• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok dinlemedik 19 ocakta doktora gittik kesemizi gördük 3 hafta sonra gel dedi 12 şubatta gideceğiz ama bana kalsa eve ultrason cihazı olacam hergün görmek için :60:

ÇOK KORKUYOR VE MERAK EDİYORUZ.ULTRASYON AZ DA OLSA RAHATLATIYOR BİZİ.HER ŞEY TAKİP EDİYORUM.VÜCUDUMDAKİ DEĞİŞİKLERE FELAN.MİDEM BULANDIĞI İÇİN SEVİNİYORUM BİLE.SALI GÜNÜ GELSE DE GÖRSEM.KARNIMDA ATAN O SICACIK KALBİ GÖREBİLSEM.

merhabalar bugun kontrolum vardı. progestana devam tansıyonum yuksek cıktı dr tuzlu yeme dedi bebege zarar verirmiş kızlar. tuza veda edelim.bi de kollarımız bacaklarımız tomurcuklanmaya baslamıs cook mutlu oldummm :):nazar:

AY NE GÜZEL.ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN:nazar:

ÇOK KORKUYOR VE MERAK EDİYORUZ.ULTRASYON AZ DA OLSA RAHATLATIYOR BİZİ.HER ŞEY TAKİP EDİYORUM.VÜCUDUMDAKİ DEĞİŞİKLERE FELAN.MİDEM BULANDIĞI İÇİN SEVİNİYORUM BİLE.SALI GÜNÜ GELSE DE GÖRSEM.KARNIMDA ATAN O SICACIK KALBİ GÖREBİLSEM.

dr.la ilk randevumuzda keseyi gördük dr.kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi eve geldik eşim karnımı dinlemeye başladı öyle güldüm ki :9: ultrasonla duyamadık kulağımızla duyucaz diye..cahillik işte..

Benim anneciğim başak burcu temizlik hatasıdır ve inanılmaz titiz. boş sabun detarjan kokulu ne varsa biriktirir onları banyoya dizer. Ama annem hep evlilik bana göre değilmiş der durur, 4 tane kızı var birde evlilik anneme göre olsaydı ne olurdu bilmiyorum artık 10 kardeş olurduk heralde :60::60:

bizde 4 kardeşiz ne güzel şimdiki zamanda zor ama... bu arada bende titiz olmayı isterdim :66:

Aynen canım banada kalp atımını dinletmedi önermiyorum dedi:20: daha sonra dinlersin dedi...yalnızca kalp atımının görüntüsünü gösterdi....Sağlıklı bi şekilde atsında kalpleri önenmi değil sesini duymasakta olur onun sağlığı herşeyden önemli....

öyle tabi canım sağlıklı olduklarını biliyoruz ya o yeter büyüyo da onu da görüyos ne güsel:61:

sabahtan beri içim içimi yiyor doktoromu değiştiricem. az eewel arkadaşımla konuştum anne çocuk sağlık ocağı varmış oraya git dedi. hastanelerden daha tenha olduğu için ebeler daha iyi ilgileniyormuş. hem doktor hem sağlık ocağındaki ebeler sürekli irtibat halinde olucam artık.birde sağlık ocağına kayıt olmak gerekiyormuş. ebe geliyomuş doğumdan sonra. bunla ilgili bilgisi olan varmııı

:1:
dr.la ilk randevumuzda keseyi gördük dr.kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi eve geldik eşim karnımı dinlemeye başladı öyle güldüm ki :9: ultrasonla duyamadık kulağımızla duyucaz diye..cahillik işte..

YA EVET.İLK ZAMANLAR BÖYLE OLUR BÜYÜDÜKÇE BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜNÜRÜZ.İNSANOĞLU İŞTE.

slmlar hamiş adaşları aranıza bende gelmek isterim
Sat: 26 kasım
tahmini doğum tarihi: 2 eylül
bebeğimizin kalp atışları duyuldu.
tüp bebek anne adayıyım.:49:
il: ankara
HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ GEBELİKLER..

Gün gelecek minoşların boy ve kilolarını konuşacaz.allahım o günleri yaşatsın hepimize:49:

sat: 26 kasım
Tüp bebek anne adayıyım.:49:
Il: Ankara
hepimize sağlıklı sıhatli gebelikler..

tebrik ederim canım.

HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ GEBELİKLER..

hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza.. :nazar:

Ne güzel geçen sene acabalarla geçen zamanlar ardından sizleri okudukça içim tekrar kıpır kıpır oldu Nasılsınız taze anne adayları :16:

kıslar ya benim iştahım sabah kalcaltısını yaptıktan sonra çokartıyo hele akşam yemeklerini çok yiyorum sabahları bulantım olmasa iyice şişcem herhalde karnımda çıkmaya başladı kardeşlerim karnıma dokunup duruyo maşallah diye gülüyolar 3.5 4 aylık gibi nerdeyse:61:

HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ GEBELİKLER..[/QU

tşkler.hoşgeldiniz aramıza ben de Ankaradayım

:39:
kıslar ya benim iştahım sabah kalcaltısını yaptıktan sonra çokartıyo hele akşam yemeklerini çok yiyorum sabahları bulantım olmasa iyice şişcem herhalde karnımda çıkmaya başladı kardeşlerim karnıma dokunup duruyo maşallah diye gülüyolar 3.5 4 aylık gibi nerdeyse:61:

benim karnımda öyle.ben bütün hamileliklerimde yaşadım.ben alıştım artık yabancı gelmiyor.

Back