kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kabus bittii çook şüküüürr!!!şimdi öğrendim durum sağlıklı!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!
ayyy müzik bilee dinliorummmm
duru kıza bak sen yaa nasılda coşturdu teyzesiniiiiiiii
meloşumda coşturdu o ayrııı
ya kızlar ben internet üzerinden alışveriş yapamıyorum beğendiğim şeyler vardı bebeğim için...
alayım dedim iş kredi kartı bilgilerine gelince pek güvenli bulmadım...keşke teslimatta ödeme olsa..offfffffff
bende kredı kartını guwenlı bulmuyorum canım kapıda odeme cok az stede war artık kaldrmıslar o secenegı ne yazıkkıı
kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!
ya kızlar ben internet üzerinden alışveriş yapamıyorum beğendiğim şeyler vardı bebeğim için...
alayım dedim iş kredi kartı bilgilerine gelince pek güvenli bulmadım...keşke teslimatta ödeme olsa..offfffffff
maşallah kuzuyaa canım.ben im oğluş maşallah akıllı yormuyor annişini.ama anniş birazcık yoruyor bebişi.bu arada kızımızaisim ne koycaksınız aklınızda var mı bir isim canım?bizim oğlanın adı da belli artık ardaaa
tam güvendiğin bir site yokmu gittigidior hepsiburada unnado falan gibi ben onlar dışında birde hediye denizi var birde foto bastırma siteleri var 2 tane güvenle kullanıorum bunları ben
ela ile arda ayy ne güzel oldularr uyumlu uyumluuuuuisim güzelmiş bizimki de ecrin ela
haaa sen bilirsin cnm ben yapıorum oralardan alışveriş aklında olsun yani çok aklında bişi kalırsa al derim ben meloşmelisim bu sitelere üyeyim ama yine de güvenemiyorum...korkuyorum işte
acaba bebişi bayramda çıkıp gelen olurmu aramızda. ani misafirr. benimki gelmez eylül sonu doğum. hem erkekler gününü doldurup doğarmış. kızlar aceleciymiş derler
ela ile arda ayy ne güzel oldularr uyumlu uyumluuuuu
haaa sen bilirsin cnm ben yapıorum oralardan alışveriş aklında olsun yani çok aklında bişi kalırsa al derim ben meloş
ayy denizzz deme öleeee yaaa korktum biranda bnm sata göre doğum ağustos sonuna yada bayrama denk geliorduda allahtan geç döllenme olmuş valla çok stres olmuştum eyvah napcam diye şimdi 11 eylül gözüküor içim rahatladı tabi allah bilir
şimdi ablamı aradım napıyonuz böyle böyle doktora gittim sorunlar var filan diye..
yapılır evin işi filan sen ne sıkıyon canını dedi.
dedim yapılır diyosunda ne gelen var ne giden. kapımı açtığınız mı var dedim..
sorun yoktu sorun olsa mecburen bakılır diyo..
yaaa adamlar ağırlaşmamaı filan bekliyo gelip yardımcı olmak için.. kızdım söylendim kapattım telefonu..
dün ömüre dedim ki ömür biz yetimmiyiz.. seninkiler geliyo ne benimkiler.. çok üzülüyorum dedim.
annesini kardeşini aramış, benden habersiz.. kardeşinin haziranda düğünü var onlarda evi diziyoruz işimiz olmasa gelirdik filan demişler. bi kızdım neden çağırıyosun diye..
Ben çağırsam sokaktan geçen kadına desem sıkıntım var gel yardım et desem o bile eder dedim.
Ben çağırdıktan sonra kimse gelmesin istemiyorum..
şimdi ablamı aradım napıyonuz böyle böyle doktora gittim sorunlar var filan diye..
yaaa adamlar ağırlaşmamaı filan bekliyo gelip yardımcı olmak için.. kızdım söylendim kapattım telefonu..
dün ömüre dedim ki ömür biz yetimmiyiz.. seninkiler geliyo ne benimkiler.. çok üzülüyorum dedim.
annesini kardeşini aramış, benden habersiz.. kardeşinin haziranda düğünü var onlarda evi diziyoruz işimiz olmasa gelirdik filan demişler. bi kızdım neden çağırıyosun diye..
Ben çağırsam sokaktan geçen kadına desem sıkıntım var gel yardım et desem o bile eder dedim.
melisim sağlıklı gelsinde bayramda gelsin önemli değil ya....
çifte bayram fena mı
özgecim nbr nasılsın
valla belli olmaz sen şeker toplarken bayramda:
tık tık:
kimo?
aaaa anne çok ayıp benimm geldim:) demesin
herkes bana seninki ekimede kalabilir diyor sağlıklı sıhhatli gelsinde ben beklemeye razıyımacaba bebişi bayramda çıkıp gelen olurmu aramızda. ani misafirr. benimki gelmez eylül sonu doğum. hem erkekler gününü doldurup doğarmış. kızlar aceleciymiş derler
ah canımm sende benim gibi duygual moddasın.benimde burda kimsem yok seni çok iyi anlıyorumşimdi ablamı aradım napıyonuz böyle böyle doktora gittim sorunlar var filan diye..
özlemmm aldığım en güzel haber çok ama çook sevindim.kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ay inşallah yaaaaa
buarada yasin aradı demin dedimki popom tutulmuşşş o ne yaa kim tutuor poponu senin ayarlar iyice koptu dedidoğru adamla evlenmişim ben yaaa
kızlar bugün bizim ilişkimizde 5 yılımız bittiçok seviorummm aşkımı yaaaa hayatımın en eğlenceli 5 yılını geçirtti inşallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?