakini suçluorlar
takma sen ömüre dua et bırak evinide bok götürsün bnmkini götürüor hergün biri temizlikçi gönderior bana telde 5 ay oldu gelen giden olmadıancak mutfağa neden giremiorum diye eleştiriliorum sallama ben öle yapıorum
gülayım sen iyi ol tatlım ya boşver işleri...kızımız sağlıkla gelsin yapar bütün işlerini annesi
DUYGUSAL TRİPLERE GİRDİM..
hemen müslüm gürses cd si bulmam lazım
he yaaa ne güzel olur, çay koy kızım, yemek yaptın mı kızım?
evi temizle kızım..
ben şimdi böyle diyorum ya , doğum zamanı gelince doğmazmış benimki, sezeryanda da soktordan kaçıp geri girermiş. (daha doğmadan bissürü iş biçtiler bana aaaaaaaaaaaaaaaa:84: )
hep iyi ol...hamilelikten ağlamaların...ben de akşam iii ağladım..bence senin psikoloğa ihtiyacın yok...en iyisi eşini götür bu aralar ihtiyacı var galiba...iş yoğunluğundan olabilir...
sen iii ol...
kimse geri kaçmamış senin ki hiç kaçmaz...(anasına benzerse)
ohhhh
düşünen bizi düşünsün bizim işlerimizi kim yapıcak...
bebeğim için iyi olucam canım ona bunları yaşatmaya hakkımız yoktu.eşiminde üzerine gitmicem artık yapılan şey geri gelmiyor olan bana ve bebeğime oluyor
canım bak ayşegülün oğlu doğaçı düşün maşallah ne kadar akıllıymış belki bizimkilerde öyle olur
cnm psikoloğa inan hiç gerek yok benki duygusal biri deilim hatta forumda kızların bebeklerine hissettikleri duygunun binde 1ini ancak hissedecek kdr mal bir bünyem var ama o ağlama krizleri bendede var hepimizde var şimdi bana hadi ağla de böğürürüm bile ağlarken hormonlar saolsun daha bu günlerimizi arayacakmışız düşünsene allah etrafımızdakilere yardım etsinağrım gece çok oldu ilaçlarımı alıyorum ama etkisini göstermesi 1 kaç günü bulur galiba
ayy bnde dün mutfağın kapısında yasini bekliyim dedim aynı senin başına gelen geldi iş yasine düştü yazık yaaabenimde 19 eylül gözüküyor melis...şartlar zor senin için aman yanında sadece yasin olsun sana yeter.yılmaz bana yeter valla.gece ilaç içerken benim mide bi bulan lavaboya yetişemedim.....bundan sonrasını söylemek zor...... aşkım benim ben olsam bayılmıştım....
DUYGUSAL TRİPLERE GİRDİM..
hemen müslüm gürses cd si bulmam lazım
he yaaa ne güzel olur, çay koy kızım, yemek yaptın mı kızım?
evi temizle kızım..
ben şimdi böyle diyorum ya , doğum zamanı gelince doğmazmış benimki, sezeryanda da soktordan kaçıp geri girermiş. (daha doğmadan bissürü iş biçtiler bana aaaaaaaaaaaaaaaa:84: )
çok mantıklı düşünüyorsun canım salmak en iyisi ohhhh sefamız olsun
hiç bi şey sizden önemli değil...
ben takmıyorum valla...kim ne demiş kime demiş hiç işim olmaz....
aç bi müzik dinle kuzum benim...
bak yarın günüm var daha yapılacaklar listesini hazırlamadım bile...elbet bişeyler yapıcam şimdiden niye düşüneyim...nasılsa akşam yapıcam...saldım özgem ya...
cnm psikoloğa inan hiç gerek yok benki duygusal biri deilim hatta forumda kızların bebeklerine hissettikleri duygunun binde 1ini ancak hissedecek kdr mal bir bünyem var ama o ağlama krizleri bendede var hepimizde var şimdi bana hadi ağla de böğürürüm bile ağlarken hormonlar saolsun daha bu günlerimizi arayacakmışız düşünsene allah etrafımızdakilere yardım etsin
ayy bnde dün mutfağın kapısında yasini bekliyim dedim aynı senin başına gelen geldi iş yasine düştü yazık yaaa
yorma len kızını hem zamane kızları internet başından kalkıp bi iş yapmazlar biz bölee sölediğmizle kalırız gör bak
KIZIM YERLER HİÇ KİRLENMEDİ....
ben kocamı öğğğğğğğ
çok mantıklı düşünüyorun canım salmak en iyisi ohhhh sefamız olsun
canım damadımmmm benim yaaaaaacanım bak ayşegülün oğlu doğaçı düşün maşallah ne kadar akıllıymış belki bizimkilerde öyle olur
inşallah canım yaaaaa allahım sağlık uzun ömür versin bebeklerimize artık ananemiz yetiştirecek...
çok güveniyoruz ona...benden iii yetiştireceğine inanıyorum...uslu bi çocuk olucak sanırım...şekil A
yorma len kızını hem zamane kızları internet başından kalkıp bi iş yapmazlar biz bölee sölediğmizle kalırız gör bak
KIZIM YERLER HİÇ KİRLENMEDİ....
ben kocamı öğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?